HD 4890 Pomoc !

poruka: 15
|
čitano: 2.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HD 4890 Pomoc !

Ovako prije 2 dana kupio sam Graf. - VTX Readeon HD 4890 1gb....

Danas sam je  testirao na svom kompu jer nisam imao vremena prije ...

I dogodilo se ovo ... ona radi vrti ... sve ok ali kada sam instalirao drivere za nju

koji su bili prilozeni uz njenu kutiju ... pokazuje mi da je HD 4800 series .

Odem u control panel , dislpay , settings -> advance , adapter i tu mi pise

chipset HD 4800 - Sada me zanima dali je to neka grska ili sta ....Neodlučan

Mozete mi reci ako neko ima slicna iskustva pa da podjeli ...

+

0 0 hvala 0
16 godina
HD 4890 Pomoc !

Nemoj se brinuti tako ti ATI označava cijelu seriju meni isto piše 4800 series!

I onda neš pil, vražju mater neš pil!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: HD 4890 Pomoc !

Isto meni. Piše HD 5800 series, a ja imam HD 5850. To ti je kod ATI-ja to...!

;)

chew your meat for you pass it back and forth in a passionate kiss...
15 godina
neaktivan
HD 4890 Pomoc !

Ok...imam problem i totalno me živcira...S obzirom da sam 'hard-core' gamer pazim na svaku pojedinost vezanu uz maximalno dobru sliku moje ne baš tako slavne ATI grafulje (512Mb-rama) iz 4800 serije, ali što je tu je...!

Naime...formatirao sam komp prije 3-4 dana, nabacio windozere XP SP 3...e sad...problem je nastao kada sam se 'vratio' igrama (The Movies,NBA 2k10,GTA4, itd...da ne nabrajam)...,u Catalist Centru sam postavio sve na maximum,

dakle kao i prije...ali se sada događa to da su mi 'rubovi' u igrama grbavi,reckavi,oštri,...valoviti...a to mi ubija oči i nikako ne mogu rješit taj problem! Probao sam sve kombinacije u postavkama i ništa...i to utječe na sve što pokrenem! (Mislim na igre). Pomislio sam da je problem u SP-u 3 ...iako mi to baš ne zvuči normalno ali ok...Dali netko zna rješenje ovog problema, jer me totalno izluđuje...!!#"!#$!!!

Što da napravim??? Update-o sam najnovije drivere i najstarije ;) ...Sve sam pokušao...ali ne...ništa ne pomaže!!!

What the fu..!

Ako netko može pomoći bit ću mu totalno zahvalan!

Moj stroj : Intel 2x2,6 Dual, 640 Gb, 4 Gb-rama, Ati Radeon 4800-512 Mb-a, ...

Eto...toliko za sada...Dali uzeti čekić i razvalit karticu pa kupit novu, jer danima ne mogu rješit problem...ili ipak ima rješenja????????????? HELP!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moje osobno misljenje da je do graficke .... jer su takvi problemi i mene zaj**vali .

+
16 godina
neaktivan
K3K0 kaže...

...ali se sada događa to da su mi 'rubovi' u igrama grbavi,reckavi,oštri,...valoviti...

uključi antialiasing i anisotrophic filtering (AA i AF)

Atomska bubamara. | tinyurl.com/erepna
15 godina
neaktivan
K3K0 kaže...

Ok...imam problem i totalno me živcira...S obzirom da sam 'hard-core' gamer pazim na svaku pojedinost vezanu uz maximalno dobru sliku moje ne baš tako slavne ATI grafulje (512Mb-rama) iz 4800 serije, ali što je tu je...!

Naime...formatirao sam komp prije 3-4 dana, nabacio windozere XP SP 3...e sad...problem je nastao kada sam se 'vratio' igrama (The Movies,NBA 2k10,GTA4, itd...da ne nabrajam)...,u Catalist Centru sam postavio sve na maximum,

dakle kao i prije...ali se sada događa to da su mi 'rubovi' u igrama grbavi,reckavi,oštri,...valoviti...a to mi ubija oči i nikako ne mogu rješit taj problem! Probao sam sve kombinacije u postavkama i ništa...i to utječe na sve što pokrenem! (Mislim na igre). Pomislio sam da je problem u SP-u 3 ...iako mi to baš ne zvuči normalno ali ok...Dali netko zna rješenje ovog problema, jer me totalno izluđuje...!!#"!#$!!!

Što da napravim??? Update-o sam najnovije drivere i najstarije ;) ...Sve sam pokušao...ali ne...ništa ne pomaže!!!

What the fu..!

Ako netko može pomoći bit ću mu totalno zahvalan!

Moj stroj : Intel 2x2,6 Dual, 640 Gb, 4 Gb-rama, Ati Radeon 4800-512 Mb-a, ...

Eto...toliko za sada...Dali uzeti čekić i razvalit karticu pa kupit novu, jer danima ne mogu rješit problem...ili ipak ima rješenja????????????? HELP!!!!

Trebaš u igrama ukljucit AA iliti Anti Aliasing. On bi trebao rješit taj problem sa rubovima. Ako to nije to daj napravi neki screenshot pa da vidimo kako to izgleda.

17 godina
neaktivan
HD 4890 Pomoc !

grafa je ispravna, inace bi bilo i u winsima neizsotreni rubovi..

ak je sam to u igrama, onda je do postavki...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 4890 Pomoc !

Nije do graficke osim ako mu je tako i bilo prije.. Ovako napravi.

Izbrisi ove drivere, skini driver sweeper, izbrisi ati display i rebootaj

Skini zadnje - 9.12 i instaliraj.

Sa driver sweeperom bi ti se trebale izbrisat postavke koje su ostale u starom Catalystu. Tad udji u ccc i podesi pod 3D - All setings i tu dolje klikni na default

Ako to ne pomogne, neznam do ceg je, moguce da je do xp-a, meni je na losoj piratskoj verziji nesto slicno tom bilo.. Sad sam skinuo org (piratsku) al ova odlicno radi.

*You can lead a fool to wisdom but you can't make him think *

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
4800 serija

rekao si da imas radeon 4800 serija. O kojoj se tocno kartici radi

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HD 4890 Pomoc !

IMAM GRAFICKU KARTICU RADEON 4890. KAKO JE OCISTITI OD NAKUPLJENE PRASINE POSTO JE ZATVORENA SA SVIH STRANA, A NEMAM KOMPRESOR ZA ISPUHAVANJE PRASINE ZRAKOM.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zašto vičeš? čujemo te mi dobro i bez vikanja :s

Ako se kuzis, odvidaj hladnjak. Hladnjak mozes usisivacem ispuhati. Snađi se malo ;)

Samo NEMOJ mokron krpon :D ili deterđenton ROFL

I nemoj zaboraviti montirati hladnjak kad ga očistiš

:rolleyes:

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.1.2010 9:30 (wrathchild).
17 godina
neaktivan
bob1969 kaže...

IMAM GRAFICKU KARTICU RADEON 4890. KAKO JE OCISTITI OD NAKUPLJENE PRASINE POSTO JE ZATVORENA SA SVIH STRANA, A NEMAM KOMPRESOR ZA ISPUHAVANJE PRASINE ZRAKOM.

mores samo stavit usisivac na turbinu, i drzi par sekundi, on ce sve povuc van...Namigiva

Psssssst Zecovi spavaju
16 godina
neaktivan
HD 4890 Pomoc !

to sam i ja radio, samo je stvar sto se vent. vrti unazad

nisam bio siguran jel to ima neki los utjecaj pa nisam htio dati neprovjeren savjet ;)

inace ja to sve usisavac na vent i idemo :D (ima predobar zvuk onda;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
wrathchild kaže...

to sam i ja radio, samo je stvar sto se vent. vrti unazad

nisam bio siguran jel to ima neki los utjecaj pa nisam htio dati neprovjeren savjet ;)

inace ja to sve usisavac na vent i idemo :D (ima predobar zvuk onda;)

nece mu nista bit, a mozes ga i pridrzat rukom, al nema problema...

Psssssst Zecovi spavaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice