Grafika 8800gts mjenjanje paste

poruka: 12
|
čitano: 3.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ovako ljudi rastavio svoju 8800GTS grafu i sad znam za pastu gdje treba i kako i koliko ali mene zanima

što je najbolje staviti između hladnjaka i čipva ostalih znači ramova isto pastu ili ......

molim pomoć

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grafika 8800gts mjenjanje paste
Ninogulub kaže...

Ovako ljudi rastavio svoju 8800GTS grafu i sad znam za pastu gdje treba i kako i koliko ali mene zanima

što je najbolje staviti između hladnjaka i čipva ostalih znači ramova isto pastu ili ......

molim pomoć

ja ti ovo zadnje sto si napisao nista ne kontam {#}

Vrbaa'''
14 godina
neaktivan

Ma što je najbolje metnuti između hladnjaka i VRAM-a koji su poslagani oko GPU-a ima ih 12 jer hladnjak ide preko cijele kartice1?

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Aj slikaj ti to pa stavi sliku ovdi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
16 godina

Obično je na RAM-u "termalna kauguma"...

3.650 postova - Black Ops : Troll] U mad bro | Prestige 2, Level 31
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ninogulub kaže...

Ma što je najbolje metnuti između hladnjaka i VRAM-a koji su poslagani oko GPU-a ima ih 12 jer hladnjak ide preko cijele kartice1?

Imas li heatsinkove, nesto poput ovoga?

Ako ih slucajno imas, metni na memorijske čipove te na VRM. Samoljepljivi su, ali ne drze bas pretjerano dobro pa možeš kapnuti i mrvicu paste između ježeka i čipova. Obicno se na referentne kartice stavlja i neka vrsta gume.

Čime si dosad hladio memorijske čipove?

14 godina
neaktivan
Ninogulub kaže...

Ma što je najbolje metnuti između hladnjaka i VRAM-a koji su poslagani oko GPU-a ima ih 12 jer hladnjak ide preko cijele kartice!?

Prijašnji vlasnik je isto otvarao i stavio je neš bezveze pa se to sad raspalo.

Obilježeno!!

Jeli može i tu pasta ili nesmije i što se smije stavit??

Nino
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.7.2011 17:23 (Ninogulub).
14 godina
neaktivan

Ljudi pa zar nitko nezna, što bi bilo najbolje staviti između vrama i hladnjaka i dali smije bez ičega ??

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Jednostavno stavi pastu na mjesta na kojima je prije bila.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
15 godina
Ninogulub kaže...

Ljudi pa zar nitko nezna, što bi bilo najbolje staviti između vrama i hladnjaka i dali smije bez ičega ??

pa štaje bilo kad si skinuo lol ? ako je hladnjak kao ovaj sa slike gore teoretski mozes stavit pastu , problem je sto su hladnjaci obicno malo podignuti od pcb-a , tj na razinu poklopca gpu-a i onda stavis pastu a hladnjak ne napravi kontakt sa memorijom i vrm-ovima , reci nam prvo šta je tvornićki bilo , obićno budu thermalpadovi , tj termalna guma neznam kako bi to preveo , i njih i vrati natrag , a imas kupit nove također.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

ma najjednostavnije, na kojim mjestima je bila pasta kada je skinuo plastiku sa grafe, neka na ta ista mjesta nanese novu pastu i to je to.. ako je fabricki bila postavljena na vramove, onda i ti nanesi, a cisto sumnjam da je bila.

PoZz!

Vrbaa'''
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Evo oznacio sam ti di trebas, Say Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka