sto mislite o ovoj grafickoj kartici u sli-u?
dali se iplati platiti 2k?
i jos jedno pitanje kolko struje bi trosila s amd athlonom ii x4 635?
Misliš u Crossfireu. Mislim da se ne isplati davat 2000 kuna za te dvije kartice. Ja bi radije išao na Gtx460 1GB model i dobro ga overclockao.
Single GPU je bolje rješenje jer i dalje ima igara koje se muče sa multi GPU sustavima, a i performanse bi bile tu negdje.
Misliš u Crossfireu. Mislim da se ne isplati davat 2000 kuna za te dvije kartice. Ja bi radije išao na Gtx460 1GB model i dobro ga overclockao.
Single GPU je bolje rješenje jer i dalje ima igara koje se muče sa multi GPU sustavima, a i performanse bi bile tu negdje.
joj moja greska mislio sam na cf crossfire, gledao sam na netu da 2 hd 5750 je u rangu s gt 275-295 karticama u nekim igrama
joj moja greska mislio sam na cf crossfire, gledao sam na netu da 2 hd 5750 je u rangu s gt 275-295 karticama u nekim igrama
Razlika između ove dvije kartice je dosta velika, ne može biti u rangu obje. Ako je u rangu GTX 275, onda je slabija od moje predložene GTX 460 1GB, ali ako su u rangu GTX 295, onda su jače.
Ali i dalje mislim da uzmeš GTX 460 Cyclone i klokaš je ko manijak, jer će to biti isplativije rješenje.
Razlika između ove dvije kartice je dosta velika, ne može biti u rangu obje. Ako je u rangu GTX 275, onda je slabija od moje predložene GTX 460 1GB, ali ako su u rangu GTX 295, onda su jače.
Ali i dalje mislim da uzmeš GTX 460 Cyclone i klokaš je ko manijak, jer će to biti isplativije rješenje.
http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5750-review-crossfirex/18
evo tog review-a pa sam tu gledao al neznam multi gpu bude se dosta razvio u ovih godina pa mi se to mozda cini bolje rjesenje
Te kartice su u rangu HD 5850. Ili primetni još cca 200 kn i uzmi HD 5850, ili uzmi GTX 460 i klokaj je, a razlike neće biti.
S tim da igre poput ARME 2 i sličnih koje ne koriste multi gpu ćeš imati nešto manje performanse.
Ne znam, odluči sam.
ma neznam jos ak uspem prodati stari pc i gt 240 graficku mozda i kupim :D
al ak bi kupio uzeo bi 5750 jer ipak mozda je ati bolji od nvidie
a za one jace npr. hd5850 nemam dosta jako napajanje 
a za cf cu se nekako snaci btw hvala na pomoci
ma neznam jos ak uspem prodati stari pc i gt 240 graficku mozda i kupim :D
al ak bi kupio uzeo bi 5750 jer ipak mozda je ati bolji od nvidie
a za one jace npr. hd5850 nemam dosta jako napajanje 
a za cf cu se nekako snaci btw hvala na pomoci
Ako nemaš dosta jako napajanje za HD 5850, onda nemaš ni za 5750 crossfire. Potrošnja je ista.
I po čemu je ATI bolji od Nvidije i obrnuto. Kolko para toliko i performansi.
Koje napajanje imaš?
Koje napajanje imaš?
nemam jos napajanje ali u ponedjeljak ili u srijedu budem imal pare pa kupujem
neznam neko 500 w chieftech a80
Koje napajanje imaš?
nemam jos napajanje ali u ponedjeljak ili u srijedu budem imal pare pa kupujem
neznam neko 500 w chieftech a80
To je sasvim dovoljno za HD 5850. Ali odluči sam.
Single GPU prije!
Manje komplikacije HD5850 way to go!