- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I ja cu se pridruziti klubu kada NVIDIA izbaci drugu generaciju Pascal.
Nevolim da placam graficku dok AMD nije pokazo svoje, tek tada ce stvari biti jasnije.
EVGA GTX1080 FTW Hybrid mi izgleda dobro i kao najbolja opcija ali mi se ne svidja sto NVIDIA i dalje prodaje skoro iste performanse kao Pascal Maxwell posle 2 godine.
Za 10% jace, a cena je oko 700 eura. Za te pare morala bi da je dostupna karta najmanje 50-60% jaca od TITAN X Maxwell.
Ja ocekujem uskoro da za iste pare bude dostupna 50% jaca karta.
1060 troše 120wata pa sam procjeni, više je stavljeno radi starijih napajanja koje imaju samo 6pinski konektor.
jel se zna kad tocno izlazi i koliko ce kostat kod nas gtx 1050 Ti?
The latest word from GDM is that both GTX 1050 Ti and GTX 1050 will be released on October 25th.
Hvala
Dolazi početkom 12. mjeseca, taman za Božićnu kupnju :)
Cijena? Vjerojatno oko 1500kn...
The latest word from GDM is that both GTX 1050 Ti and GTX 1050 will be released on October 25th.
GTX 960 repack ili slabije cak...
GTX 960 repack ili slabije cak...
To izmišljaš nove sinonime za "rebrand"?

Baš je guba onaj dio gdje FX šamara I7.
Iss šta je sa 970 vec umro driver support ?
Iss šta je sa 970 vec umro driver support ?
Davno..
Na vecim rezolucijama 380X ima veci framerate od 780ti... Strašno, vjerojatno je ram problem, ali opet 780ti bio bolji od 290X
Na vecim rezolucijama 380X ima veci framerate od 780ti... Strašno, vjerojatno je ram problem, ali opet 780ti bio bolji od 290X
prije da je 780ti u turbo legacy modu
ali fino ćuška Ndivija ovdje..Možda pričekati drivere pa onda radit usporedbu...hmm
Isto tak zanimljivo kako 380X u nekim novim naslovima bježi 280X, izgleda također legacy problem.
Meni izgleda kao da je u odnosima 280X i 380X fps u korelaciji sa VRAMom. Izgleda da igra preferira više VRAMa.
ali fino ćuška Ndivija ovdje..Možda pričekati drivere pa onda radit usporedbu...hmm
Evo i BF1, DX12 doduše, ali opet AMD stari kao vino, a Nvidia ko Deep pivo iz Lidla, nazalost, al tak je
https://uk.hardware.info/reviews/7020/5/battlefield-1-review-benchmarks-with-13-graphics-cards-testresultaten-wqhd-2560x1440-+-frametimes
Malo mi je bilo čudno kaj djele kupone zeleni uz ovu(dx12) igru...sad je malo jasnije
Baš je guba onaj dio gdje FX šamara I7.
I kad ću onda ja mijenjati taj procesor...za deset godina? Možda me DX 13 zakoči
Evo i BF1, DX12 doduše, ali opet AMD stari kao vino, a Nvidia ko Deep pivo iz Lidla, nazalost, al tak je
https://uk.hardware.info/reviews/7020/5/battlefield-1-review-benchmarks-with-13-graphics-cards-testresultaten-wqhd-2560x1440-+-frametimes
Fx procesori počinju disat punim plucima, amd grafe stare par serija rade sve bolje i bolje. Čini se da amd radi proizvode debelo ispred svog vremena.
GTX je gotovo uvijek bolji u startu, vec godinu dana poslje to pada... Sad jel bolje imati skuplji i trenutno bolji GPU ili jeftiniji i dugotrajniji, kako kome...
Koliko ja vidim GTX se drzi odlicno
http://www.gamersnexus.net/game-bench/2630-gears-4-pc-benchmark-updated-with-ultra-high-settings
Dobro da Gears of War novi ima nešto sa Nvidiom, ne znam tocno kak se zove
Ja velim neka hvala..Čekat dvije godine da nešto prodiše je fakat nova kategorija strpljivosti...
Doduše, netko tko je casual user najbolje prolazi...
Inače, meni je žao što sam prodao i7 930 za kikiriki, iako je prva generacija pored FX-a kojeg sam imao u HOTPC-u je bio zvijer...Mislim da još je...
Istina, ali sto se GPUa tice, one zadržavaju svoje performanse jer imaju konstantan support kroz drivere, ne znam zašto to Nvidia ne radi. Ali uvijek kad poželim kupit Nvidiu to mi prođe kroz glavu, jeftinjare uvijek mogu mjenjati, ali da uzmem recimo 1080 koji je za moj buđet jako skup, i onda da mi ga za godinu i pol sustigne 480... Malo bi poludio lol
ti stvarno mislis da je onoga tko ima za gtx1080 to uopce briga? lol
Pa trebalo bi bit, neces kupit takvu karticu da ju imas godinu dana
Pa trebalo bi bit, neces kupit takvu karticu da ju imas godinu dana
ja bi ih mijenjao svaki dan da mogu, i benchmark je updejtan gtx 970 s drvenom memorijom ubija na 1080p: