dali je ova konfa dobra za ovu grafičku
-intel pentium 4 3.4ghz HT
-ddr400mhz 3gb
-8800gt 256mb 256bit
-napajanje atx400w
-mon još uvijek stari crt 17"
dali je ova konfa dobra za ovu grafičku
-intel pentium 4 3.4ghz HT
-ddr400mhz 3gb
-8800gt 256mb 256bit
-napajanje atx400w
-mon još uvijek stari crt 17"
Maticna???????????
Buduci da je DDR400 RAM, ploca je vjerovatno socket 478, koji ima AGP utor a ne PCI-E.
ne mora znaciti ako ima 478.. da je agp...
i ne mora znacidi ako je ddr memoriaj da je 478.. zato ne govori gluposti....
a dali prodajes tu grafu ???
1. Prve LGA 775 ploče su bile sa AGP utorom, te DDR memorijom, ne širite lažni info.
2. DDR je spor te staromodan, nije baš dobar.
3. CPU ti je zastarjeli pentium 4 koji je jedino dobar za OC, ako je cedar milli, inače neki core 2 duo minimum, tj. pentium dual-core za gaming, jer je ovaj proc preslab. Monitor CRT 17, dobro što će ti takva grafa za tako male reze, za taj monitor reza je 1024x768, tu nećeš iskoristit ni 70% grafe, što je po meni minimum za isplativost, a još će ti ju ostatak konfe botlleneckat, kako se to već zove, dakle iskoristit ćeš u najboljem slučaju 50% grafe.
4. 8800gt dost troši, premda je g92 jezgra, to je dosta stara kartica, te je moguća da ako imaš neko nonma napjanje da nećeš moć upogonit zvjerku.
Na tebi je da odlučiš dali ušparat za novu konfu te se igrat ugodno, ali čekat dok se lova ne skupi, ili igrat sada solidno, a kasnije trpit što je komp zastario.
ne to je ploča koja podržava pci-e i to je socket 755 ili kak već jedini je problem što podržava ddr1 400mhz max
iskreno ja mislim da nije dobra za tu grafu,tj da je grafa overkill.Btw koje napajanje imass?
Slabo je to,već bi dobio solidan pomak sa bilo kojim Dual Core 2xxx,a kamoli C2D tipa E6550 koje po 350kn nađeš. Za tu konfu je X1950pro,ili takvo što..