HD 6850 CrossFire pitanje

poruka: 3
|
čitano: 1.588
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Pozdrav, planiram uskoro uzeti još jednu Sapphire HD 6850 i stavit ju u CrossFire sa onom koju već imam. Prema reviewovima i službenim specifikacijama sa Sapphireove stranice, Sapphire HD 6850 treba 1 6pinski konektor, ali moja sapphireovka koju trenutno imam treba 2 6pin konektora (nije toxic ni vapor-x, obična sapphire hd 6850).

Pitanje je, dali trebam nužno naći sapphireovku koja ima 2 6pin konektora, ili nije problem ako kupim drugu koja ima samo 1 6pin konektor? Napajanje također nebi trebalo biti problem, Corsair TX650 V2?

Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: HD 6850 CrossFire pitanje
Soapy kaže...

Pozdrav, planiram uskoro uzeti još jednu Sapphire HD 6850 i stavit ju u CrossFire sa onom koju već imam. Prema reviewovima i službenim specifikacijama sa Sapphireove stranice, Sapphire HD 6850 treba 1 6pinski konektor, ali moja sapphireovka koju trenutno imam treba 2 6pin konektora (nije toxic ni vapor-x, obična sapphire hd 6850).

Pitanje je, dali trebam nužno naći sapphireovku koja ima 2 6pin konektora, ili nije problem ako kupim drugu koja ima samo 1 6pin konektor? Napajanje također nebi trebalo biti problem, Corsair TX650 V2?

Hvala!

Nemora imati 2x6 pin konektora grafa broj 2.Mora samo biti HD 68xx(6850/6870).I da,napajanje drzi i 3way CF.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.12.2011 19:43 (zoharbizo).
14 godina
protjeran

Napajanje je dovoljno, a druga 6850 može biti koja god hoćeš, bila to sapphire, asus, xfx ili neka četvrta...

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice