kad upalim neku pc igru nakon malo vremena izade iz igre i pise vpu recover jeli to neki error graficke a sad imam problem vise se komp nemoze ni upalit kao da je neki virus prosao komp ..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A da nam kažeš o kojim se sve komponentama radi i ispuniš opciju "Moj PC"
ili da onako od oka pogađamo što ti imaš u kanti ili da se obratimo "svemogućem milančetu" i staklenoj kugli.
kad upalim neku pc igru nakon malo vremena izade iz igre i pise vpu recover jeli to neki error graficke a sad imam problem vise se komp nemoze ni upalit kao da je neki virus prosao komp ..
Bice da ti se pregrijava graficka. Meni se to desavalo kada malo vise overclockujem graficku.
Edit: Da li ti se cuje PC kad ga upalis? Ako se cuje vrlo vjerovatno da ti je riknula graficka, tako je i meni bilo sa prethodnom grafickom. Izbacivala iz igara i na kraju riknula.
smile neznam sve komponente svog pc jer ga nisam bas ni koristio ...
iron man : da kad sam je isao ocistiti od prasine bial je dosta topla neznam jeli to uobicajeno pc mi se cuje kad ga upalim ali se necuje znas onaj "beep" ali sad to vise nemogu rijesit jer mi se vise komp nemoze upalit ..ali ostanimo mi prvi grafickoj