Pa 3. ti je Gainward golden sample!
Ati CCC, a ako mali bude bučio iskopčaš ga, staviš veliki na 60%. To sam napravio i ja bio samo onda su temp bile 48C i 62C za load
Ja sam čuo da ima 2 venta i mali se može sa CCC dok veliki bučni radi na 100% stalno i promjera 70mm?
Ne znam da li je istina, ali sam čito negdje nedavno na netu!
Ati CCC, a ako mali bude bučio iskopčaš ga, staviš veliki na 60%. To sam napravio i ja bio samo onda su temp bile 48C i 62C za load
To je mislim za rev. 1 i zamjenio si ventove. Veliki ima 80mm i može se kontrolisati, a mali ima 70mm i vrti se na 3000rpm, a rev. 2 mislm da kontrolira oba
Super, onda kupujem gainward. Jel ima netko nesto protiv? Neka kaze sad, ili neka zauvjek suti! :D
You're getting married? Huh!
Šalim se! Sretno!
Evo tu iskopčaš (ako bude bučio)
Mislim da će te dugo služiti sretno
You're getting married? Huh!
Šalim se! Sretno!
Uuuu imat ćeš pravi stroj
Uuuu imat ćeš pravi stroj
XFX
bez šale, ovo je po meni najbolja izvedba...relativno tih rad i nisko zagrijavanje...OK
a između ova tvoja dva...imao sam gainward i saphirre i saphirre mi se više svidio
i ja pucam na ovu karticu za jedno pola godine...
EDIT: sad sam tek vidio...al nek bude za druge
Da sad ne otvaram novu temu, zanima me sto je taj ATI Overdrive? Dali je to overclokanje zapravo ili..?( ovo posljednje pitam zato jel sam na ovom forumu negdje citao da to nije uopce klockanje grafe nego nesto drugo)
u ATI OVERDRIVEU, mozes podizate taktove grafe, i namjestiti fan speed
Imam 4850 sa Zalamanovim hladnjakom i Forton 400 w PNF napajanje. Koliko bi mogao dici GPU clock i Memory clock a da nemam problema? Inace je sve na defaultu
XFX
bez šale, ovo je po meni najbolja izvedba...relativno tih rad i nisko zagrijavanje...OK
a između ova tvoja dva...imao sam gainward i saphirre i saphirre mi se više svidio
i ja pucam na ovu karticu za jedno pola godine...
EDIT: sad sam tek vidio...al nek bude za druge
Evo mene opet...
Ova Gainwardova mi ne stane u kuciste (nije problem, kupit cu novo kuciste, ali bolje je ako ne moram), a Palitova bi stala (sve specifikaciju su iste i mogu ju nabaviti, iako ju nema u hr shopovima). E sad, mislite li da se isplati kupit tu Palitovu, i kakva je ona u usporedbi sa Gainwardom?
Pa to su iste grafičke po obliku
Ako je to ona iz BUG videa to je ista po svemu osim po boji hladnjak
Pa to su iste grafičke po obliku
Ako je to ona iz BUG videa to je ista po svemu osim po boji hladnjak
Daj mi link
Jel to ona iz bug videa?
Gainward goldenica 1gb je najbolja od svih 4870 grafa,nećujna,ladna ka mrtvac,jača od svih.Vent na njoj nije isti kao i na verziji od 512 mb koja je bučnija.Ovde je lipo opisana.Šteta je uzet neku drugu za iste pare.
To ti je apsolutno 100% ista kao i Gainward (klon)
I meni se cini da su te kartice iste.
Sve i prekidač za turbo mod, isti izlazi kao kod gainwarda sve-klon
Sve i prekidač za turbo mod, isti izlazi kao kod gainwarda sve-klon
Izgledaju isto ali nisu,jer na ta 4cm je kod ove druge izgleda manji vent,a to bi moglo značit veču buku i grijanje.Ne mora ni bit tako,ne znan.Kako može bit krača 4cm pa nisu dirali valjda pcb?Osiklo sikiron.
Preporuke za HD4870 Gainward Golden Sample.
http://www.tweaktown.com/articles/1648/palit_radeon_hd_4870_sonic_1gb_graphics_card/index16.html
Izgleda da nije glasnija od ostalih. Mislim da cu kupiti ipak Palita.