pozdrav :)
imam veliki problem sa grafičkom karticom, naime, uvijek kada igram neku igru, bila to neka koju sam instalirao ili neka flash igra na fejsu, igra mi radi jedno 10 sekundi normalno a zatim jedno minutu kao ''slow-motion'', isto je i sa filmovima
evo opisati ću vam problem detaljno kako biste mogli lakše i bolje postaviti dijagnozu :)
nisam imao nikakvih problema sa PC-om sve do prije par mjeseci kad je crko vent na grafičkoj (ATI radeon HD 4850 1GB)
budući da mi je PC bio još pod garancijom stavili su mi potpuno novu grafičku (valjda istu iako mi piše samo ATI Radeon HD 4800 series - 1GB)
nakon toga PC mi je također odlično radio
prije mjesec dana mi je crkla matična ploča (ASUS M3A78-CM) i u servisu su mi stavili novu (ASUS M3A78-EMH HDMI)
tada počinju problemi, gore navedeni, igre u slow-motionu, filmovi i sl :(
prijatelj mi je rekao da trebam samo drivere nove staviti, stavio sam ih, ali mi onda PC počeo javljati kako je pronašao novi hardware ali ga ne može instalirati.
Onda upalim PC, monitor prikazuje sliku jedno minutu i onda se ugasi i ništa se ne može uraditi
naravno vratim PC u servis da oni to riješe, sada mi se monitor ne gasi, ali i dalje imam problema sa tim ''slow-motion'' fazonom
molim sviju koji znaju do čega bi moglo biti da napišu, više sam bolestan od silnog nošenja PC-a u servis, a naročito od ovog tromog prikazivanja u igrama i filmovima
eh da, konfiguracija je
Matična ploča: ASUS M3A78-EMH HDMI
Grafička kartica: ATI Radeon HD 4800 series - 1GB
Procesor: AMD ATHLON 64 X2 Dual Core Processor 5200+ 2.7GHz
2GB RAM
ako sam nešto zaboravio javite :)