GTX 10xx (Pascal) klub (2016)

poruka: 15.735
|
čitano: 1.573.896
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Stipe nece ni da pogleda dx12 igre stalno govori da su 2 :)  nece nitko stipe da bencha sa 1060 kad su scorovi banana

xfact
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
zoharbizo kaže...

Onaj tko ima 970 koja može 1.5GHZ 24/7 i prijeđe na 1060 je lud po meni :)

Kažem Stipe, nabavi 1060 pa da vidiš kako RX na 1.4-1.5GHZ dere guzove

pa imas rezultate u benchevima potrazi, napamet znam da nema tog bencha...jedino u firestrikeu stize 480-tka!lp

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
13 godina
protjeran
=xfact= kaže...

Stipe nece ni da pogleda dx12 igre stalno govori da su 2 :)  nece nitko stipe da bencha sa 1060 kad su scorovi banana

totalno pogresno, nvidia je prodala poprilican broj gtx 980 pa je ocigledno bilo da gtx 1060 nebu toliko popularna...sto se i pokazalo!lp

15 godina
Stjepanj kaže...
zoharbizo kaže...

Onaj tko ima 970 koja može 1.5GHZ 24/7 i prijeđe na 1060 je lud po meni :)

Kažem Stipe, nabavi 1060 pa da vidiš kako RX na 1.4-1.5GHZ dere guzove

pa imas rezultate u benchevima potrazi, napamet znam da nema tog bencha...jedino u firestrikeu stize 480-tka!lp

Da Stipe ako gledas benchove stare 3 mjeseca ako pogledas nove gtx je zadnja

13 godina
protjeran

"ma jašta" za 2mj ce biti ispod gtx 560ti...ako pitas rx-aše

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
Stjepanj kaže...

ako pitas rx-aše

Nema njih puno.

Za dodatna pitanja i pomoć obratiti se preko privatne poruke. Hvala. :D
13 godina
protjeran

evo mislim da je ovo najposteniji review, barem pise da je medu zadnjima s "zadnjim" driverima:

lp

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Neka se slobodno javi koji vlasnik 1060 voljan benchanja da mu pokažem ja zube sa RX 470 1.4/7.6GHZ a kamoli tko sa 480 :)

To je ova koja je na prodaju jel, prejebena, predobra, prejaka.

Cijenite više pitku vodu.
13 godina
protjeran
Valentin17 kaže...
Stjepanj kaže...

ako pitas rx-aše

Nema njih puno.

ma ima ih samo par ali su glasni ko čopor s tim da su dvojica imala po dvijelp

14 godina
Glavas_ZG kaže...

Jep, to je ta.

Na prodaju je cijeli PC, ne grafa :)

Siguran sam da će usrećiti budućega vlasnika, dežurni dušebrižniče :)

root
15 godina
zoharbizo kaže...
Glavas_ZG kaže...

Jep, to je ta.

Ma amd procesor mislim da ce slabo koga usreciti

13 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
zoharbizo kaže...
Glavas_ZG kaže...

Jep, to je ta.

evo "xxx" ga ima par godinama...ansha je pak bio na dualcu cijelu vjecnost do neki dan;), ljudi su pucali od srece i frejmovalp

13 godina
dreadmoore kaže...

Ja i dalje mislim da si ti trebao uzeo G4400 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
16 godina
odjavljen
Stjepanj kaže...

evo "xxx" ga ima par godinama...ansha je pak bio na dualcu cijelu vjecnost do neki dan;), ljudi su pucali od srece i frejmovalp

E pa što? Ako je ljudima to dosta za njihove potrebe što to tebe onda briga? Ćemu snobizam?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
15 godina
chaselol kaže...
dreadmoore kaže...

Ja i dalje mislim da si ti trebao uzeo G4400 

Zasto sam trebao to uzeti  sasvim dovoljan ovaj za sve moje potrebe ali u glavnom je bolji od fx u svakom slucaju

13 godina
protjeran
skank666 kaže...

E pa što? Ako je ljudima to dosta za njihove potrebe što to tebe onda briga? Ćemu snobizam?

krivog citiras, oni uglavnom to spominju kao da nitkome netreba bolje jer su "oni" zadovoljni...no svi znamo da je stvar u necemu drugome! nema ti ovo tvoje zadnje veze s tim kamoli samnom!lp

13 godina

Ajmo svi zajedno skupiti koju kintu da kupimo stjepku AMD proc i plocu cisto da vidi da i na tim prljavim jeftinim procesorima moze se igrati isto kao i na 2-3 puta skupljoj konkurenciji :D

i to igre iz 2016 

Nego sto ste bacili hejt kad sam rekao da je gtx 1060 kartica koja tapka u mjestu otkad je izasla jer nije dobila 1% boosta preko drivera? Slobodno dokazite u suprotno 

15 godina

Neda mi se natezati s chaselol i prepucavati mene ovdje konkretno zanima gtx 1060 6GB i rx 480 GB ako je tko imao i jedno i drugo pa od prilike da zna koje su razlike u frame dropovima. Posto mi je nekako poznato da amd ima ogroman frame drop evo jedan sam maloprije test radio sa ovim svojim CF-om. 1920x1080 znaci bf1 ultra detalje sam postavio pa sam bench radio sa frapsom koji mi je ovo izracunao, Frames: 9072 - Time: 120000ms - Avg: 75.600 - Min: 51 - Max: 100 napokon vec imam dobrih ponuda nadam se da cu ga se brzo rijesiti.Volio bih da znam jel i nvdia ima isto taj ogroman frame drop kao sto recimo primjer ovdje.Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tu su negdje te karte, nvidia ima nesto stabilniji frame pacing, ali ne mozes ofulat ni sa jednom.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Leopard_st kaže...

Tu su negdje te karte, nvidia ima nesto stabilniji frame pacing, ali ne mozes ofulat ni sa jednom.

amd je bolji za one koji isključivo kupuju polovnjače

em im cijena brže pada, em tek nakon godinu-dvije dana izbace drajvere kojima grafa napokon daje sve od sebe 

15 godina

Nista odose obe za 1600KN a sigurno cu kupiti gtx 1060 6GB samo neznam koji model je nabolje

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Nista odose obe za 1600KN a sigurno cu kupiti gtx 1060 6GB samo neznam koji model je nabolje

bilo koja s 2x hladenjem...nemres fulati ni da si corav!

10 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...
Glavas_ZG kaže...

Jep, to je ta.

i ja se nadam da hoće, vjerovatno i bude  ako ode po realnoj cijeni, no jedna stvar je neobična a događa se već više puta a to je da svi hvale AMD a prelaze na intel i nvidiu, to je kao ono, hvali more drž se kraja

dreadmoore kaže...
zoharbizo kaže...
Glavas_ZG kaže...

Jep, to je ta.

dobri su ti FX-ovi ako ih se dobije za dobru cijenu, po meni FX 8300 vrijedi negdje oko 600kn max, jer ga jedan i5 2400 rasturio ko beba zvecku a oni se prodaju po 500-600kn

15 godina
Glavas_ZG kaže...

dobri su ti FX-ovi ako ih se dobije za dobru cijenu, po meni FX 8300 vrijedi negdje oko 600kn max, jer ga jedan i5 2400 rasturio ko beba zvecku a oni se prodaju po 500-600kn

Toliko su dobri da ih nebi preporucio ni najvecem neprijatelju.ali evo mislm da cu kupiti ovaj model https://www.msi.com/Graphics-card/GeForce-GTX-1060-GAMING-X-6G.html#hero-overview

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 12:32 (dreadmoore).
13 godina
picajzla0707 kaže...

amd je bolji za one koji isključivo kupuju polovnjače

em im cijena brže pada, em tek nakon godinu-dvije dana izbace drajvere kojima grafa napokon daje sve od sebe 

Jel sebe isto tako tjesis da nvidia ima bolje drivere zadnjih godinu dvije 

Najgore je kad si fanboy kad ne znas sta je najbolje za potrosaca, kad si los kupac i govoros X proizvod valja, dok Y proizvod ne valja a u sustini je isto sranje drugo pakovanje osim cinjenice da je takvo razmisljanje poprilicno zatucano, a evo vam jedna slika koja ce vam malo jos zagolicati mastu i unijesti nestabilnosti u vase razmisljanje.

780ti i r9 290x(390x u testu)

Gdje je jedna a gdje je druga danas.

Pa opet recite da je nvidia bolja kupovina. 
Nije cudo sto se ljudi sprdaju pa takve fanboye zovu nvidiotima, ne upirem prstom ali smijesni su pojedinci ne vide dalje od svog nosa. 

P.S. sto se tice dreadmore i FX hejta, covjek igra Armu 3 i govori da je to neko mjerilo testiranja, svaki komentar je suvisan 

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.12.2016 13:25 (chaselol).
10 godina
odjavljen
chaselol kaže...

ova slika je Fake

15 godina
chaselol kaže...

P.S. sto se tice dreadmore i FX hejta, covjek igra Armu 3 i govori da je to neko mjerilo testiranja, svaki komentar je suvisan 

Fx je smece i ti to sam znas ali neces jos priznati kao ni sto je bilo za fx 6300 pa dok nisi presao 8xxx gdje si uglavnom dobio boost od nekih 10FPS.Sad kad izadje rayzen posto se ja iskreno nadam da je amd obavio ovaj put posao kako treba nakon 10 god ali isto tako nece me ubjediti najmanje iducih pola godine, jel isplativo prijeci na njega da sad ne idem u detalje dosta je se u temi amd zen ispricalo pa nas vecina zna.Ali kako stvari stoje samog ryzena njegova cijena neci biti 500$ kako nagdjaju nego bi se mogla protegnuti do 800$.Tako da mislim da ce zen ipak i obicnim ljudima biti nedostupan pa cak i onaj najjeftiniji model.A sad ti meni objasnio a zasto to arma 3 nebi bila neko mjerilo igra je  iz 2013 godine a to je godina kad je fx bio u svom vrhuncu kad je trebao da pokaze nesto a meni osobno nije nista pokazao ni nakon te tri godine otkad je izasla.Na otvorenom djelu mape gdje nevidis kilometrima igraca nema pisljivih 50 FPS a u gradu da ne govorim 25-30 max a sa i7 imam sad preko 80FPS

13 godina
protjeran
Glavas_ZG kaže...
chaselol kaže...

ova slika je Fake

debilana, po njegovom ispada da je gtx 970 jaca od gtx 780ti za 70+% 

12 godina

Ako je fake slika onda valjda znate koliko FX može imati FPS sa RX480 ili GTX 1060 u BF1 na 1440p i Ultra detaljima?

http://hwbot.org/signature/u135800.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Glavas_ZG kaže...

ova slika je Fake

https://goo.gl/9m3eDc

dreadmoore kaže...

Fx je smece i ti to sam znas ali neces jos priznati kao ni sto je bilo za fx 6300 pa dok nisi presao 8xxx gdje si uglavnom dobio boost od nekih 10FPS.Sad kad izadje rayzen posto se ja iskreno nadam da je amd obavio ovaj put posao kako treba nakon 10 god ali isto tako nece me ubjediti najmanje iducih pola godine, jel isplativo prijeci na njega da sad ne idem u detalje dosta je se u temi amd zen ispricalo pa nas vecina zna.Ali kako stvari stoje samog ryzena njegova cijena neci biti 500$ kako nagdjaju nego bi se mogla protegnuti do 800$.Tako da mislim da ce zen ipak i obicnim ljudima biti nedostupan pa cak i onaj najjeftiniji model.A sad ti meni objasnio a zasto to arma 3 nebi bila neko mjerilo igra je  iz 2013 godine a to je godina kad je fx bio u svom vrhuncu kad je trebao da pokaze nesto a meni osobno nije nista pokazao ni nakon te tri godine otkad je izasla.Na otvorenom djelu mape gdje nevidis kilometrima igraca nema pisljivih 50 FPS a u gradu da ne govorim 25-30 max a sa i7 imam sad preko 80FPS

Ne igram trash igre tako da ne znam, igram novije naslove gdje FX radi odlicno negdje cak i bolje od seste generacije i5, uostalom to znate i sami kako se DX12/Vulkan naslovi ponasaju pa vam je to bolna tema, a Ryzen je pojedincima stao na psihicki zulj da je to vec slucaj za psihijatrije i pomatranja.

Stjepanj kaže...

debilana, po njegovom ispada da je gtx 970 jaca od gtx 780ti za 70+% 

Po "njegovom"? Na sta mislis?
https://goo.gl/9m3eDc

Da sam ja vlasnik gamersnexus sajta ahahaha koja si ti zajebancija 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice