GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.569.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
zeroname kaže...
DarthMarkus kaže...
zeroname kaže...

Da li se zna kada će laptopi sa novim karticama. Kod nas nema niti jednog barem što se linksa i ADM-a tiče. Kod nas sve kasni još uvijek smo banana država.

Imaš u arhitehu HP Omen sa 1060 i 1070...Samo moraš čekat da naruče...

Ja sam se nadao ASUSU ili ACER gaming verzijama. Na computer univers-u je već odavno dostupno. Pa EU smo što glume ili hoće prodati ove stare modele.

Da, đubrad iz Instara stave kao akcije mega turbo ROGova - a ono sve sa 9xx

13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

Civilization VI: Performance Analysis 

GTX 1060 3 GB ubija R9 Fury X.

RIP Šaban (21.6.2016)
Moj PC  
1 2 hvala 0
9 godina
Puls3 kaže...

Kad dođe dx 12 podrška opet ce zeleni miševi uteč u svoje rupice.

17 godina

5 fps-a u fhd i 0.9 u 2k je tebi ubijanje daj se skoncentriaj 

p.s u 4k je cak i brza za 2.8 

Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
protjeran
Puls3 kaže...

To je moguće samo u slučaju mega šit enginea ili zbog AMDovih driverima.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 17:32 (Prince-Artas).
13 godina
neaktivan

Eto kad se pretjeruje sa "ubijanjem", čak 6%. Što onda reći kad je fury x OGROMNIH 8% ispred na 4k

15 godina
4mal kaže...

5 fps-a u fhd i 0.9 u 2k je tebi ubijanje daj se skoncentriaj 

p.s u 4k je cak i brza za 2.8 

Kartica od 1700 kuna vodi karticu od 5000 kuna. Žalosno ali zašto se ljutiš na mene nisam ja testove radio.

RIP Šaban (21.6.2016)
17 godina

ne ljutim se nego nisi u pravu vodi je privremeno tj neznacajno dok se ne popegla amd driver uz naravno dx12 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

privremeno? hahahah!

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Moj PC  
7 2 hvala 0
17 godina

Evo kupio na poslu kod mene nova maca stigla kuci a stara ide na prodaju

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
LEGIJA kaže...

Jesi dobio GofW key uz kartu ?

15 godina
chaselol kaže...
Puls3 kaže...

Jos jedan vaginalni iscjedak koji izgleda k'o da je iz 2001 a ima optimizaciju ko da je 2045 

benchati tu igru ako ne radi na 60fps integrusi, odma treba otpisati 

Ono što je meni jako zanimljivo kod vas fanboyeva je to što svaki puta kada nvidia vodi u igrama onda je to potplaćena igra, naslov koji izgleda iz 2001, smeće itd. Jedno je sigurno mene nećeš uvući u fanboy raspravu jer imaš dosta iskustva s tim a i zna se tko je glavni zagovornik amd-a na ovom forumu . I da se razumijemo ja sam linkao testove CIV6 gdje nVidija sa Pascalom (tema je Pascal) od 1700 kuna demolira Amd-ove Radeon-e od 5000+ kuna. Nisam lagao, nisam stavljao neke imaginarne testove nego sam stavio test gdje se sve vidi crno na bijelo. I onda je došao AMD Bug Forum Damage Control Team (skraćenica ABFDCT - to sam sad izmislio ) i počeli prosipati proljev kao uvijek. Pa te molim da se suzdržiš od komentiranja ako nema veze za Pascal temom. Ugodan ti vikend.

RIP Šaban (21.6.2016)
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 19:05 (Puls3).
Moj PC  
6 5 hvala 0
15 godina
protjeran
chaselol kaže...
Puls3 kaže...

Jos jedan vaginalni iscjedak koji izgleda k'o da je iz 2001 a ima optimizaciju ko da je 2045 

Ma normalno duum je zakon, koja budala bi igrala civilizaciju, brisi to...

Moj PC  
2 2 hvala 0
9 godina
neaktivan
4mal kaže...

ne ljutim se nego nisi u pravu vodi je privremeno tj neznacajno dok se ne popegla amd driver uz naravno dx12 .

ovo je test za zadnjim driverima, koje je AMD izdao bas specificno za BF1 i ovaj CIV

nikad  nece AMD na zelenu granu sa driverima meni se cini, jednostavno su losi

vec su izasle 3 edicije drivera, 16.9.XX  16.10.1 i sad 16.10.2 i jos nisu ispravili bug da ti downclocka GPU na 300Mhz bez ikakvog razloga, bar sto se mene tice, 16.7.3 koristim koji rade kak spada

17 godina
DarthMarkus kaže...
LEGIJA kaže...

Jesi dobio GofW key uz kartu ?

Cekaj jos nisam je otpakirao da vidim sta ima unutra da popijem kavicu prvo i skinem drajvere ali po one sto montiram na poslu mislim da ima key za wowar ships ali i da nema brigame kolko mi je jeftino izasla sramota me da kazem

17 godina

eto normalnog posta od usera nv kartice 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Puls3 kaže...

Ono što je meni jako zanimljivo kod vas fanboyeva je to što svaki puta kada nvidia vodi u igrama onda je to potplaćena igra, naslov koji izgleda iz 2001, smeće itd. Jedno je sigurno mene nećeš uvući u fanboy raspravu jer imaš dosta iskustva s tim a i zna se tko je glavni zagovornik amd-a na ovom forumu . I da se razumijemo ja sam linkao testove CIV6 gdje nVidija sa Pascalom (tema je Pascal) od 1700 kuna demolira Amd-ove Radeon-e od 5000+ kuna. Nisam lagao, nisam stavljao neke imaginarne testove nego sam stavio test gdje se sve vidi crno na bijelo. I onda je došao AMD Bug Forum Damage Control Team (skraćenica ABFDCT - to sam sad izmislio ) i počeli prosipati proljev kao uvijek. Pa te molim da se suzdržiš od komentiranja ako nema veze za Pascal temom. Ugodan ti vikend.

Cek aj sad ozbiljno, tebi civlizacija izgleda high tech sto se tice grafike?
Nikakav hejt, sta baljezgate ti i Ansha igra izgleda ko qjac a zahtjevna je do zla boga, ovo govance treba da leti u 200 fps sa gtx 950 grafom a ne ovo 

Definitivno optiku provjeriti, poslije vikenda zakazati tretman. 

ansha kaže...

Ma normalno duum je zakon, koja budala bi igrala civilizaciju, brisi to...

Vidi se da ko "mali" nisi igrao quake 3 kad je izasao, ne znas sta je dobra stara pucacina 

Nisam rekao da je civilizacija losa igra, naprotiv. Ali nju NIKAD nisu kupovali ljudi s jakim masinama, jer se pokretala s masinama starim po 7-8 godina bez problema 

p.s. kad smo se dotakli drivera, jel osposobljen vise DP na flagshipu gtx 1080 ili je to kao i sa AS 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 19:25 (chaselol).
13 godina
4mal kaže...

Evo ovo je meni najiritantnija osobina AMD-a - ono UVIJEK NEKI KLINAC ČEKAM...

Čekam drivere, čekam patcheve, čekam da pariraju intelu i nvidji...

Sad ČEKAM jnu Vegu jel ne želim ići ponovo na 1080...

Kolko bi želio da uspiju toliko mi i idu na živce

17 godina

str-spa buraz i ja sam ceko pa sad igram zadnjih pola god kak spada 

nisam fan boy nikad bio u bilo cemu tako da ako vega podbaci uzet ce se volta 

meni je cilj zaigrat 4k60 lock sa single gpu sistemom uz manju potrosnju...a da cijena iste nije kao titan

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 19:46 (4mal).
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina

U BF1 novi driveri rade odlično.....bf1 sada i u dx 12 leti i klizi na ultra detaljima (DSR 2k i 4K), a o 1080p da ni ne govorim.

Sreća je put, a ne odredište.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Puls3 kaže...
chaselol kaže...
Puls3 kaže...

Da ti nisi fanboj/trol/provokator (pick one) onda bi zbrojio 2 i 2 i shvatio da ni u jednom svemiru GTX 1060 3GB u ni jednoj normalnoj igri bez obzira na rezoluciju i detalje ne može dati bolje rezultate od Furyja X. Ili je igra shebana ili AMDovi driveri nisu spremni za nju, nema trećeg.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
11 godina
neaktivan

Battlefield je pravi primjer kako igre trebaju raditi i izgledati. I Nvidia i AMD rade fantasticno, igra izgleda... strava, uvijek prate naj noviju tehnologiju DX11.2, Mantle, DX12... Takve igre treba koristiti kao pravi game bench, a ne igre tipa Mafia 3 ono je sramota godine i po izgledu i optimizaciji.

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
11 0 hvala 0
12 godina

Kolko ja vidim po netu DX12 je loše implementiran u BF1, ne daje nikakav boost naspram DX11. Može netko tko to igra od vas provjeriti je li točno?

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 21:56 (The_Fichek).
17 godina

tocnije dice-ov forstbite  engine based games 

3.0

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Frostbite_games#Frostbite_3.2FFrostbite_.28third_generation.29

npr SW

ono sto je nekad bio crytech kod prve krize 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
The_Fichek kaže...

Kolko ja vidim po netu DX12 je loše implementiran u BF1, ne daje nikakav boost naspram DX11. Može netko tko to igra od vas provjeriti je li točno?

Dok nisam instalirao nove drivere igra je u dx 12 malo trzala. Sa dx 11 to nije bio slučaj.

Sada je sve ok.

Što se tiče boosta.....u dx 11 sam neke detalje morao smanjiti sa ultra na high da budem stalno iznad 60 fps-a, ali sa dx 12 ide sve na ultra.....fps nisam mjerio jer igram na 60 fps/hz v-sync.

Sreća je put, a ne odredište.
15 godina
neaktivan

Frostbite je perverzija od engine-a, koristi i grafu i proc i objektivno je najljepsi engine sto je ikad postojao. Najbolje od svega je sto uopce nije toliko zahtjevan, mozda bas zbog toga sto koristi procesor toliko puno.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
4 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Koristi puno CPU, ali i dalje ne toliko da ti se komp usporava i slicno. Optimizacija je ludnica, igram sa integriranom na 720p low, cisto radi usporedbe, Bad Company 2 mi ima samo 10fpsa vise . Jedino zamjeram sto nisu popravili taj memory leak oko kojeg su se svi bunili jos od bete. Igra za minutu napuni 7gb rama.

13 godina
protjeran
Pa i bilo je za ocekivati jer svakom nastavku treba vise memorije...nedude sigurno obrnuto:)
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
11 godina
neaktivan

Da ali nije bitna kolicina memorije, to i je problem... Mozes imat 16gb i nakon određenog vremena ce popunit 12-13gb i tako rast. Memory leak, to je bilo i u BF4 svojevremeno, ali brzo nakon updatea je bilo sve ok

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice