Koja Grafička

poruka: 11
|
čitano: 1.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koja Grafička?

E ovako... Nadogradio sam konfu, te sam uzeo Phenom II X4 955, Asrock 770 Extreme3 i 4 GB G.Skill na 1333MHz... Trenutno imam 5770 1GB .... Nisam baš pratio usporedbe grafičkih kartica, pa me zanima da li se isplati mijenjati grafičku karticu, ili da ju za sad još ostavim ?? Naravno igram sve moguće igre koje izađu, hehe. E sad ukoliko bi se isplatilo nadograditi, zanima me koja bi bila najbolja nadogradnja, gledajući omjer uloženo i dobiveno... Jer ne mislim recimo davati neke bijesne pare za to....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koja Grafička

Za tvoj monitor odnosnu rezoluciju 5770 je dovoljna, ja nisam za zamjenu.

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Koja Grafička?

a cuj komp ti je ok,a moje misljenje je da se uvjek isplati dati za bolju grafu,naravno ne nesto skupo,ja isto raznisljam o 5870 ili 6870,naravno i 5850 ili 6850 nisu iskljucene,a sad kolko bi ti se isplatilo ovisi koju mislis uzet u svakom slucaju performase ce ti bit bolje jedino je pitanje da li ti se to isplatilo za tih par fps-a?a ako imas lovu vec ja nebi puno razmisljao.

darkness is my friend
15 godina
neaktivan
Koja Grafička

A gle ta grafička ti je još dobra, ali ako želiš možeš nju prodati i kupiti jaču.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Koja Grafička

da bi se tebi isplatio apgrejd, trebo bi zeti barem HD69xx(kad dodu)/gtx570/580 jer po trenutnim postavkama (barem kako pise u moj PC), hd5770 je sasvim dovoljna.

dok bolje razmislim, ako ti ploca podrzava, uzmi jos jednu 5770 i lupi crossfire.

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.
15 godina
neaktivan
Bass kaže...

da bi se tebi isplatio apgrejd, trebo bi zeti barem HD69xx(kad dodu)/gtx570/580 jer po trenutnim postavkama (barem kako pise u moj PC), hd5770 je sasvim dovoljna.

dok bolje razmislim, ako ti ploca podrzava, uzmi jos jednu 5770 i lupi crossfire.

770 Extreme3 ne podržava CrossFire.

Zasad je ta 5770 dovoljna, ja također nebih mijenjao.

16 godina
neaktivan

Ok, hvala svima... Vidim da je bolje da ostanem tu gdje jesam :) Bar za sada....

15 godina
neaktivan
Koja Grafička

može li mi neko preporučiti grafičku do 2000kn večinom za igre i surfanje

MK
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
amd0404 kaže...

Igre i surfanje baš nisu ista kategorija!?

Za 2000 KN, GTX470, HD 6870, HD 5850, HD 6850 i to tično tim redosljedom, ti izaberi koja ti najviše odgovara!?

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
15 godina
neaktivan
amd0404 kaže...

gtx470, ili hd6870. Gtxica je nesto brža, i podržava cuda physic i bolje se kloka od radeonke, al zato dosta više troši i više se grije, dok se radeonka manje grije, manje troši i mrvicu je sporija, i slabo se kloka, budući da je već tvornički radi na visokom taktu od 950MHz.

15 godina
neaktivan
Koja Grafička

može li gtx460

MK
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice