pozdrav. Potrebna mi je grafička kartica. matična ploča lenovo, servis pack 2 xp.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozdrav. Potrebna mi je grafička kartica. matična ploča lenovo, servis pack 2 xp.
za laptop? koji model? kolko novaca? za koju svrhu?
Ako se radi o laptopu - mani se ćorava posla,neisplativo je kupovat :)
Da budem precizniji-potrebni su mi drajveri za grafičku. U pitanju je komjuter. :)
WTF? Reci konkretno što ti treba.
Koja kartica, desktop PC ili laptop (model) i najvažnije što te sprječava da odeš na stranicu proizvođaća i skineš sam?
Da budem precizniji-potrebni su mi drajveri za grafičku. U pitanju je komjuter. :)
imas nekoliko mogućnosti:
1. vidoviti milan
2. pozovi susjeda da ti kaze kakav komjuter imas pa odi na www.google.com
3. kreni sa citanjem foruma po redu, vjerujem da nakon par dana mozes postaviti pitanje da ljudi shvate sta trazis pa ti odgovore
NHF ...
PS.... navedi barem model kompjutera koji imas (pretpostavljam laptop) jer tvoje sadasnje pitanje zvuci kao da trebas getribu (a mi bi trebali znati jel to getriba za golf dvojku ili neki drugi model)
ima neko prijedlog za GPU do 1000kn za gaming
imas nekoliko mogućnosti:
1. vidoviti milan
2. pozovi susjeda da ti kaze kakav komjuter imas pa odi na www.google.com
3. kreni sa citanjem foruma po redu, vjerujem da nakon par dana mozes postaviti pitanje da ljudi shvate sta trazis pa ti odgovore
NHF ...
PS.... navedi barem model kompjutera koji imas (pretpostavljam laptop) jer tvoje sadasnje pitanje zvuci kao da trebas getribu (a mi bi trebali znati jel to getriba za golf dvojku ili neki drugi model)
Hhahahaahaaha 
dino-dino1 kaže...Da budem precizniji-potrebni su mi drajveri za grafičku. U pitanju je komjuter. :)
Pa nema drivera za tvoj komjuter