Dajte mi svoje mišljenje koliko vrijedi dati za HD 6950 bez garancije koje su navodno nove manje više ??? I da ali netko možda zna o čemu se tu radi, jel zadnjih dana ima dosta takvih grafa po oglasima bez garancije ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oko 1100kn za 1gb verziju i oko 1300kn za 2gb verziju..Možda su uvezene iz druge države?..Ukrađene može biti bilo što...Ako trguješ neka ti ljepo snimi video ili ti da grafu na probu..
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
Bilo koja grafa bez garancije se po meni NE isplati.
Bilo koja grafa bez garancije se po meni NE isplati.
Ja se ne sjećam kad sam zadnji put koristio jamstvo pa sam gazio sve i svašta pod čmarkovima. Da se neko isprsi i dadne akcijsku ponudu, ja bi je ubrao vjerovatno iako se slažem da šta god se kupuje bez jamstva nije baš najsretnije rješenje.
Oko 1100kn za 1gb verziju i oko 1300kn za 2gb verziju..Možda su uvezene iz druge države?..Ukrađene može biti bilo što...Ako trguješ neka ti ljepo snimi video ili ti da grafu na probu..
Ma nije problem u testiranju grafe, nego šta kad je uzmeš? Šta da radiš ako se neš desi za mjesec, dva sa grafom, a nemaš garancije i dao si toliko para za nju ! Tko će to popraviti ?
Ma nije problem u testiranju grafe, nego šta kad je uzmeš? Šta da radiš ako se neš desi za mjesec, dva sa grafom, a nemaš garancije i dao si toliko para za nju ! Tko će to popraviti ?
Gorenje.
Šalim se, ja da sam ju mogao naći za 1200, tj. 1250kn bi ju vjerojatno uzeo, makar ajd, skoro 450kn više za karticu sa 2g gare nije mala stvar. Pogotovo na grafama iznad 1 000kn.
Vidio sam da se masovno prodaju upravo moje 1gb 6950 Sapphire, sa dualfanom i dual-biosom, heck with it, za nisku cijenu i pravu ponudu i ja bi riskirao. Samo da nisu benchane jbg pod LN2 i tko zna šta, iako ni to nije kraj svijeta...
Vjerojatno nema gare jer nešto se sjećam kada prodaš neki proizvod pod garancijom kupac nema garanciju, Za tu tvrdnju nisam siguran. Za te pare bi se isplatilo ali ako nema gare moguće da je grafa ukradena ili je samo tako pokvarena a da nije napomenuto. Bolje kupi grafu sa garancijom.
ja sam kupio takvu prijee ~7 mj i sve super radi da se odključati itd. to je rizik kupca..
ako ti zatreba evo i mog clipa za otključavanje 6950 :
http://www.bug.hr/forum/topic/overclocking/otkljucavanje-ati-radeon-6950-6970/88127.aspx