Hd4870 flash

poruka: 4
|
čitano: 2.068
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hd4870 flash

Pozdrav svima,

imam jedan problem sa grafom, kad upalim komp zbog nekog razloga grafa se nece pokrenuti i pokrene se tek nakon par restarta pa sam zbog toga odlucio flashat bios. Sad kad sam stavio novi bios sve radi dobro ali je drugaciji nego prije, sa novim biosom nemogu kontrolirati brzinu coolera i opcenito mi je grafa toplija(idle 50C a prije 45C). Imam powercolor hd4870 PCS+ 512 ddr5 pa me zanima ako bi netko tko ima istu tu grafu sa default biosom mogao spremit svoj bios i poslati mi na mail ili ako zna gdje skinuti taj bios(ja nisam nasao na netu) da mi ostavi link. hvala :)

0 0 hvala 0
15 godina
Hd4870 flash

Nikad se ne flasha a da ne napravis backup!

Sto se temp tice, vjerovatno si stavio bios od OC-ane verzije 4870 pa su temp malo vece.

Bios mozes potraziti ovdje,, saznaj na kakvim bi ti kartica taktovima trebala raditi tj, nakakvim taktovima radi HD4870 PCS+ 512mb i flashaj takav bios.

play hard
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 16:55 (Brega55).
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Hd4870 flash

ako bios ne valjda cemu raditi backup za isti? a sto ce tice novoga biosa nije OC, a poznato je da neke hd4870 imaju problem s hladnjacima zbog loseg biosa...mene ne zanima sta je ili ne jer znam sta je, samo molim ako tko ima default bios za tu grafu i to je to :)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Hd4870 flash
IvL kaže...

Pozdrav svima,

imam jedan problem sa grafom, kad upalim komp zbog nekog razloga grafa se nece pokrenuti i pokrene se tek nakon par restarta pa sam zbog toga odlucio flashat bios. Sad kad sam stavio novi bios sve radi dobro ali je drugaciji nego prije, sa novim biosom nemogu kontrolirati brzinu coolera i opcenito mi je grafa toplija(idle 50C a prije 45C). Imam powercolor hd4870 PCS+ 512 ddr5 pa me zanima ako bi netko tko ima istu tu grafu sa default biosom mogao spremit svoj bios i poslati mi na mail ili ako zna gdje skinuti taj bios(ja nisam nasao na netu) da mi ostavi link. hvala :)

Moralo bi biti na techpowerup!-u, imaju pozamašnu BIOS kolekciju za grafe, naći ćeš i za PCS+.

Cemetary gates
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice