Ati Radeon HD 2600 Pro AGP sami problemi

poruka: 28
|
čitano: 10.409
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Znacio uzeo grafu ,uzeo novo napajanje digao drivere ...i mislim si eto stavit cu je u komp ...ali ona ne baca sliku ... ne baca pa ne baca i bog ... integrirana radi ali ova ne samo crni ekran mijenjao sam postavke u BIOS-u pa sam izvadio CMOS pa ponovno stavio namjestao ...i NISTA ...apsolutno nista. Cak mi je ni ne detektira da je u kompu ,a ventilator se na njoj vrti ...nije mi jasno 

Ploča :ASrock p4i65gv 

Napajanje : 400 w no name neko 

Eto molim pomoc ako iko zna u cemu je problem i da li je imao slicnih problema ... 

Sve sam pokusaavo dode mi da uzmem komp i tresnem ga od zid ... vec sam nekoliko tema napisao u vezi ove grafe ,ali jbg-a 

U svakom slucaju molim pomoc... tko god rijesi ovaj problem svaka mu cast 

EDIT : Nisam instalirao drivere jel sam prvo isao na to da vidim da li baca sliku ( mozda je u tome problem  ) ? 

MasterOdisasteR
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 14:30 (Maharaja).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ati Radeon HD 2600 Pro AGP sami problemi
Imao sam tu grafu.Problema s njom je bilo jako puno i nakon par mjeseci sam je zamjenio.Ne bih preporucio tu graficku ikome.
- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
16 godina

Jedno glupo pitanje: dal si kabel od monitora spojio u "pravu" grafičku?

Dal prolazi post? Kakav beep se čuje?

Jhva Elohim Meth.
15 godina
protjeran
nontryer kaže...

Jedno glupo pitanje: dal si kabel od monitora spojio u "pravu" grafičku?

Dal prolazi post? Kakav beep se čuje?

Da jesam razlikujem integrirani port od ovog od ovoga od graficke ovaj bijeli dvi a ne zuti da znam .... cuje se beep normalni dizu se windowsi .... dal prolazi post ?---To ne kuziim 

MasterOdisasteR
16 godina

Onda ok.. znalo mi se dogodit da netko npr promijeni monitor i uključi ga slučajno u port od integrirke i naravno nema slike, pa me zovu da popravim to. {#}

Post signal je taj beep koji se čuje, ako je samo jedan kratki beep u teoriji bi trebalo bit sve u redu.

Jesi probao grafičku na nekom drugom kompu?

Jhva Elohim Meth.
15 godina
protjeran
nontryer kaže...

Onda ok.. znalo mi se dogodit da netko npr promijeni monitor i uključi ga slučajno u port od integrirke i naravno nema slike, pa me zovu da popravim to. {#}

Post signal je taj beep koji se čuje, ako je samo jedan kratki beep u teoriji bi trebalo bit sve u redu.

Jesi probao grafičku na nekom drugom kompu?

Ne , nisam ali vjerujem da je ona o.k btw hvala na postu 

Da li je mozd ado tih drivera sto sam napisao kao edit gore u prvom postu...mozda je do ploce ? 

Ima neki cudni agi utor 

MasterOdisasteR
15 godina

Pretpostavljam imas asrcock maticnu sa AGI utorom!? Nepasu ti sve grafe na tu maticnu!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
protjeran
CroVandal kaže...

Pretpostavljam imas asrcock maticnu sa AGI utorom!? Nepasu ti sve grafe na tu maticnu!

Sto jos moze bit problem?

MasterOdisasteR
16 godina

Jesi flashao BIOS na najnoviju verziju?

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan

Jel se vidi slika tokom POSTa, tj kad BIOS krece, jel daje sliku preko te graf? Ako da... izvadi je, deinstaliraj drivere stare graficke, iskljuci je u BIOSu pa ubaci drugu...Pa probaj onda. Ako to ne pomogne, a opet napominjem, ima slike tokom POSTa, jedino sto mi jos pada napamet je reinstal windoza....

Osim toga, ako je dobijes da radi, izbjegavaj ATIjeve drivere za tu grafu, jednom sam je frend stavljo u komp, bas AGP verziju, i tu original driver prave problemi u igrama, nadi Omega Drivere za nju, imali su nekih musica, nesjecam se vise tocno kojih, ali kad je jednom ustelas nebi trebao vise imat problema...

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080313174407AA3oLlC evo vam link neki lik pita nesto ga zanima pa je navea konfiguraciju ... ima istu plocu i grafu ka ja 

MasterOdisasteR

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Shone kaže...

Jel se vidi slika tokom POSTa, tj kad BIOS krece, jel daje sliku preko te graf? Ako da... izvadi je, deinstaliraj drivere stare graficke, iskljuci je u BIOSu pa ubaci drugu...Pa probaj onda. Ako to ne pomogne, a opet napominjem, ima slike tokom POSTa, jedino sto mi jos pada napamet je reinstal windoza....

Osim toga, ako je dobijes da radi, izbjegavaj ATIjeve drivere za tu grafu, jednom sam je frend stavljo u komp, bas AGP verziju, i tu original driver prave problemi u igrama, nadi Omega Drivere za nju, imali su nekih musica, nesjecam se vise tocno kojih, ali kad je jednom ustelas nebi trebao vise imat problema...

Ne ne daje sliku

MasterOdisasteR
16 godina
neaktivan
Maharaja kaže...

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080313174407AA3oLlC evo vam link neki lik pita nesto ga zanima pa je navea konfiguraciju ... ima istu plocu i grafu ka ja 

Ovo nema veze sa tvojim problemom... odgovori prvo na postavljena pitanja pa da vidimo jel ti mozemo dalje pomoci ;)

15 godina
protjeran
nontryer kaže...

Jesi flashao BIOS na najnoviju verziju?

Flashat ... ne ,niti ne znam cuo sam za to ali nisam 

MasterOdisasteR
16 godina

Ništa te ne košta probat, evo biosa za tvoju matičnu.. najnovija verzija je 2.30

Na stranici su i uputstva kako flashati, na žalost ne može se preko windowsa nego samo preko bootabilne floppy diskete..

Jhva Elohim Meth.
16 godina
neaktivan

Ako se dobro sjecam ova HD2600 pro je poprilican potrosac. Mislim da je problem u tom no name napajanju od 400W. Najbolje bi bilo kad bi probao sa jacim napajanjem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dzan kaže...

Ako se dobro sjecam ova HD2600 pro je poprilican potrosac. Mislim da je problem u tom no name napajanju od 400W. Najbolje bi bilo kad bi probao sa jacim napajanjem.

Jesi sto posto siguran  ?

MasterOdisasteR
15 godina

Pa nitko ti nemoze reci tocno sta je isprobavas redom i sam vidis...

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
16 godina
neaktivan

Kad smo kod napajanja... jesi spojio molex na karticu, ako se dobro sjecam treba jedan za normalan rad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=P4i65GV

ti lezi problem....100% je to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xyan kaže...

http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=P4i65GV

ti lezi problem....100% je to.

.. već pokrenute iste teme, s jednakim odgovorom. tema, tema, tema ...

@ autor, odustani od te grafe na toj MBO.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Imao sam tu kraticu na starom kompu. Nije veliki potrošač, ima jedan molex konektor za dodatno napajanje ako se ne varam. Inače također samo problemi s njom, igre su se zamrzavale, pa odjednom crni ekran i moram restartat. Uglavnom katastrofa. I što je najgore nisam mogao updateat drivere pošto su na službenim stranicama bili driveri samo za pci-e verziu kartice.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ATi i HD2,3 i 4 AGP, ne hvala.

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
thedream kaže...

Imam AMD HD 3850 AGP i dosad nisam imao ni jedan problem s tom kombinacijom.A kupljena je 2008.

15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...
thedream kaže...

Imam AMD HD 3850 AGP i dosad nisam imao ni jedan problem s tom kombinacijom.A kupljena je 2008.

Imao sam ih 20 za AGP iz serije 2 i 3, od toga ih je brat-bratu 10 radilo normalno, 2 sam bacio u smeće a ostalo podijelio. S tim da šibaju isti hotfix još valjda od X1xxx kartica za AGP.

GART komponenta im je teško smeće, hebe ih i Fast Writes na nekim pločama, neću uopće spominjati kalvarije koje sam imao sa X1950pro i 2600pro na nforce3 chipsetu, ubacio 7600GT za AGP, driver i amen.

Samo ti daj, ja sam prešao na PCIE točno iz tog razloga ,jer sam prolupao sa driverima za ATi AGP kartice.

A po netu imaš, neću ti lagati, Google će ti sve reći, ruku na srce ako nema 200 siteova odmah po ukucavanju, sa problemima za ATi i AGP.

S tim da ja nisam imao nikakvu drlju od napajanja tipa MS, nego Chiefteca 420W, ponadao sam se ako je držao X800XT Platinum, da će bar i 2600pro, kad ono crni ekran, slika smrznuta, ton ide, pa drugi put restart, treći put this display adapter is not supported by bla bla bla bljuv.

Reko nema šanse više..ni pod razno. To mi je bio jedan od perioda kad sam isprobavao i Omega drivere, i XG Warcats drivere, ma sve živo i mrtvo, i ništa nije pomoglo.

Rješenje? Prodao frendu X1950pro tu za AGP i njemu radi besprijekorno sa P4 i i8xx čipsetom ili koji su već onda bili aktualni za AGP. A meni sa 2800+ Athlonom64 i nforce3 250gb čipsetom sami hebeni problemi s tim AGP-ejkama X i 2. Sami..

Ja ne bi ATi za AGP uzimao. Prilažem jedan školski klasika post iz tog perioda, i tim problemom..tj. post je noviji, ali problem je isti.

http://www.allroundgeek.com/2009/01/ati-radeon-3650-agp-problem-it-sucks.html

Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 18:07 (thedream).
15 godina

Hvala na iscrpnom odgovoru.Nisam bio svjestan takvih problema.Ocito sam imao srece.

Ali istina meni od prvog dana od kad je ugradena radi sve kako treba bez BSOD-a / freeza-nja / crash-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Puls3 kaže...

Hvala na iscrpnom odgovoru.Nisam bio svjestan takvih problema.Ocito sam imao srece.

Ali istina meni od prvog dana od kad je ugradena radi sve kako treba bez BSOD-a / freeza-nja / crash-a.

Kažem, ja sam ju prodao frajeru sa P4 i sličnom konficom kao tvojom, njemu super kaže. Ja ono faca..{#}{#}

Cemetary gates
14 godina
neaktivan

Pozdrav svima ima li  neko ko prodaje ati HD 3850 agp,ili zna nekoga ko prodaje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice