Radi se sljedeće:Frend hoče uzeti tu grafu za 400kn no ona ima tvornički Vodeni blok i sada njega zanima šta mu sve treba,i još usput pita dali može nekako zadržati dušik u nekakvoj posudi koja je hermetički zatvorena,i da jednom-2 godišnje ili svaki mjesec 1 mjenja dušik,ako može se zadržati dušik,onda ga zanima dali se smije grafa hladit,ako da,šta bi mu sve trebalo onda? HVALA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Radi se sljedeće:Frend hoče uzeti tu grafu za 400kn no ona ima tvornički Vodeni blok i sada njega zanima šta mu sve treba,i još usput pita dali može nekako zadržati dušik u nekakvoj posudi koja je hermetički zatvorena,i da jednom-2 godišnje ili svaki mjesec 1 mjenja dušik,ako može se zadržati dušik,onda ga zanima dali se smije grafa hladit,ako da,šta bi mu sve trebalo onda? HVALA!
Za vodeni blok mu treba
Pumpa-250KN
Rezervoar-250KN
Radijator-500KN
Crijava-50KN
Ventilatori-200KN
Plastika za zatezanje crijeva-20kn
UKUPNO 1270KN
Za vodeni blok mu treba
Pumpa-250KN
Rezervoar-250KN
Radijator-500KN
Crijava-50KN
Ventilatori-200KN
Plastika za zatezanje crijeva-20kn
UKUPNO 1270KN
Malo si pretjerao,za 350kn bi se već moglo nabaviti sve to,uz to da trošiš svoje živce i da sam večinu stvari napraviš.
LOL reci mu da kupi neki aftermarket cooler i neka zamjeni jeftinije ce ispasti ili nek uzme neku noviju grafu za te pare (isplativije je kaj se mene tice)
LOL reci mu da kupi neki aftermarket cooler i neka zamjeni jeftinije ce ispasti ili nek uzme neku noviju grafu za te pare (isplativije je kaj se mene tice)
400kn će ga koštat ta grafa,koji onda cooler za nju preporučate? Ako može link bio bih zahvalan,sjedi mi za vratom.
prosvrljaj po netu... premda sumnjam da ces naci novi cooler za tu staru karticu. jedino rabljenu. mozda pase na nju od 4870x2 podledaj tu soluciju. neki su stavljali dva zalman hladnjaka gore svaki za jedan gpu. pogledaj i pokusaj
prosvrljaj po netu... premda sumnjam da ces naci novi cooler za tu staru karticu. jedino rabljenu. mozda pase na nju od 4870x2 podledaj tu soluciju. neki su stavljali dva zalman hladnjaka gore svaki za jedan gpu. pogledaj i pokusaj
Jel vrjedi pokušat 2 od Arctica L2 Pro oni po 109kn u Linksu?
http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ZALMAN+VF900-Cu%2C+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.093
Vidio sam da ovo paše .... cijena nije baš sitnica.....
http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+ZALMAN+VF900-Cu%2C+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.093
Preskupo,2 takva po 250kn košta ju ga 500+400(grafa) to je 900kn i za 900kn ima HD4870 1gb.
Preskupo,2 takva po 250kn košta ju ga 500+400(grafa) to je 900kn i za 900kn ima HD4870 1gb.
Ne znam zašto uopće ide na HD3870x2 koja je stara kartica i u koju treba ulagati.
Znači: kartica 400kn + hladnjak još minimalno 200kn = 600kn
Za te novce dobije 4850 pa čak i 4870, bez problema.
jedino ak moze nabaviti stock cooler on neke krepane kartice ovo za zalmanima je pre skupo.
treba mu pumpa i ostlao moze nabaviti za Đ
radijator uzme od yugica ili lade.
ne mora imati rezerver moze koristit T
crijeva ode i kupi u pevecu npr ili bilo gdje. glavno da odg velicina
i tjt
treba mu pumpa i ostlao moze nabaviti za Đ
radijator uzme od yugica ili lade.
ne mora imati rezerver moze koristit T
crijeva ode i kupi u pevecu npr ili bilo gdje. glavno da odg velicina
i tjt
Pumpu ima,crijeva ima,rezervar lako sastavi se od pleksiglasa(jel se može florescentna boja usipat u tu vodu,pa da voda svijetli?) radijator može li netko pojasnit?
najjefikasnije mu je kupiti neko osrednje vodeno, recimo big water 745 za kojih 800 kuna i sve to spoji zajedno te tako hladi i procesor
najjefikasnije mu je kupiti neko osrednje vodeno, recimo big water 745 za kojih 800 kuna i sve to spoji zajedno te tako hladi i procesor
Kada staviš na papir 800+400=1200kn=GTX460 768MB koja ju u sviiiiiim pogledima spušta pod zemlju,tako da je PREVIŠE.