Grafička sa tv-out?

poruka: 9
|
čitano: 5.367
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Grafička sa tv-out?

Kupujem grafičku karticu,al mi je NEOPHODAN tv out izlaz zbog spajanja na stariji tv koji nema hdmi,al opet da nije neko turbo smeće,nije mi toliko bitna za igranje al kad kupujem novu karticu barem da je znatno brža of nvidie 6600 gt koju imam. Znači,ako netko zna model i dućan di bi se to moglo kupiti molio bih pomoć,ja nisam ima pretjerane sreće u pronalasku,hvala!

treba mi ovaj krajnje lijevi port treba mi ovaj krajnje lijevi port
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Grafička sa tv-out?
DwightSchrute kaže...

Kupujem grafičku karticu,al mi je NEOPHODAN tv out izlaz zbog spajanja na stariji tv koji nema hdmi,al opet da nije neko turbo smeće,nije mi toliko bitna za igranje al kad kupujem novu karticu barem da je znatno brža of nvidie 6600 gt koju imam. Znači,ako netko zna model i dućan di bi se to moglo kupiti molio bih pomoć,ja nisam ima pretjerane sreće u pronalasku,hvala!

AGP ili PCIE?

Može li biti polovna?

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.4.2011 14:31 (thedream).
15 godina
Grafička sa tv-out?

a mozda da nades neki adapter. sa dvi na tv out

ili barem vga to tv out pa stavis jos ispred dvi to vga adapter haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafička sa tv-out?

Pa uzimao bih novu,nebih polovno u svakom slučaju. A mislim da nema klasićnih adaptera dvi > tvout ili vga>tv out,ako ima,ispravite me? Nisam to nigdje našao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Pa uzimao bih novu,nebih polovno u svakom slučaju. A mislim da nema klasićnih adaptera dvi > tvout ili vga>tv out,ako ima,ispravite me? Nisam to nigdje našao...

Mislim da nema..

Ali da se izvesti jedna kemija, VGA>DVi adapter svi poznajemo jel tako?

A zašto još na njega ne bi na početak (na)stavili ovo..

http://videocardforlaptop.com/wp-content/uploads/2010/12/wpid-312uXoVF04LSL500.jpg

Za spajanje sa TV-om.

Bojim se i pomisliti kakva bi kvaliteta slike bila, ali eto, možda upali. {#}

Palo mi je na pamet.

Inače mislim da sam ti našao karticu, imam ideju u glavi, tražim samo link..

Ovako nešto možda,jeftinije i bolje sa tvout ne ide.

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx-3d-pcie-ati-radeon-hd4650-1gb-dvi/23794

Ima ih i u AGP i PCIE varijanti, i sa DDR2, i sa DDR3, tvout je prisutan kako se vidi.

Naravno,i verzija od 512mb ti je posve dovoljna.

Samo vidi trebaš li AGP ili PCIE varijantu.

Moći ćeš podosta toga i odigrati do kakvih 1440x900 s njom.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 10:46 (thedream).
15 godina
neaktivan
Grafička sa tv-out?

Ako trebaš AGP karticu, imaš ovu za 150kn..bez razmišljanja. Možda se i da korigirati 20,30kn cijena.

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-7300gt-agp-oglas-2703950

Pravi mali vrag.

Budući da dan danas 9600pro znaju po 100,120 prodavati..i nije preskupa za AGP. Ima i SM 3.0, tako da ćeš moći i ponešto novijih igara pokrenuti, bar do 1024x768 ili 1280x1024.

Minus je nažalost samo 128mb, ali ipak DDR3 memorije.

TV-out također tu, tj. S-Video out.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafička sa tv-out?

Treba mi PCie,ne AGP,čini mi se da bi ova iz protisa mogla odigrat svoju ulogu,samo ne znam dali i kolko je brza od moje trenutne kartice-nvidia 6600 GT?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...

Treba mi PCie,ne AGP,čini mi se da bi ova iz protisa mogla odigrat svoju ulogu,samo ne znam dali i kolko je brza od moje trenutne kartice-nvidia 6600 GT?

Osjetno, pogotovo ako je zaista 128bitni model. Naime, ima i 64bitnih 4650, ali i ona je brža dovoljno od 6600GT.

http://www.amd.com/us/products/desktop/graphics/ati-radeon-hd-4000/hd-4600/Pages/ati-radeon-hd-4600-specifications.aspx

Ima 320SP-a, kažem, ja bi ju uzeo samo da je 128bitna, treba provjeriti..za taj novac ne postoji nova a bolja kartica, bar po meni. 300kn je smiješna cifra, a izbor je zbilja oskudan.

Čak dajem ruku u vatru da ćeš primjetiti kvalitetan pomak u prikazu, odnosno kvaliteti slike u odnosu na 6600GT nVidiju.

Također, nemalo važno i kvalitetu videa, rasterećenje procesora preko UVD-a 2.0. 6600GT o tome ne može ni sanjati.

Ja kažem, go for it. Provjeri samo jel 128bitna, ali kako kažu - heck with it, ako je i 64bitna..pikni,novu a bolju teško da ćeš naći.

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.4.2011 15:01 (thedream).
16 godina
neaktivan
Onaj gore adapter je za laptope koji imaju TV-Out na VGA portu. S obicnim VGA-om ne radi, koliko mi je poznato. Sa obicnog VGA mozes izvesti RGB SCART, no u tom ces slucaju imati problema sa namjestanjem rezolucije i refresh ratea na nesto sto bi se TV-u svidjelo dovoljno da prikaze sliku. No kad bi to uspio bi vjerojatno imao mnogo bolju kvalitetu sliku nego preko kompozitnog ili S-Video TV izlaza.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice