Koja grafa za komp?

poruka: 31
|
čitano: 2.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koja grafa za komp?

Sakupio sam neke novce i htjeo big kupiti novu grafičku nešto do 600 kn jer mi ne treba neka zvijer samo da mogu igrati CoD4 i malo novije igre al ne na velikoj rezoluciji jer imam CRT monitor od 17".

Ja sam mislio ovako nešto: LINK

Svaki komentar ili druga preporuka mi je dobro došla.

P.S: Imam MS Industries 400W napajanje tako da uzmete i to u obzir

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:26 (ray_OGF).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koja grafa za komp?

jel to oces kupit za tu konfu sta ti je pod moj pc??

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:33 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Koja grafa za komp?
zoharbizo kaže...

jel to oces kupit za tu konfu sta ti je pod moj pc??

da

17 godina
Koja grafa za komp?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Koja grafa za komp?

vidim da linkovi nisu uredu pa cu ti rec,,links hd 5670 ddr5 memorija 512 mb,,cijena 639 kn,,besbuy po meni,,vidim da gori onaj tip navea jos bolju 1gb verziju,,uzmi onu,,1 gb ddr5

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:33 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
ray_OGF kaže...

Sakupio sam neke novce i htjeo big kupiti novu grafičku nešto do 600 kn jer mi ne treba neka zvijer samo da mogu igrati CoD4 i malo novije igre al ne na velikoj rezoluciji jer imam CRT monitor od 17".

Ja sam mislio ovako nešto: LINK

Svaki komentar ili druga preporuka mi je dobro došla.

P.S: Imam MS Industries 400W napajanje tako da uzmete i to u obzir

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx-3d-pcie-ati-radeon-hd5670-1gb-v2/38288

ili

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-msi-r5670-gddr5-1gb-128bit-hdmi-dp-oc/39674

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:36 (Caesar et Brutus).
16 godina
Koja grafa za komp?

znaci trebam graficku koja moze pokreniti novije igre bez problema na 1024x768 bez laggova i da se ne pregrijava jako (tisina nije bitna)...ciljao sam na HD4xxx serije ne ove novije ispod 5770 nista ne valja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ray_OGF kaže...

znaci trebam graficku koja moze pokreniti novije igre bez problema na 1024x768 bez laggova i da se ne pregrijava jako (tisina nije bitna)...ciljao sam na HD4xxx serije ne ove novije ispod 5770 nista ne valja

Ne pretjeruj, HD5670/5750 su skroz dobre za igranje na nizim rezolucijama.

14 godina
ray_OGF kaže...

to sta smo naveli ti je najbolja kupnja nove graficke do 600 kn,,bolju neces nac,,barem ne novu

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 22:35 (zoharbizo).
17 godina
Koja grafa za komp?

Za tu tvoju rezu ova je sasvim dovoljna, a niti nema boljih za tu cijenu, a da kupujes 4850 seriju onda moras imati i kvalitetno napajanje jer zahtjeva 1*6 pinski molex.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koja grafa za komp?

uredu eto onda cu uzeti VTX3D HD5670 1GB

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ray_OGF kaže...

Dobar izbor{#}

16 godina
Patrick_cro kaže...

Za tu tvoju rezu ova je sasvim dovoljna, a niti nema boljih za tu cijenu, a da kupujes 4850 seriju onda moras imati i kvalitetno napajanje jer zahtjeva 1*6 pinski molex.

znam bas sam sad gledo a jel ima nekakava dobra GF u ovom cijenovnom rangu moze i polovna samo da je iz Osijeka (+okolice) :) btw hvala vam na pomoci

14 godina
Koja grafa za komp?

neces se bas usricit sta se tice gf za te pare..ta ti je odlicna,,vidis da nas je 3 preporucilo nju,,samo uzmi,,neces falit ;)

0 0 hvala 1
16 godina
zoharbizo kaže...

neces se bas usricit sta se tice gf za te pare..ta ti je odlicna,,vidis da nas je 3 preporucilo nju,,samo uzmi,,neces falit ;)

uredu eto onda to je sve sto sam trebo hvala ekipi svaka cast laku noc

17 godina
Koja grafa za komp?

I da nades polovnu jacu za te pare opet ti je problem napajanje. Vjeruj naigrat ces se s tom grafom bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
ray_OGF kaže...

Dobar izbor{#}

1G memorije ti je potpuno beskorisno na toj rezi što ti imaš, tako da si uštedi koju kunu i uzmi sa 512mb i jedino što je bitno je da je GDDR5 jel ih ima i sa starijom sporijom memorijom.

14 godina
itomic009 kaže...
Caesar et Brutus kaže...
ray_OGF kaže...

Dobar izbor{#}

1G memorije ti je potpuno beskorisno na toj rezi što ti imaš, tako da si uštedi koju kunu i uzmi sa 512mb i jedino što je bitno je da je GDDR5 jel ih ima i sa starijom sporijom memorijom.

sinko pa to je ona  od 1gb sa ddr5,,citaj malo

17 godina
Koja grafa za komp?

Ma šta če uštedjeti možda 42kn, samo ti uzmi sa 1gb memorije, od viška glava ne boli.  Najjeftinija 5670 sa 512 gddr5 je 546kn a ova sa 1gb je 588 kn. isplati se dati 42kn više za ovu vtx

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Polovna 4850 s nereferentim hladnjakom se da nać za oko 500kn, i bolja je kuonja od 5670, jedino ako te strah zbog napajanja, al ak te nešto tješi ja imam isto napajanje staro već 5 godina, i bez problema drži malo ocanu 4850 i ocan q8300, tak da sve ovisi od primjerka napajanja, neka su ms su dobra, a neka odmah krepavaju.

14 godina
Koja grafa za komp?

,,kad promine napajanje onda nek ide na sta oce,,ovo sta ima mu i nije bas sigurno :) ja se nebi kocka

0 0 hvala 0
14 godina
Patrick_cro kaže...

Ma šta če uštedjeti možda 42kn, samo ti uzmi sa 1gb memorije, od viška glava ne boli.  Najjeftinija 5670 sa 512 gddr5 je 546kn a ova sa 1gb je 588 kn. isplati se dati 42kn više za ovu vtx

Ma nek on kupi od koliko hoće giga, kažem samo da mu je to na njegovom monitoru potpuno bezveze bačen novac.

16 godina
Koja grafa za komp?

imam jos jedno napajanje od 550 W al je neko no-brand (Konikom stavlja take shitexe u njihove jeftine konfe---"uska grla") i da li bi onda mogo neku malo bolju grafu upogonit bez rizika,a ionako planiram kupit 22" LG monitor ubrzo cim neke pare sjednu tako da cu ipak uzet HD5670.A da li bi meni odgovarala Nvidia GF 8800GT ? ima dosta jeftinih polovnih grafi ali nisam siguran zbog napajanja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni na tom napajanju bez problema radi HD4850,a prije nje sam imao 8800gt na istom napajanju.

(=XII=)SandMan_CRO....
15 godina
ray_OGF kaže...

imam jos jedno napajanje od 550 W al je neko no-brand (Konikom stavlja take shitexe u njihove jeftine konfe---"uska grla") i da li bi onda mogo neku malo bolju grafu upogonit bez rizika,a ionako planiram kupit 22" LG monitor ubrzo cim neke pare sjednu tako da cu ipak uzet HD5670.A da li bi meni odgovarala Nvidia GF 8800GT ? ima dosta jeftinih polovnih grafi ali nisam siguran zbog napajanja

Možeš staviti 8800GT, ne brini, napajanje ce drzati.

Evo nekoliko dobrih ponuda:

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-geforce-9800gt-oglas-2739172

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-msi-nx-8800-gt-512-mb-oglas-2689465 (prodaje jedan čovjek ovdje s foruma, možeš ga kontaktirati ako želiš)

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 10:30 (Caesar et Brutus).
17 godina
Koja grafa za komp?

Ja na tvojem mjestu ne bih uzimao nikakvu rabljenu 8800, dosta rikavaju a i gledaj da su vec dosta stare i pitaj boga kako su očuvane. 8800 serija je jača dok se uključuje antianalising inače su podjednake nekih 5% koristi u 8800.

8800 serija troši barem duplo struje i više se grije.

Kupiš bez garancije i može ti riknuti i onda možeš u koš za smeće sa njom. a ovu novu kupiš i ako rikne imaš garanciju i zamijeniš ju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Patrick_cro kaže...

Ja na tvojem mjestu ne bih uzimao nikakvu rabljenu 8800, dosta rikavaju a i gledaj da su vec dosta stare i pitaj boga kako su očuvane. 8800 serija je jača dok se uključuje antianalising inače su podjednake nekih 5% koristi u 8800.

8800 serija troši barem duplo struje i više se grije.

Kupiš bez garancije i može ti riknuti i onda možeš u koš za smeće sa njom. a ovu novu kupiš i ako rikne imaš garanciju i zamijeniš ju.

hvala na savjetu onda cu ipak uzeti ovu novu,ali problem mi je jedino ako se moze negdje u osijeku takva graficka nac npr links ili nesto drugo...

15 godina
neaktivan
Koja grafa za komp?
|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Koja grafa za komp?

Naručiš preko webshopa i dode ti doma na kućnu adresu. Jača je ali treba imati i napajanje za nju

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice