Namjeravam kupit navedenu graficku karticu vec duze vrijeme....trazio sam po forumima i ljudi imaju podvojena misljenja...pa me zanima da li je kartica losa kako neki kazu ili toliko dobra kako drugi kazu?==
i jedno i drugo..dobra je bila kad je tek izasla, za onu cijenu..sad bi ti bilo isplatnije nadodat malo i uzet gtx 460 768MB
to je moje misljenje
Pronjuškaj malo po forumu, o toj kartici se razglabalo naveliko, ima sigurno par tema koje je detaljno opisuju, iskustva ostalih forumaša da i ne govorimo.
Namjeravam kupit navedenu graficku karticu vec duze vrijeme....trazio sam po forumima i ljudi imaju podvojena misljenja...pa me zanima da li je kartica losa kako neki kazu ili toliko dobra kako drugi kazu?==
5770 nikako nije loša npr msi hawk, vapor-x vrlo dobre,
nije odlična(high end,ne) ali svakako punooo bolja nego ta
koja ti piše pod moj pc
Razlika između HD5770 i GTX460 ti je cca 300 kn. Bolje bi ti bilo da jos malo uštedis te kupis gtx460.....
Da znam ova grafika koju sad imam sam dobio uz kompjuter i sada je vec pocela kreapvat...xD.....a ova graficka mi se jako svidila jer ju ima jedna moj frend i stavarno je super
A koliko ej gt460 bolja od atijeve...to me zanima i da li se moze klokat to mi je najbitnije...
jedino što ti mogu reć da je meni odlična
za tu cijenu najbolje jedino ako možeš skupit love za gtx460, ali samo ako imaš neko jače napajanje
eh u tome je problem jer mi napajanje nije bas tako jako...450 vati od ne mogu se sjetit kojeg proizvodaca
eh u tome je problem jer mi napajanje nije bas tako jako...450 vati od ne mogu se sjetit kojeg proizvodaca
ako je brand name, onda je taman, a ako je neko skroz lose, onda ne znam ni dal bi 5770 bila ok
ako je brand name, onda je taman, a ako je neko skroz lose, onda ne znam ni dal bi 5770 bila ok
Ma bilo koje napajanje će držat tu konfu..
i jedno i drugo..dobra je bila kad je tek izasla, za onu cijenu..sad bi ti bilo isplatnije nadodat malo i uzet gtx 460 768MB
to je moje misljenje
Kada smo već kod cijene,evo gdje sam ja svoju kupio prije par dana,po cijeni se definitivno isplati uzeti
to je moje misljenje
Kada smo već kod cijene,evo gdje sam ja svoju kupio prije par dana,po cijeni se definitivno isplati uzeti
cijena je dobra, posebno sto je ovo vapor-x, ali opet mislim da je za 350KN vise gtx 460 768MB bolji izbor..
Nemožeš pogriješiti..ako imaš love uzimaj nju..
atiHD da li si ikada otvarao si kućište?
Ako jesi pogledaj koje ti je napajanje snage da ne bi se zeznuo a da imaš novu karticu
Ova GTX 460 troši više od HD5770 a sigurno jako puno više nego tvoja HD4550
Ta tvoja je low-end grafa a GTX 460 je viši mainstream skoro pa high-end kad se naclocka i sa dobrim driverima!
Imam Ćufteka 400W i PLIT GTX460 radi bez ikakvih problema. Iako u novoj konfiguraciji sam naručio Seasonic 520W.
I definitivno se isplati dati 300 kuna više za GTX460! Bolja je od 5770, a kada se overclocka performanse su joj blizu 5850. I to slobodno možeš uzet sa 768 MB DDR5, jer ona sa 1GB ima prosječno oko 3-5 FPS-a više u igrama i opet je skluplja od 768 verzije za kakavih 300 kuna.
Kratko i jasno - da.
A koji je razlog? Ako je u novcu onda OK, ali u svemu drugome...nula bodova...
.
Možda GTX 260 896M?
Ako je po 800KN nova se isplati. Inače još ako je verzija 216 shadera ne ona stara 192 shader sigurno je jača od nove HD 5770 1GB.
Pa i moja stara HD 4870 1GB je jača od navedene nove ATI-jeve kartice!
Možda GTX 260 896M?
Ako je po 800KN nova se isplati. Inače još ako je verzija 216 shadera ne ona stara 192 shader sigurno je jača od nove HD 5770 1GB.
Pa i moja stara HD 4870 1GB je jača od navedene nove ATI-jeve kartice!
Vx 5770 možeš dignut platformanse jače od 4870...
Hm..
Performanse kažeš?
E pa nez baš?
I 4870 se da clockat.
Evo ti review sa sajta kome ja naj vjerujem. Tu je stara HD 4870 1G jača oko 20-25% u frejmrejtu a što i nije malo.
Misliš da se overclockom to može nadoknaditi?
Em je HD 4870 brža na višim rezama preko 1680X1050. Evo ti drugi review!
I još zašto sam odmah promptno reagirao na tvoj post zato jer znam da je nemoguće
uspoređivati kartice koja ima 128-bit i 256-bit FSB.
Sve u svemu ako globalno gledam onda su te dvije kartice podjednake em što više i koštaju tu negdje osim što
HD 5770 još drži cijenu zbog toga što je ona novitet i DX11 kartica