- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mislim da su ti to tempe za proc. progledaj tempe u gpuz pa to slikaj.
mislim da su ti to tempe za proc. progledaj tempe u gpuz pa to slikaj.
Kakav gpu z? Neka skine HW Monitor ili Everest pa neka prati,preporuka HW Monitor on bilježi najnižu,srednju i najvišu temperaturu.
evo ss od hw monitora..možete li mi sad reći jel ovo normalno
paa temperature procesora su ti normalne, ako zivis u mostaru (kao ja) to je normalna temperatura zraka ;)
živim an sjeveru BiH....na samom sjeveru...negoo zanimaju me temperature grafičke...proc mi je koma volio bi da temperature dosegnu jedno 100C id da crkne..a grafa mi je nova
ee tokom igranja temperatura je oko 65C, do koliko je normalno ???
To je normalna temperatura,dik igraš smije bit i malo viša
65C mi je nakon benchmarka (Unigine Trophic 1.3) a poslije igara mi je oko 55C
65C mi je nakon benchmarka (Unigine Trophic 1.3) a poslije igara mi je oko 55C
To je sasvim normalno kao što sam i rekao,Može prelazit i 70 u loadu
Ja sam uzeo isto HD5770 ali vapor-x bas zbog male temperature i buke venta kad ono temperature su ogromne. Kada radi normalno temp. je 45, a kad je OC onda je oko 55, a uigri je oko 85 i jos mi se digne vent automatski do skoro 100%...stvarno mi nije jasno kako su tako velike temp., a grafa je stara 10 dana.
Ja sam uzeo isto HD5770 ali vapor-x bas zbog male temperature i buke venta kad ono temperature su ogromne. Kada radi normalno temp. je 45, a kad je OC onda je oko 55, a uigri je oko 85 i jos mi se digne vent automatski do skoro 100%...stvarno mi nije jasno kako su tako velike temp., a grafa je stara 10 dana.
Tako je i meni, samo sto ja imam 4890 vaporx, i mene su navukli da je kupim jer se tiho cuje i temp su niske, kad ono obrnuto...koma...