graficka za Batllefield bad company 2

poruka: 18
|
čitano: 2.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Eh kod mog prijatelja je grafika HD 2600 XT 512mb ddr3 itd.Eh zanima me da li moze na tu grafiku ova igrica Batllefield bad company 2.Kod njega se prikazuje bjel ekran kada igrica krene.Ja neznam da li je to zbog grafike ili zbog cega vec.Ako netko zna nek mi se javi molim vas.PomocŠutim.A ja sam kupio grafiku HD 4980 1gb i izvrsna je.

Enes .H
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: graficka za Batllefield bad company 2
enes74 kaže...

Eh kod mog prijatelja je grafika HD 2600 XT 512mb ddr3 itd.Eh zanima me da li moze na tu grafiku ova igrica Batllefield bad company 2.Kod njega se prikazuje bjel ekran kada igrica krene.Ja neznam da li je to zbog grafike ili zbog cega vec.Ako netko zna nek mi se javi molim vas.PomocŠutim.A ja sam kupio grafiku HD 4980 1gb i izvrsna je.

zbog grafike je

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere
16 godina
neaktivan

Koju HD grafiku podrzava

Enes .H
17 godina
neaktivan
enes74 kaže...

To je tvoja graficka, ne "prijateljeva", pise ti pod moj pc , nema sanse da bi p4 gurao 4890Cool.

Vjerojatno je to zbog grafike.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.3.2010 11:59 (Lud ko puška).
16 godina
neaktivan
ja imam geforce 9800 gt i sigurno ću ga moći igrati na high.
ZeKiDa Games presents
17 godina
neaktivan

Stvar je u grafickoj koja je shit. PROtip: pise se Battlefield!

...world is full of kings and queens who blind your eyes and steal your dreams...
16 godina
Zekida kaže...

cuj neznam bas,primijetio sam da je igra strasno zahtijevna,prvo sam mislio da je samo kod mene tj da nije nest uredu sa instalacijom sa ali ako navrtim sve na high,na max rezi i sa 8*aa i 8*af onda imam max fps 60 ali mi pada na ispod 30 povremeno tako da sam moro stavit aa i  af na 4* tako da sada mi ne pada ispod 50 fps a konfa mi i nije bas slaba

i onda mi se frend javi koji ima i7 920 na 4.2ghz i gtx 260  apsolutno identicna situacija isto je moro spustit aa i af da mu ne trza

I'm too old for this shit
16 godina
neaktivan

Ja imam graficku club 3D, ati radeon -  HD 3650 . I kad igram sve mi baca neke sijene ( linje ) od gradjevinskih objekata u igri . Zanima me da li je to do graficke kartice ili igre !! 

18 godina
neaktivan

ti vasi problemi u zadnja dva posta su vjerojatno zbog loseg cracka.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa de ako mozes dat link da skinem kakav dobar crack !!

16 godina
neaktivan

I ja isto mislim da je to vjerojatno radi lošeg qreka. ja sa svojom 3850 igram na high  bez aa i af na 1280*1024 na 35-70FPS, al negdje u prosjeku oko 45-50. Jedino mi malo šteka kad se vozim brodom po rijeci, neznam zašto. Ono šteka mi slika a fraps mi prikazuje 40FPS kak je to moguće? Vjeroajtno isto radi qreka.

!!alkoholom protiv droge!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 16:07 (mrog 33).
18 godina
neaktivan
dzelo kaže...

pa de ako mozes dat link da skinem kakav dobar crack !!

ne smijem, a i ne znam.

Google is your friend, a i komentari na torrentima.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
16 godina
nailer kaže...

ti vasi problemi u zadnja dva posta su vjerojatno zbog loseg cracka.

ja imam orginal!Nevinašce

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

meni na mojoj 4850 super sve radi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
Zekida kaže...

cuj neznam bas,primijetio sam da je igra strasno zahtijevna,prvo sam mislio da je samo kod mene tj da nije nest uredu sa instalacijom sa ali ako navrtim sve na high,na max rezi i sa 8*aa i 8*af onda imam max fps 60 ali mi pada na ispod 30 povremeno tako da sam moro stavit aa i  af na 4* tako da sada mi ne pada ispod 50 fps a konfa mi i nije bas slaba

i onda mi se frend javi koji ima i7 920 na 4.2ghz i gtx 260  apsolutno identicna situacija isto je moro spustit aa i af da mu ne trza

taj tvoj i5 na 4GHz , jel mu je to plafon il moze jos na vecem taktu ... vidim da imas i Mugen 2 ?? malo OT !

16 godina
juice21 kaže...
dart_tom kaže...
Zekida kaže...

taj tvoj i5 na 4GHz , jel mu je to plafon il moze jos na vecem taktu ... vidim da imas i Mugen 2 ?? malo OT !

ide još ali mu treba vise struje,bencho sam na 4.5ghz na zraku

za 24/7 je ovo sasvim ok,treba mu 1.32v mislim i u idlu je oko 38-40 u loadu 70

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan
Ja imam ATI Mobile HD2600 sa 256 RAM-a i sve radi ok na low-medium na rez.1280x800
16 godina
neaktivan
dart_tom kaže...
juice21 kaže...
dart_tom kaže...
Zekida kaže...

ide još ali mu treba vise struje,bencho sam na 4.5ghz na zraku

za 24/7 je ovo sasvim ok,treba mu 1.32v mislim i u idlu je oko 38-40 u loadu 70

uff , lijepo lijepo ... i5 - ici nebi uopce skodilo vodeno hlađenje kad se tak jako grije cak sa mugen 2 .... trebao sam ici na intela, al sam se odlucio za najjeftiniju varijatnu , sad mi zao !! Plač

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice