Grafika HGspot

poruka: 16
|
čitano: 3.857
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Grafika HGspot

Pozdrav,

planiram kupiti novu grafiku. Sada imam Ati 4870, a planiram kupiti 6950 2gb pa me zanima dali se to isplati s obzirom da ne mislim dirati proc i memoriju (intel e8500, 4 gb rama, 24" monitor),a htio bih igrati novije igre na višim detaljima?

Uglavnom nemam pojma dali je ta grafulja prejaka za moju konfu, ali vidio sam da hgspot ima akciju sljedeci tjedan pa nije sam mislio zgrabiti grafiku jer koliko vidim cijena je i vise nego dobra...

Radi se o ovoj grafickoj kartici

Svaka pomoc i savjet su dobrodosli...

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Grafika HGspot

ko prvo odlična ponuda hgspota!!

mislim da bi ti trebala radit...a onda si lako poslje kupiš neki novi proc...

vidit cemo sta ce drugi rec jer nisam bas siguran:DD

koje napajanje imas?

19 - ŠTO SE KRVLJU BRANI NE PUŠTA SE LAKO - 86
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Grafika HGspot

napajanje je corsair 430w, ali i to planiram uskoro promijeniti...

15 godina
neaktivan
ĐErnest kaže...

Pozdrav,

planiram kupiti novu grafiku. Sada imam Ati 4870, a planiram kupiti 6950 2gb pa me zanima dali se to isplati s obzirom da ne mislim dirati proc i memoriju (intel e8500, 4 gb rama, 24" monitor),a htio bih igrati novije igre na višim detaljima?

Uglavnom nemam pojma dali je ta grafulja prejaka za moju konfu, ali vidio sam da hgspot ima akciju sljedeci tjedan pa nije sam mislio zgrabiti grafiku jer koliko vidim cijena je i vise nego dobra...

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-xfx-hd6950-1gb-ddr5-800m-hdmi-dvix2-dpx2-pciex-exefinity-dx11-hdmi-14a-dp/42579

čemu hgspot?

15 godina
protjeran
$rky kaže...
ĐErnest kaže...

Pozdrav,

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-xfx-hd6950-1gb-ddr5-800m-hdmi-dvix2-dpx2-pciex-exefinity-dx11-hdmi-14a-dp/42579

čemu hgspot?

hmm...pak u adm-u 2210 kn..al šaltaju s tim cjenama, nek se dogovore bokte:D

14 godina
neaktivan

@$rky : Zato kaj je ova u hgspotu s 2 gb memorije i u obzir od proizvodjaca dolaze samo gigabyte i asus....

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 18:34 (ĐErnest).
16 godina
A sta ce ti 2gb. ASUS je daleko precjenjen.
2.000 Posts! And counting...
15 godina
protjeran
Grafika HGspot

ja prihvaćam samo sapphire i samo od njih kupujem kartice!!po cjeni su negdje u sredini i još nikad me nije nijedna njihova grafička izdala tako da...živio sapphire!:D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
8ax kaže...
A sta ce ti 2gb. ASUS je daleko precjenjen.

S obzirom da ne mislim mijenjati grafiku sljedece barem dvije godine (kao što nisam niti ovu mijenjao) mislim da nije na odmet uzeti cim vise memorije, pogotovo kad se uzme u obzir razlika u cijeni...

15 godina
Grafika HGspot

Ako je to snizena cijena ja bi uzeo, bez obzira na bottleneck

Proc je koliko ja znam na 3GHz,bilo bi super kad bi ga digo na 3.5GHz malo je preslab ali mislim da nece to puno utjecati. Btw, znam lika koji ima E8500 na 3.6GHz, GTX295 i igra sve na max osim GTA4.

Napajanje ce biti na knap,ali ne brini drzat ce.

Jedino ako ces poslje uzimat proc+mobo racunaj jos 600-700kn za novo napajanje.

Brega
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 19:03 (Brega55).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
gjurki kaže...

ja prihvaćam samo sapphire i samo od njih kupujem kartice!!po cjeni su negdje u sredini i još nikad me nije nijedna njihova grafička izdala tako da...živio sapphire!:D

A mene prva njihova izdala.

BBC2 nick: reader562
15 godina
protjeran
mitchell kaže...
gjurki kaže...

A mene prva njihova izdala.

a sve ti zavisi kako dođe..naravno da svaki od proizvođača uvijek isporuči neku s pogreškom, i ako baš tu upikneš naravno da nećeš kupovat više od tog..mene za sad nije vidit ću za nekih 10-tak godina:D

17 godina
protjeran
ĐErnest kaže...

Pozdrav,

ja bih za te pare odn 100 kn manje radije išao na gtx gigabyte 560 ti

već je "dobro" overclockana u startu i mislim da je to bolja kupnja od gigabyteovog modela HD 6950.

da je Asus, Sapphire, MSI za AMD onda OK,  ali ja tu Gigabyte 6950 ne bih kupovao.

tvoj izbor, ali htio si savjet, pa eto.

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 21:04 (Bugofil).
15 godina
neaktivan
Grafika HGspot

Hg spot je dobra trgovina,kod njih sam kupio svoju grafičku,na moju zamolbu smanjili su mi cijenu,trgovac mi je preko radnog vremena prodao grafičku,stvarno su ok i korektni...

|AMD Athlon 64 x2 4400+ @2.5ghz|Gibabyte Amd HD6850OC Edition @900mhz|2gb Kingston|Hitachi 250Gb|Thermaltake tr2 RX550w Modular PSU|Asus M4A785D-M PRO
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bugofil kaže...

da je Asus, Sapphire, MSI za AMD onda OK,  ali ja tu Gigabyte 6950 ne bih kupovao.

tvoj izbor, ali htio si savjet, pa eto.

To što je Gigabyte nema nikakve veze. Grafa je referentna kao i Sapphire, MSI i kompanija. To što ih se nekoliko potrefilo sa nešto lošijim čipom koji traži više napona za OC je čista slučajnost. Isto se moglo desiti i s MSI, XFX pa čak i ASUS-om.

17 godina
protjeran
ATiGamer kaže...

To što je Gigabyte nema nikakve veze. Grafa je referentna kao i Sapphire, MSI i kompanija. To što ih se nekoliko potrefilo sa nešto lošijim čipom koji traži više napona za OC je čista slučajnost. Isto se moglo desiti i s MSI, XFX pa čak i ASUS-om.

moguće, no čudno mi je uz ove tvoje navode, što je baš taj Gigabyte najjeftiniji {#}

i idi tamo na tvoju temu MSI afterburner, čekaju te  {#}

f = 2^{12k/12} \times 440 \,\mbox {Hz} = 2^k \times 440 \,\mbox {Hz}
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 21:34 (Bugofil).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice