Koju graficku kupiti?

poruka: 29
|
čitano: 7.838
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Pozz, evo odlucio sam svoju staru nvidiu gt240 zamjenit s nekom boljom Nvidiom,  gledao sam malo po linksu al nisam  bas strucnjak pa da se ne za*ebem ako netko moze neko dobru grafu predlozit iskljucivo za igrice.Sto se tice cijene oko 1600 kn. Hvala {#}

Sačuvaj me bože HR kulture i srpskog junaštva
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Koju graficku kupiti?

Evo ja bi ovu, nije nvidia al za te pare najbolja

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806736

ili ovu koja mi se vise svida ako ces dat malo vise

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051800046028

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Koju graficku kupiti?
GIGABYTE AMD RADEON HD 6950 OC, 1GB GDDR5, 2XDVI- nije tolko skupa, ja sam bar dosta puta procitao i cuo da je Nvidia najbolja za igrice. ali svida mi se i ova 6950. :)
16 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Možeš uzet 6950 bez razmišljanja ako imaš para. Odlična grafa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 15:02 (Praetorian1).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

mislim da je to best buy za te novce.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a kako bi se slagalo to s mojim napajanjem (xfx 450) 

14 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Bez problema.

Bf3 id: Ask_Taylor
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Vjerojatno cu je kupit tokom ovog mjeseca,kad probam javim vam dozivljaje {#} Hvala svima! 

15 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Vjerojatno cu je kupit tokom ovog mjeseca,kad probam javim vam dozivljaje  {#}  Hvala svima!

Ako pak preferiraš nVidiu, tada uzmi ovu. Najjeftinija 560Ti, ide na 880MHz za Core na Stock naponu.

'''Čovjek što može živjeti sam je ili zvijer ili Bog.'' Aristotel
16 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Cijena je odlična, ali tu ljudi kažu da Zotacova verzija je problematična?

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-zotac-560-ti-amp-edition/136187.aspx

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Praetorian1 kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-zotac-560-ti-amp-edition/136187.aspx

To ti nije ista kartica. Ova moja što sam je prodavao je AMP edition, tj. overclockirana tvornički na 950 sa podignutom voltažom. Na standardnom naponu je išla uredno na 900. Jedini problem koji se može imati sa tom karticom a i svim ostalima je ako se pretjera sa overclockingom pa bude preglasna ili se bude previše zagrijavala.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 16:38 (Sil).
15 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

To nije AMP! verzija, već random 560ka od Zotaca.

AMP! verzija od Zotaca bi bila premoćna da ima bolji hladnjak od postojećeg. Tvornički je OCana na 950MHz za jezgru te 4.4GHz eff. za memoriju i kao takva doslovce jednako brza kao HD6950 Stock taktova, dakle 0.8/5GHz eff. Zahvaljujući ne baš bajnom hlađenju, kartica ne da se grije u tolikoj mjeri, već u Loadu postaje iritantno bučna.

Same thing je i s ovom Stock taktova 560Ti, klasično nesretan hladnjak koji relativno solidno obavlja svoju funkciju, međutim prilično buči pri opterećenju.

Za 1.5K se svakako isplati ako preferira nV, a želi novu stvar.

'''Čovjek što može živjeti sam je ili zvijer ili Bog.'' Aristotel
16 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Onda je super grafička za tu cijenu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Zašto ne uzeti MSI R6870 Hawk, radi skoro na istim frekvencijama, doduše malo slabija ali ne toliko osjetno koliko je jeftinija ( cca 1400 kn)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SPIJA kaže...

Zašto ne uzeti MSI R6870 Hawk, radi skoro na istim frekvencijama, doduše malo slabija ali ne toliko osjetno koliko je jeftinija ( cca 1400 kn)

Jer je slabija od GTX 560TI i HD 6950.U rangu je GTX 560.

16 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Ajde da malo podignem temu na noge.

Dajte vi koji pratite rewiewe i pogotovo oni koji su imali ili imaju ZOTAC gtx560 ti AMP recite mi kakva je to kartica gledano generalno. OK, znam da je poprilično jaka po performansama ali me zanimaju ti kojekakvi problemi što se tu i tamo spominju.

Googlao sam i tražio ali nisam našao ništa posebno osim benchmarkova i sl.

Što se tiče perfomansi meni je dovoljno ali mi je bitna stvar da nije bučna (zujalica). Nemam namjeru clockati pa me zanima da li bi je trebao uzeti ili ne.

Znači da ponovim ne volim zujalice. Pa eto nadam se da će neko sa osobnim iskustvom ove kartice napisati nešto realno i objektivno :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SPIJA kaže...

Dajte vi koji pratite rewiewe i pogotovo oni koji su imali ili imaju ZOTAC gtx560 ti AMP recite mi kakva je to kartica gledano generalno. OK, znam da je poprilično jaka po performansama ali me zanimaju ti kojekakvi problemi što se tu i tamo spominju.

Što se tiče perfomansi meni je dovoljno ali mi je bitna stvar da nije bučna (zujalica). Nemam namjeru clockati pa me zanima da li bi je trebao uzeti ili ne.

Znači da ponovim ne volim zujalice. Pa eto nadam se da će neko sa osobnim iskustvom ove kartice napisati nešto realno i objektivno :)

To nije kartica za tebe.

Clock2much :)
15 godina
protjeran
SPIJA kaže...

Glasna i preglasna....zaobiđi...

16 godina
protjeran
SPIJA kaže...

Ovo je kartica za tebe:

Sapphire HD6670 Ultimate:

http://www.nabava.net/trazilica.php?q=sapphire+6670+ultimate

Ili pričekaj HD7750/7770 Ultimate.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

A na temelju čega ste zaključili da zotac nije za mene odnosno da je radeonka za mene??? Ako je zbog glasnoće onda ok ( ne znam kakva je sa bukom) ali ako je na temelju mog PC, zaboravio sam napisati da će biti drugi PC u pitanju. Core i5 2500 K, Asrock extreme 3 gen 3. Kakva bi u tom slučaju bila za mene??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SPIJA kaže...

A na temelju čega ste zaključili da zotac nije za mene odnosno da je radeonka za mene??? Ako je zbog glasnoće onda ok ( ne znam kakva je sa bukom) ali ako je na temelju mog PC, zaboravio sam napisati da će biti drugi PC u pitanju. Core i5 2500 K, Asrock extreme 3 gen 3. Kakva bi u tom slučaju bila za mene??

Zotac GTX560TI je podosta glasna kartica u loadu.Ubodi XFX 6870 Dual Fan ili MSI HD 6870 OC, obje su hladne, tihe i clockabilne.

clock2much
16 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Ajde nek si mi to rekao, jer ne volim ako je preglasna. Sto se tiče xfx (imao 9800 gt i rekoh nikad više u moju kuću xfx grafička) Ne samo da je bila zujalica već i visoke temperature i na kraju frknula koji mjesec po isteku gare. Preferiram N-vidiu zbog physx-e ali nekako mi nema neke ponude ili je preskupo. Najradije bi uzeo MSI 6870 hawk ali je nema više nigdje u trgovini

A jesi ti imao ovu zotacovu AMP verziju pa znas za buku ili to govoris onako sto si vidio na netu???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koju graficku kupiti?

Ima ju frend pa znam da je glasnija.Ubodi MSI HD 6870 OC za 1225 kuna, bolju karticu neces naci za te novce.Tiha, clockabilna i hladna.

clock2much

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Sve zavisi koje napajanje imas i kakav ti je ostatak konfe 

ja bi uzeo jednu 6850HD ili 6770HD et zavisi koliko para imas

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SPIJA kaže...

Ajde nek si mi to rekao, jer ne volim ako je preglasna. Sto se tiče xfx (imao 9800 gt i rekoh nikad više u moju kuću xfx grafička) Ne samo da je bila zujalica već i visoke temperature i na kraju frknula koji mjesec po isteku gare. Preferiram N-vidiu zbog physx-e ali nekako mi nema neke ponude ili je preskupo. Najradije bi uzeo MSI 6870 hawk ali je nema više nigdje u trgovini

A jesi ti imao ovu zotacovu AMP verziju pa znas za buku ili to govoris onako sto si vidio na netu???

Griješiš u vezi XFX-a, barem dual fan verzija.

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-pointofview-gtx560-1024mb-gddr5-oc-dvi-dsub-hdmi-830-4100/49944

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-xfx-pcie-ati-radeon-hd6870-900m-1gb-ddr5-dispayport-x2-dvi-x2-hdmi-eyefinity/40979

Jedna od ove dvije bi ti bile odličan izbor, imao obje, s tim da nvidiu imam i dalje u kompu. HD 6870 je nešto tiša u ovoj izvedbi XFX-a, dok na stranu PoV-a ide čini mi se bolje skaliranje overclockom, koliko sam mjerio na par igara i bencheva. Ništa drastično u odnosu na HD6870oc ali mrvicu ipak bolje.

Bundle isto na stranu XFX-a, sa PoV nećeš dobiti baš ništa. Garancija za obje je 24mj. klasika.

iznenađen i uvređen!
14 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

pozdrav ima li tema overcklock graficke treba mi neka objasnjenja pozdrav imam 5770 power color i digao sma je na 1000GPU 1350 memory na V 1.250 jel puno V 1.250 za tu graficku bila je na stock 1.125

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
lisnjic kaže...

pozdrav ima li tema overcklock graficke treba mi neka objasnjenja pozdrav imam 5770 power color i digao sma je na 1000GPU 1350 memory na V 1.250 jel puno V 1.250 za tu graficku bila je na stock 1.125

Puno i previse.Smanji taj napon.

clock2much
16 godina
neaktivan
Nisam rekao za te navedene kartice da su loše, već sam govorio za svoju koju sam nekad imao. A u međuvrmenu sam uzeo GTX 560 Gainward (kratka verzija- sa skraćenim PBC-om), nije baš nekakva ljepotica :) al isam je platio 935 kn tako da mislim da je to ok kupnja. Baš me zanima šta vi mislite??

13 godina
neaktivan
Koju graficku kupiti?

Pozdrav, zanima me koju graficku ja mogu kupiti za laptop HP 4710s, i sta jos uz to da mogu igrati ove novije igre, i da li ce to uopste sta pomoci???

Molim pomoc, izludeh vise s time..

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice