GeForce GTS 250

poruka: 27
|
čitano: 3.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GeForce GTS 250

Sto mislite o toj grafickoj,Imam tu graficku i neki kazu da nije dobra,neki da je dobra za te pare...

Moze li ona vrtiti ove nove igre....

http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=82

Trebao bih vase misljenje..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: GeForce GTS 250

Ta grafička je dobra, ali ne znam za koliko je misliš kupiti, mislim da joj je cijena oko nekih 800 - 900 Kn. No sve ovisi i o monitoru, jer npr. nije dobra za igranje novijih igara na Full HD rezoluciji. U biti vjerujem da bi moglo ići na kakvim srednjim detaljima kod najnovijih igara. Iako je isplativije i bolje uzeti neku grafičku karticu novije generacije. Nego, je li se to raspituješ možda za nekog drugoga? Pitam zato jer vidim da imaš već takvu grafičku karticu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 9:37 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Ta grafička je dobra, ali ne znam za koliko je misliš kupiti, mislim da joj je cijena oko nekih 800 - 900 Kn. No sve ovisi i o monitoru, jer npr. nije dobra za igranje novijih igara na Full HD rezoluciji. U biti vjerujem da bi moglo ići na kakvim srednjim detaljima kod najnovijih igara. Iako je isplativije i bolje uzeti neku grafičku karticu novije generacije. Nego, je li se to raspituješ možda za nekog drugoga? Pitam zato jer vidim da imaš već takvu grafičku karticu.

Ja imam tu graficku,i oko 900 kn mi dosla...

Pitam zato da znam kakva je,neki seru o njoj da nevalja nis,medjutim ja igram ove novije igre na njoj i sve fantasticno radi...

16 godina
neaktivan
GeForce GTS 250

Ja ne vidim svrhu teme! Sta te briga sta drugi govore, imaj svoje misljenje, ako mozes igrati nove igre ne znam zasto se obazires na price !

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Gman kaže...

Ja ne vidim svrhu teme! Sta te briga sta drugi govore, imaj svoje misljenje, ako mozes igrati nove igre ne znam zasto se obazires na price !

Da znam jesam li ispravno odabro za te pare...

17 godina
neaktivan
DuMe kaže...
Izzy kaže...

Ja imam tu graficku,i oko 900 kn mi dosla...

Pitam zato da znam kakva je,neki seru o njoj da nevalja nis,medjutim ja igram ove novije igre na njoj i sve fantasticno radi...

U danasnje vrijeme je to prosjecna grafa, u rangu je s HD4850 i 9800GTX+ ... Ako si za novu dao 900Kn onda je to ok, al ako je rabljena onda si slabo proso, jer za te novce mozes dobit HD4870, HD4890, GTX260 ... koje su puno puno brze.....

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 11:13 (mtopol).
15 godina
neaktivan
GeForce GTS 250

Ako je tebi dobra i možeš s njom igrati novije naslove koji te zanimaju i to sa zadovoljavajuće visokim postavkama, zašto se brineš za to što neki govore. Postoje i nekoliko puta skuplje kartice koje su i puno bolje od tvoje, ali postoje i mnogo lošije koje su na razini integriranih.

Tvoja je po meni optimalna na sve. Da, nema podršku za dx11, ali za to treba i skuplja kartica koju se, zbog toga kakve su trenutno cijene ne isplati još kupovati. Ovo za neisplativost sam napisao na osnovu zapažanja mnogih da npr. hd5750 i 5770 nisu dovoljne za vidjeti sve prednosti dx11. Isto tako cijene gtx 460 kartica su isto dosta visoke.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
godo kaže...

Ako je tebi dobra i možeš s njom igrati novije naslove koji te zanimaju i to sa zadovoljavajuće visokim postavkama, zašto se brineš za to što neki govore. Postoje i nekoliko puta skuplje kartice koje su i puno bolje od tvoje, ali postoje i mnogo lošije koje su na razini integriranih.

Tvoja je po meni optimalna na sve. Da, nema podršku za dx11, ali za to treba i skuplja kartica koju se, zbog toga kakve su trenutno cijene ne isplati još kupovati. Ovo za neisplativost sam napisao na osnovu zapažanja mnogih da npr. hd5750 i 5770 nisu dovoljne za vidjeti sve prednosti dx11. Isto tako cijene gtx 460 kartica su isto dosta visoke.

Meni je važno mišljenje ostalih...takav sam ;)

16 godina

ako neigras na full hd skoro sve igre ce ti ici na max!

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan

Sam mogao kupiti bolju za te novce..900 kn??

16 godina

Mislim da ne bolje ide tek za 1100kn

15 godina
GeForce GTS 250

Rabljeno za 900kn se moglo bolje...

A novo jedino mozda GTS 450

Sve u svemu dobro je {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 17:24 (Intel&ATI).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina

da ali gts 450 je sporija kartica od gts 250 bez obzira na godiste :-) da rabljeno se moglo bolje ali novo gts 250 je ok!

17 godina
neaktivan
GeForce GTS 250

Imam Gainward GTS 250 512 DDR3 i zadovoljan sam grafičkom karticom. Kupio sam je prošle godine u 4 mjesecu. Igram na LG-u 1920x1080 rezoluciji i za sada nisam imao nikakvih problema oko performansi u igrama koje sam igrao. Ne igram baš sve najnovije igre, ali evo trenutno prelazim Risen sve high bez ikakvih problema, demo Arcania: Gothic 4 sve high bez trzanja, Mafa II  sve high bez trzanja, The Saboteur sve high bez trzanja, Gothic III:Forsaken Gods sve high, Call of Juarez:Bound in Blood, Assassins Creed II, BF:Bad Company itd.

To su otprilike igre kojih se mogu sjetiti i koje  sam igrao na Full HD rezoluciji bez trzanja.

Znači, grafička kartica je dobra i isplativa, ne grije se previše max što sam izmjerio je bilo 65 C.

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Mafia II bez trzanja ali i bez fizike! Kazem da je graficka dobra ali da kupujes sad sigurno bi uzeo gtx 460 zato sto je best buy trenutno!

15 godina
CroVandal kaže...

da ali gts 450 je sporija kartica od gts 250 bez obzira na godiste :-) da rabljeno se moglo bolje ali novo gts 250 je ok!

GTS 450 je malo brža od GTS 250...

16 godina

Kako u kojoj igri mislim ali to nije bitno idemo u {#}  za 900kn je dobar odabir ali bolje da je skupio jos malo pa ubo gtx460

17 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Mafia II bez trzanja ali i bez fizike! Kazem da je graficka dobra ali da kupujes sad sigurno bi uzeo gtx 460 zato sto je best buy trenutno!

sa fizikom {#}

Sve što imam sam ukrao, samo sam školu i vozačku kupio.
15 godina
GeForce GTS 250

Dobra grafa, ali za 300kn više se dobije GTX460 768mb gddr5 koja je bolja od nje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GeForce GTS 250

Imam Zotac-ovu GTS250 512Mb DDR3 i moram reći da me solidno služi:)

U nativnoj rezi zaslona 1920x1080 pri 60Hz igram bez ikakvih problema

većinu igara...

bubamara...hehehehehe:)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce GTS 250

i ja sam također ponosni vlasnik jedne GTS-ice 1gb,i prezadovoljan sam tjera sve najnovije igre na high.

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.11.2010 23:29 (tpg).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zadovoljni vi,zadovoljan ja :D

15 godina
neaktivan

ja imam 250 gts i jako sam zadovoljan sa njom igram cod 7 baz ikakvog trzanja

{#}

16 godina
GeForce GTS 250

vlasnik sam BFG GTS250 i prezadovoljan sam, tjera mi sve igre na HIGH

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 15:13 (Elubrylla).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GeForce GTS 250
ja sam isto vlasnik zotac gts 250 amp ... i mogu reci da se jos dobro drzi dosta,dosta igara vrti na maximumu hd rezolucija ...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GeForce GTS 250

Ima ko ovu a da je od point of viewera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GeForce GTS 250

imam jedno pitanje pa da ne otvaram novu temu {#}

imam priliku kupiti Accelero Twin Turbo pa me zanima dali on pase na moju BFG GTS250 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice