- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Stigoh sa ljetovanja, uglavnom, prodajem svoju dijamntnu gtx 1080, koga zanima neka se javi
Inace, vidim sve po starom, nisam puno propustio
Stigoh sa ljetovanja, uglavnom, prodajem svoju dijamntnu gtx 1080, koga zanima neka se javi
Inace, vidim sve po starom, nisam puno propustio
da je titanica nudio bi ti golfa tricu 1.8 benzin meksicka proizvodnja
Sa time ni do ducana nemogu...
laptop u akciji 50-60w potrosnja
Taman jedva struju pokrijes :)
kak tu stoji gtx980 ti s tim rudarenjem? zanemarite struju..lp
Ako se ne varam ona daje oko 18-19mh/s tako da je dosta slabija od polarisa. Cca 30$ mjesecno bi mogao izmajnati ako ostane ova tezina, makar svaki dan raste tezina
Gdje bi se mogli pogledati ti podaci?
Imam Quadro 4000 koju bi mogao dedicirati u tu svrhu.
jbt zivot i majnanju....sve nvidie osle u nebo.... -.- 1070tka G1 sa 3700 na 4300kn ....i sad ti kupi nesto..
S tom grafom mislim da ne dobijes niti jedan megahash tako da se nikako ne isplati s njom majnati
Prodat cu ti ja svoju za 4000kn da ti je lakse
Koliko je sati odmajnala ? :) za 300kn vise se uopce ne bih zamarao sa rabljenim ili novim u omotu

Ima garancije jos 1,5 god a majning mozda nekih 4-5 dana.Ostavio bi ja rado da ona rudari ali posto mi je kuca građena 76 tad se nije gromobranska traka ni postavljala.Pa nebi bas riskirao 500 eura jer zivim u podrucju gdje su jake grmljavine za vrijeme ljetnih dana pa cak i zimskih.Prenaponske zastite nema jer mislim da nulovano uzemljenje nije neka zaatita.
Normalan čovjek više ne može sastavit komp radi tih rudarenja,šteta silne struje koja je otišla na to.
Normalan čovjek više ne može sastavit komp radi tih rudarenja, šteta silne struje koja je otišla na to.
umjesto na zabavu otislo sve u zaradu ovaj svijet je osuden na propast
lp
Normalan čovjek više ne može sastavit komp radi tih rudarenja, šteta silne struje koja je otišla na to.
umjesto na zabavu otislo sve u zaradu ovaj svijet je osuden na propast
lp
Otprilike tako nekako, ljudi se više ne znaju normalno zabavit i zaradit na neki normalan način gdje malo mozak treba aktivirat, razmišljat i slično (ovo je primjer zašto je svijet u banani jer više nitko ne razmišlja, svi traže neke kratice). Sva sreća da sam ulovio GTX 1060 po normalnoj cijeni inače bio bio bez grafičke ko zna do kad. Taman sam planirao uzet 1070 radi promjene monitora i same rezolucije ali brzo sam se ohladio od te ideje.
bome i ja skupio za auto cekajuci neki posten gpu...nije da mi je bas trenutno trebao no 980ti za 1700kn se nije smjelo pustitilp
Ja bi iskreno volio da cijene jos rastu od gtx 1070 pa da sebi piknem 1080 neku.Onda kupiti 4K monitor i to je to a ovako gledajuci 1070 koristit na 4K na low detaljima nije mi bas privlacno.Pogotovo sto igram PUBG
Koliko je tocno kod nas kw/h?
Ja sam prije racunao da je dnevna oko $0.12, a nocna $.0.07. Možda sam u krivu
0,12$ je nekako puno meni bas jucer stigao racun.Cijena u Bosni od HEP-a skupa 0,16 KM jeftina 0,08KM a srednja 0,12KM I mislim da u hrvatskoj nebi trebalo puno odstupati od ovoga.Sto znaci kod mene je jednotarifno brojilo cijena je 0,12KM=0,07$ po Kw/h.
Evo sad bas gledam cijene u hrvatskoj za 1kwh za jednotarifni model 0.43Kn +PDV a za dvotarifni sa pdv skupa 0.52KN jeftina 0,25KN.Znaci to bi trebalo biti to sto se tice cijena u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.
Edit 0.52KN=0,08$ skupa jeftina 0,25KN=0,04$ srednja 0,49KN=0,075$
tek sad vidim da su gtxicima porasle cijene... ja uzeo asus dual gtx 1060 6gb za 2450 u admu, a gledam na nabavi ova moja najjeftinija 3200kn , sad bi trebalo ovu prodat, pricekat par mj i uzet gtx 1070
Koliko je tocno kod nas kw/h?
Ja sam prije racunao da je dnevna oko $0.12, a nocna $.0.07. Možda sam u krivu
Racunaj kunu...
pa etherum za 50% sto se tice cijene u zadnjih 2 tjedna sad ce i graficke kartice biti jeftinije
pa etherum za 50% sto se tice cijene u zadnjih 2 tjedna sad ce i graficke kartice biti jeftinije
Rast ce, ne brini ;)
a iskreno volio bih da padne ispod 50$ da kupim koji pa cekat kad ce cijena otici prema gore da se zaradi sto god.Da se ne patim s ovim farmanjem nekako mi je bolje kupiti i preprodati
S tom grafom mislim da ne dobijes niti jedan megahash tako da se nikako ne isplati s njom majnati
Pitao sam za link, a ne za nagađanja. Hvala!
Nema nitko link za tu karticu jer nitko sa njom ne majna, potrazi po forumima. Jedino sta sam ja nasao je da 4000m majna 1.2MH, a ta kartica je tu negdje sa quadro 4000 znaci tvoja max 1.5MH tako da se nikako ne isplati.
Evo ti link za taj forum link
Neznam... Ni ne igram nista vec mjesec ipo dana, ako me i dalje ne krene volja za igranjem vjerojtano cu sacekat Voltu, gtx 1080 u svakom slucaju necu vise kupovat, ako sta i uzmem ranije to ce biti gtx 1080ti ili Vega cisto radi probe neceg novog ne radi snage jer je imam i ovako vise nego sta trebam sa 1080.
Ako izdrzim do Volte onda ide odma i 4k monitor u kompletu sa njom