Ati i fizika??

poruka: 8
|
čitano: 1.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ati i fizika??

imam ati 4770 u crossfireu...igram na full hd rezi i fps mi je 70 padne na 50...no kad je neka explozija a igram samo bad company 2 di je puno unistenja zasteka na sekudnu...frustrirajuce...jel ima kakvo rijenje za taj problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Ati i fizika??

Probaj noviji driver instalirat ili ako nisi skinuo posebno one CF profile?

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Ati i fizika??

Zadnje drivere stavit, ništa generalno. Nema ti tu velike pomoći, ATi nije baš poznat po vrhunskom crossfieru i skaliranju istog u igrama.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Ati i fizika??
Huurux kaže...

imam ati 4770 u crossfireu...igram na full hd rezi i fps mi je 70 padne na 50...no kad je neka explozija a igram samo bad company 2 di je puno unistenja zasteka na sekudnu...frustrirajuce...jel ima kakvo rijenje za taj problem?

kupi jacu grafu... nemas pomoci

17 godina
neaktivan

Ne bi li se fizikalni izračuni trebali izvoditi na procesoru, a ne na grafičkoj (osim kad je physx u pitanju)? To bi značilo da trebaš jači procesor :)

Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
17 godina

a di cu jaci proc od phenoma 2 x4 na 4.0 ....instalirao sam ati 10.5 jer najnoviji mi ne prepoznaju drugu grafu odnosno u igrama mi ne radi crossfire..a...crossfire profiles nisam instalirao

17 godina
neaktivan
Huurux kaže...

Probaj u ATI Try Toolsima ručno stavit na Alternate Frame Randering mod( u prazni red stavi samo broj 1).

Uglavnom ovdije sam detaljno opisao kako to učiniti.

Nažalost mislim da ti je to jedina mogučnost, jer je zasigurno da ti procesor ne radi probleme, što pak upučuje na međusobno klanje grafičkih kartica.

I'll be back
17 godina
microman kaže...
Huurux kaže...

Probaj u ATI Try Toolsima ručno stavit na Alternate Frame Randering mod( u prazni red stavi samo broj 1).

Uglavnom ovdije sam detaljno opisao kako to učiniti.

Nažalost mislim da ti je to jedina mogučnost, jer je zasigurno da ti procesor ne radi probleme, što pak upučuje na međusobno klanje grafičkih kartica.

ne mogu naci tu opciju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.6.2010 18:10 (Huurux).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice