Garancija - Nova Grafička

poruka: 9
|
čitano: 1.117
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Evo ovako, prijatelju mi je prije desetak dana riknila grafička ali je imao garanciju pa je poslao na popravak. Inače to je 4890 i platio je 1500 kn prije nekih godinu dana u Linksa. Ovi iz servisa su ga zvali da je nemogu popraviti i da ima pravo na novu ali da nisu sigurni mogu li mu nabaviti 4890 jer je više nema u prodaji, pa da će mu se javiti kroz par dana...

Njega sad zanima kako to ide ako mu ne uspiju nabaviti 4890, može li on sam birati karticu koju hoće do 1500 kn ili Links sam odlučuje koju će mu dati u zamjenu

Zna li tko šta o ovome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Garancija - Nova Grafička
mislim da moze uzet koju hoce.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
protjeran
8ax kaže...
mislim da moze uzet koju hoce.

A može li uzeti skuplju pa nadoplatiti razliku

16 godina
da.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
15 godina
protjeran

A ima li pravo na povrat novca ako mu oni nisu u mogućnosti isporučiti grafičku koju je on kupio

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
e to neznam bas. Mislim da ne jer bi im to naskodilo.
15 godina
protjeran

Znaš li još tko šta o ovome

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

mislim da ne vrate novce nego da uzmeš nešto u toj vrijednosti ili nešto skuplje pa nadoplatiš razliku.

15 godina
neaktivan

po zakonu kupac sto se tice reklamacij mora dobiti isti proizvod ili bolji

sto se tice nadoplate nista od tog, a razlog jer svi mi mozemo uzet karticu i malo je sjebat pa ic trazit da nadoplatimo i uzmemo neku bolju a isto tako i povrat novca nakon godinu dana

dobit ce neku sl performansa

samo pazite da vam ne uvale nesto slabije

kazem morate dobiti isti ili bolji proizvod

http://potrosac.mingorp.hr/hr/potrosac/clanak.php?id=12494

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:26 (zlo33).
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice