HD xfx 6870 black edition

poruka: 35
|
čitano: 4.021
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

dakel kupio sam grafu jucer i do sada sve dobro i sada igram FEAR 3 na full detalje i rezoluciju 1680x1050 i sve leti i onda odjedanput arfihekti kao crtice trepere upalim gpu-z i temeperatura je 82 tj gpu temerature 82 a napajanje je corsair cx 400 jel moguce da je napajanje slabo jel se grije onako ne puno  malo aostale koponenete su iz moj pc 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Obično se desi kad se vram pregrije, ili kad pretjeras sa oc-om. Pogledaj malo hladjenje jeli ok

0 0 hvala 0
17 godina

Koje kućište imaš i da li imaš ventilatore za upuh/ispuh? Možda ti je protok zraka loš pa se grafička pregrijava jer topli zrak ostaje unutar kućišta.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo kucice je neko bzv ima neki mali hladnajak zada od 80mm i ja sam otvorio stranicu di je grafa sada kada stavm hladnjak na 100 posto temerature gpu su 65gpu, gpu tem#!1 65 gpu tem#2 69 a gpu temp #3 70 u fuul loadu je nije ništa klokanu grafa ima garanciju 3 godine i kabeli su po kucistu bože sacuvaj raspodiljeni jel može do toga pa se grije a jel ovo napajanje dosta za ovu konfu ili da kupim cx600

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: HD xfx 6870 black edition
augi80 kaže...

evo kucice je neko bzv ima neki mali hladnajak zada od 80mm i ja sam otvorio stranicu di je grafa sada kada stavm hladnjak na 100 posto temerature gpu su 65gpu, gpu tem#!1 65 gpu tem#2 69 a gpu temp #3 70 u fuul loadu je nije ništa klokanu grafa ima garanciju 3 godine i kabeli su po kucistu bože sacuvaj raspodiljeni jel može do toga pa se grije a jel ovo napajanje dosta za ovu konfu ili da kupim cx600

Dovoljno je napajanje. Nego, probaj ti ovako:

Povećaj brzinu vent-a od grafičke, da provjeriš jel problem u visokim temperaturama.

15 godina
neaktivan

i jel je trebam sada nosit u linksa ili nece ništa biti pošto je sada sve ok tem se ne dižu ni ništa I jel treba minjat napajanje 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 21:55 (augi80).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne trebas mjenjat napajanje nego kupi bolje kuciste.
Neaktivan.
17 godina
augi80 kaže...

i jel je trebam sada nosit u linksa ili nece ništa biti pošto je sada sve ok tem se ne dižu ni ništa I jel treba minjat napajanje 

ne, cx400 je dovoljan.

17 godina
neaktivan
augi80 kaže...

Prvo probaj sa ventom na 100% igrat. Ako ne bude problema onda vrati vent na automatsko.

Ako tada bude problem, artefakti, onda je do nje i moga bi je vratit da je probaju u Linksa.

Ako ti se komp tokom igranja resetira ili ugasi onda ćeš znat da je do napajanja.

Inače, mislim da ti je taj CX400W dovoljan za tu konf.

15 godina
neaktivan

komp se restartira i sada držim vent na 55psoto i sve je uredu em ne idu preko 66 a temperatura procesora s stock hladnjakom je 44 i sada vas molim da mi recete koje kucište da kupim i ocu s obzirom na napajanje moc stavit koji dodatni ventilator npr 120mm i još koji manji da se ne restartira pošto sam prije ima hd 4890 i još jedan vent i nikad se nije restarta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzmi ili Chieftec (s njim moraš kupit još 2 ventilatora) ili CM 430. Moći ćeš stavit ventilator, ventovi nisu veliki potrošaći.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 22:15 (Balvan8).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo sada sam proda stavit na 40 posto vent ono u katalistyu i odma tem ide na 81 i nda vratim vent na 55 posto i temp padne na 66 65 jel mogu držat konstantno na 55 posto vent hvala momci sory što gnjavim

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
augi80 kaže...

evo sada sam proda stavit na 40 posto vent ono u katalistyu i odma tem ide na 81 i nda vratim vent na 55 posto i temp padne na 66 65 jel mogu držat konstantno na 55 posto vent hvala momci sory što gnjavim

Jel ti skinuta bočna stranica od kućišta?

Možeš ga ti držat konstantno i na 100%, samo ti je onda vjerojatno bučan.

Pokušaj stavit na 55%, igrat neku zahtjevniju igru i onda vidi hoće li bit artefakata.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 22:19 (Penryn).
15 godina
neaktivan

s ovim cm 430 jel se dobije koji hladnjak ( i ako ja bilo koje ovo kučište napunim s ventilatorima to ce radit na ovom napajanju mislim da stavim sve ventilatore di se god može)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

penryn tvoja je konfa ja mislim isto ako ne i više troši od moje i uredno radi na cx400 imaš ti koji vent (i skinuta je s strane vrata)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
augi80 kaže...

penryn tvoja je konfa ja mislim isto ako ne i više troši od moje i uredno radi na cx400 imaš ti koji vent (i skinuta je s strane vrata)

Yep, tu negdje su moj i tvoj sa potrošnjom.

Uz ventove od procesora, napajanja i grafičke imam još 5 komada u kućištu: 2 naprijed, jedan nazad, jedan na dnu, do napajanja, i jedan na bočnoj stranici.

Ne predstavljaju ti oni veliki problem.

17 godina
augi80 kaže...

s ovim cm 430 jel se dobije koji hladnjak ( i ako ja bilo koje ovo kučište napunim s ventilatorima to ce radit na ovom napajanju mislim da stavim sve ventilatore di se god može)

Dobiješ prednji hladnjak s led diodom plavom. Mislim da je to ovaj i dovoljno ti je uzet još jedan za ispuh. 

15 godina
neaktivan

i jel ima razlika u ventilatorima jel trebam pitat za ispuh ili bilo koji mogu kupit hvala unaprid 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

uzmi kuciste koje ti se svidja, i ne nepostoji ventilator posebno za ispuh, sve zavisi kako ga okrenes i samo pazi da su ti velicine ventica iste kao velicine rupa {#}

EDIT: meni je prvo kuciste preheneno

evo ti uvid kako bi to izgledalo u prvom kucistu u postu iznad mojeg

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 22:53 (MilkMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo držim ventilator na 65 posto i igram crysis 2 sve dokraja i temeratura ne prelazi 63 stupnja i sada jel ja mogu tako držat bez problema vent jel sada nemam para za kučište tj mislim nece grafi ništa biti (i nije se valjda grafa oštetila pošto je pokazala one arfihekte pošto ih više nema i ide sve glatko) i jel mi treba hladnjak za proc pošto je obični tj stock ali tem ne ide u full loadu preko 45 do 46 stupnjeva (ovo je hladnjak od atlona II x3 440(ali je otkljucan u phenoma II x4 s l3 memorijom

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=052690&id_artikl=052.690.011 

ako kupin ovo kučište dobije se prednji ,stražnji i bočni jel treba kupit odma i dva gornja i donji ili nije potrebno hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ti odlucujes jel potrebno il nije al nebi skodilo uzet

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
augi80 kaže...

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=052690&id_artikl=052.690.011 

ako kupin ovo kučište dobije se prednji ,stražnji i bočni jel treba kupit odma i dva gornja i donji ili nije potrebno hvala

moj stari ima to kućište, dobiješ bočni i stražnji vent s njime.

14 godina
augi80 kaže...

evo držim ventilator na 65 posto i igram crysis 2 sve dokraja i temeratura ne prelazi 63 stupnja i sada jel ja mogu tako držat bez problema vent jel sada nemam para za kučište tj mislim nece grafi ništa biti (i nije se valjda grafa oštetila pošto je pokazala one arfihekte pošto ih više nema i ide sve glatko) i jel mi treba hladnjak za proc pošto je obični tj stock ali tem ne ide u full loadu preko 45 do 46 stupnjeva (ovo je hladnjak od atlona II x3 440(ali je otkljucan u phenoma II x4 s l3 memorijom

Jesi li instalirao MSI Afterburner?Ako nisi to obavezno instaliraj jer tamo možeš podesiti brzinu venta na grafičkoj(grafikon) jer ako imaš stalno podešeno na 65% onda kad se ne igraš zuji kao da imaš cesnu u sobi.

I naravno štedi za novo kučište čim prije to bolje.

15 godina
neaktivan

evo kupljeno danas ovo kučište i 4 venta još od 120mm i jedan se prednji od 120 dobije sada me zanima jel to dovoljno i oce svi ti ventovi radit na cx400

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

normalno da ce raditi LOOOL kao da ventilatori traze 500 wata snage

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

augi80

Vidi nemoj se uvrijediti,ali upotrijebi malo točaka i zareza. Totalno se zbunim čitajući ovo tvoje napisano ... {#}

Nije ugodno za oko...

http://www.hercegbosna.org/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel isto spojit ventilatore na pinove na matičnoj ili  na molexe

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

svejewdno...reci jel bolje sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice