Ati radeon 5650? Zanima me ako mi imao ko reći ove su grafičke većinom u laptopima od 5000-7000 kn pa me zanimaju kakve su one i karakteristike.....Esuli dobre za buduće igre isto tako intel core i5 430m 2.26 ghz procesor ?I el istina da taj procesor po drzava intel step speed tehnologiju?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Oće ko odgovorit....-.-
super je ta grafa za igre :)
Ati radeon 5650? Zanima me ako mi imao ko reći ove su grafičke većinom u laptopima od 5000-7000 kn pa me zanimaju kakve su one i karakteristike.....Esuli dobre za buduće igre isto tako intel core i5 430m 2.26 ghz procesor ?I el istina da taj procesor po drzava intel step speed tehnologiju?
Dobra je za gaming na laptopu. Ovdje možeš vidjeti da taj procesor podrzava speed step tehnologiju: http://ark.intel.com/Product.aspx?id=43537
Ja imam laptop s tim procesorom i grafičkom i mogu reći da sam relativno zadovoljan.
Samo nemoj očekivati čuda, novije naslove ćeš moći igrati na medium detaljima na 720p, neke i na 1680x900, samo igre tipa Crysis i Gta IV ništa iznad mediuma i reze od 1280x1024.
Ipak je to laptop, a za laptop su to odlične performanse.