GTX 570 ili 3 Druge Stvari?

poruka: 14
|
čitano: 2.004
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Napokon sam skupio lovu 3000kn i sutra idem u šoping pa me zanima da li da kupim za 2800 i nekaj kn samo gtx 570 ili ove 3 druge stvari a to su asus crosshair formula V , OCZ agililty 60GB i 8GB corsair vegance 1866Mhz rama?

Moj PC sad je:

amd phenom 965 3,4Ghz stock

asrock 890GM pro 3

4GB corsair 1600mhz XMS3

650 wat corsair

i

XFX HD 5850

Kasnije planiram stavit 2 grafe u SLI zato ocu dobru maticu i necu da bude asrock,iz nekih mojih glupih razloga... tnx za odg svima

0 0 hvala 0
14 godina
Re: GTX 570 ili 3 Druge Stvari?

Ovisi što prefeiraš. Ako ti je primarno igranje, onda je naravno najbitnija grafička kartica. Stoga bi preporučio uzimanje GTX 570. Ako želiš brz rad u aplikacijama (baviš se nekim CAD/CAM, i učitavaš velike fajlove) onda SSD zlata vrijedi. Trenutna matična je sasvim solidna i sposobna za SLi.

Ukratko = Ako je igranje primar onda jasno i glasno GTX 570. Od 8GB RAM-a neznam kakve bi koristi imao baš, a od brže frekvencije RAM-a još manje.

Za igranje (FPS) je najbitnija grafička kartica, zatim sve ostalo. SSD ne donosi gotovo nikakav porast, samo smanjuje učitavanje igre.

Autore koje ignoriram: Tallahasee, Fićo_CoD5, Promatrač, proćerani
16 godina
Ranko Kukumar kaže...

Ovisi što prefeiraš. Ako ti je primarno igranje, onda je naravno najbitnija grafička kartica. Stoga bi preporučio uzimanje GTX 570. Ako želiš brz rad u aplikacijama (baviš se nekim CAD/CAM, i učitavaš velike fajlove) onda SSD zlata vrijedi. Trenutna matična je sasvim solidna i sposobna za SLi.

Ukratko = Ako je igranje primar onda jasno i glasno GTX 570. Od 8GB RAM-a neznam kakve bi koristi imao baš, a od brže frekvencije RAM-a još manje.

Za igranje (FPS) je najbitnija grafička kartica, zatim sve ostalo. SSD ne donosi gotovo nikakav porast, samo smanjuje učitavanje igre.

Potpisujem, ako si gamer sve na grafu i trk po gtx570

14 godina
protjeran
Ranko Kukumar kaže...

a vaznije mi je FPS u igrama ali kad za iste pare dobijem 3 stvari super ili samo 1 grafu .... ovo troje mi ispadne 3064kn a grafa 2880kn

14 godina
Gdje ti to kupujes da gtx570 dođe 2900.Moze se nać za 2500 kn.
14 godina

Kužim, ali opet ovisi hoćeš li to iskoristiti i hoće li ti trebati to sve. Sa SSD-om se dobije primjetno i osijetno ubrzanje u radu sa windowsima i aplikacijama, dok u igrama ne baš. Možda ti je HD 5850 još dovoljna za sve igre, pa je bolja druga solucija (SSD+MBO+RAM). Zato kažem najbolje da promisliš kakve navike imaš i zašto koristiš računalo.

Od bolje matične nemaš pretjerane koristi. Bolje matične uglavnom služe za zahtjevni overclocking. Od 8GB RAM-a također neke velike koristi nema. Jedino SSD bi donio ubrzanje.

Autore koje ignoriram: Tallahasee, Fićo_CoD5, Promatrač, proćerani
15 godina
Malo se protegni
1 x GAINWARD GTX 570 Golden Sample GDDR5 1280MB/320bit, 750MHz/1950M
1 x OCZ SSD Agility 3 60GB , MB 2.5" SATA III, Native TRIM support

3.254,99Kn

1 0 hvala 0
16 godina

Ako misliš igrati BF3 onda definitivno gtx570 evo ti review za nju

GeForce GTX 570
Price from: $329
Minimum Frames Per Second: 36
Average Frames Per Second: 49
We've known for a while that NVIDIA's DirectX 11 performance is very strong, and it appears that Battlefield 3 really leverages this. The GeForce GTX 570 is NVIDIA's mid-range DirectX 11 offering, going head to head with the Radeon HD 6970, and is for all intents and purposes a slightly hobbled GTX 580. As our benchmarks show, this card can almost play Battlefield 3 on Ultra and still offer an excellent experience. However, we think 50fps or over is the bare minimum for a smooth gameplay experience, so dialing back several of the graphics options to High is recommended when using this card.

Kako vidiš sa svim ultra ne pada ispod 36 a prosjek 50 fps

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ako te već toliko zanima RAM,zašto uzeti baš taj skupi i na tolikoj frekvenciji,sada možeš naći 8GB za manje od 400 kn,i nećeš osjetiti nikakvu razliku u igranju između toga što kupiš i ovoga što tebe zanima.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

neznam ni sam vidit cu sutra kaj cu uzet kad dodem u protis haha ...makar kad razmislim mislim ipak da cu uzet ssd ,rame i asus maticnu ...a poslje nove cekam novu seriju nvdie ili ati i onda uzemem cros ili sli {#}

0 0 hvala 0
14 godina
1 x Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz,1MB/6MB,95W,Socket 1155
1 x Asrock Z68 Extreme3 Gen3 - Intel Z68, ATX, Premium Gold Caps

sandy bridge bi donio lijep pomak po pitanju gaminga. hd 5850 je i dalje snažna kartica i u kombinaciji sa sandyem bez problema će vrtjet high postavke. uz to možeš bilo kad kupit još jednu, spojit je u CF i bez brige si
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zuper kaže...

sandy bridge bi donio lijep pomak po pitanju gaminga. hd 5850 je i dalje snažna kartica i u kombinaciji sa sandyem bez problema će vrtjet high postavke. uz to možeš bilo kad kupit još jednu, spojit je u CF i bez brige si

neko je reko da dvije 5850 ne skeliraju dobro

17 godina

puno bolja konbinacija 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefielda 3 kaže...
zuper kaže...

neko je reko da dvije 5850 ne skeliraju dobro

nije prije  2 godine sa losim driverima , dns nema tih problema ;) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2011 23:15 (4mal).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice