Evo odlučio sam uzeti tu grafičku pa me zanima kakva je ona za ove nove naslove na PC-u?Iskustva?
Evo odlučio sam uzeti tu grafičku pa me zanima kakva je ona za ove nove naslove na PC-u?Iskustva?
Budi malo opširniji pa ćemo ti sve reći.;)
A što se isplativosti tiće,dobar je omjer cijene u performansi,
mada bi ja išao na gts 250 zbog nešto nižih temperatura.
Kartica je super, većinu današnjih stvari vrti na max, osim Crysisa. Imaš u Linksu za 850 kn Gigabyte sa Zalmanom.
Kartica je super, većinu današnjih stvari vrti na max, osim Crysisa. Imaš u Linksu za 850 kn Gigabyte sa Zalmanom.
Vidim da u dijelu "moj PC" nemaš ništa.
Reci ostatak konfe - napajanje, CPU, monitor - pa cemo vidjet isplati li se ili ne.
Reci ostatak konfe - napajanje, CPU, monitor - pa cemo vidjet isplati li se ili ne.
Jeli to imaš ili kupuješ?
HD 4850 1 gb će ti se super uklopiti u tu konfiguraciju.....taman da sve ide na max., čak i GTA IV zbog 1gb memorije na grafičkoj..... crysis warhead ti jedini neće ići na max. ali ići će kombinirano enthusiast/gamer (tj. very high/high) na rezoluciji 1280×1024..... govorim iz vlastitog iskustva, s tim da je moj proc slabiji od tvoga i moja HD 4850 je 512 mb......
Moja konfa je:
Ati Radeon HD4850
4GB RAM
DUAL CORE E5300
MONITOR OD 20"
uskoro mi stiže upravo ta konfa pa me zanima kako će ići igre...molim bez savjeta ljudi koji imaju očajne konfiguracije i koji nisu probali nove naslove!
Moja konfa je:
Ati Radeon HD4850
4GB RAM
DUAL CORE E5300
MONITOR OD 20"
uskoro mi stiže upravo ta konfa pa me zanima kako će ići igre...molim bez savjeta ljudi koji imaju očajne konfiguracije i koji nisu probali nove naslove!
Moja konfa je:
Ati Radeon HD4850
4GB RAM
DUAL CORE E5300
MONITOR OD 20"
odi radije na gts250 jer je malo bolja po pitanju performansi
Evo, pošto vidim da puno korisnika ovog foruma ima HD 4850, zanimalo bi me nešto...
Kakve su vam temperature grafe u idleu i loadu??
Nije mi bitno jel imate clockanu ili ne...
Naravno, htio bih temperature i clockane i default-ne grafe, da mogu usporedit.
Moje su bile prije nek je krepala na stock postavkama,IDLE 40,LOAD 63,XFX RADEON HD4850 i bil sam zadovoljan s karticom al eto,krepala je....
Evo, pošto vidim da puno korisnika ovog foruma ima HD 4850, zanimalo bi me nešto...
Kakve su vam temperature grafe u idleu i loadu??
Nije mi bitno jel imate clockanu ili ne...
Naravno, htio bih temperature i clockane i default-ne grafe, da mogu usporedit.
Ma ja mislim da se te kartice ipak ne griju tako jako. To je sve samo namješteno. Dobro, de griju se dosta i jače od drugih konkurentnih, ali ja svoju namjestim da stalno puše na 38 brzine i ne čuje se-temp su 46-68°C
Plzz moze odgovor na ovu moju poruku
Dali se isplati kupiti ATI Radeon HD4870 1 gb ddr5...
...I dali bi ta graficka mogla ic na High u GTA4?...
neko nek odg plzzzz ... Hvala
Moš uzet...:D
znaci radilo bi na high??
Da. Ako ima i Very high. nez nisam igro gta4? nego ovisi ti o procesoru jako jako puno. Koji proc imaš namjeru kupit?
el imas msn ili x fire pa da to brze rijesimo? :)
imam msn al doma. na poslu sam
:P
sad imam intel pentium Dual 3.4
Kočit će ti grafu taj procesor. trebaš quad procesor za very high!
Koji procesor i kolko bi me to doslo?
i jel bi mi sa tim procesorom radilo dobro?
ma radit će ti supač i s tim dual coreom jer je pogotovo na 3.4 gigaherca, ali je GTA4 posebno optimiziran za jake Quad procesore, koji naravno i koštaju ko Svetog Petra kajgana, oko 2000 kuna naviše. A grafa ti je oko 1800 mislim. Ja ti imam quad q6600 i radeon 4870 1giga.
Ma ja mislim da se te kartice ipak ne griju tako jako. To je sve samo namješteno. Dobro, de griju se dosta i jače od drugih konkurentnih, ali ja svoju namjestim da stalno puše na 38 brzine i ne čuje se-temp su 46-68°C
Kako to misliš samo se spusti za 1-2 stupnja? Pa meni je isto Sapphireov cooler na mojoj kartuši te se smanji temperatura u load sa 90 na 68°C!