imam ati 4770 u crossfireu...igram na full hd rezi i fps mi je 70 padne na 50...no kad je neka explozija a igram samo bad company 2 di je puno unistenja zasteka na sekudnu...frustrirajuce...jel ima kakvo rijenje za taj problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj noviji driver instalirat ili ako nisi skinuo posebno one CF profile?
Zadnje drivere stavit, ništa generalno. Nema ti tu velike pomoći, ATi nije baš poznat po vrhunskom crossfieru i skaliranju istog u igrama.
imam ati 4770 u crossfireu...igram na full hd rezi i fps mi je 70 padne na 50...no kad je neka explozija a igram samo bad company 2 di je puno unistenja zasteka na sekudnu...frustrirajuce...jel ima kakvo rijenje za taj problem?
kupi jacu grafu... nemas pomoci
Ne bi li se fizikalni izračuni trebali izvoditi na procesoru, a ne na grafičkoj (osim kad je physx u pitanju)? To bi značilo da trebaš jači procesor :)
a di cu jaci proc od phenoma 2 x4 na 4.0 ....instalirao sam ati 10.5 jer najnoviji mi ne prepoznaju drugu grafu odnosno u igrama mi ne radi crossfire..a...crossfire profiles nisam instalirao
Probaj u ATI Try Toolsima ručno stavit na Alternate Frame Randering mod( u prazni red stavi samo broj 1).
Uglavnom ovdije sam detaljno opisao kako to učiniti.
Nažalost mislim da ti je to jedina mogučnost, jer je zasigurno da ti procesor ne radi probleme, što pak upučuje na međusobno klanje grafičkih kartica.
Probaj u ATI Try Toolsima ručno stavit na Alternate Frame Randering mod( u prazni red stavi samo broj 1).
Uglavnom ovdije sam detaljno opisao kako to učiniti.
Nažalost mislim da ti je to jedina mogučnost, jer je zasigurno da ti procesor ne radi probleme, što pak upučuje na međusobno klanje grafičkih kartica.
ne mogu naci tu opciju?