ARES na njuskalu

poruka: 21
|
čitano: 2.651
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
ARES na njuskalu

Evo, jedan primjerak se pojavio na njuskalu,

ARES

I to od strane jednog ducana, za kojeg ja mogu tvrditi da osim sto imaju visoke cjene svoj posao obavljaju bez greske (vecinu svojeg PC-a sam kupio preko njih)

Stoga ko voli nek izvoli,

cjena je malenih 10 004kn.

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
5 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
ARES na njuskalu

Svašta...

Za tu cijenu kupim 3x5870, napajanje za njih i još mi ostane za pivu i ćevape.

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARES na njuskalu

10 000?!

Bolje kupiti čitavu mašinu.

Radio, ne radio, svira radio!
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
ARES na njuskalu

S tim se naravno slazem, ali jedan sretnik (i budala) ce se moci okititi titulom jedine ARES u HR (ako se nevaram, neracunajuci one koje su dosle na test)

I i7 960D0 I HD5970 I 12Gb Kingmax I EX-58 UD-5 I Xilence1200W I 2Tb Hitachi I Antec 1200 I
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ARES na njuskalu
Hehe 10000kn? Direktno od ASUSA se grafa nabavi za 7500 do 8000kn.
Uostalom za 8000kn kupim dvije GTX480,za 1600kn HX1000 i još mi ostane 400kn za ubit sa društvom.
I'll be back
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: ARES na njuskalu
zaki kaže...

S tim se naravno slazem, ali jedan sretnik (i budala) ce se moci okititi titulom jedine ARES u HR (ako se nevaram, neracunajuci one koje su dosle na test)

Ma može se kitit čim god hoće, ali dati 10 000 za grafičku karticu?

Mislim da kod nas nema takvih fenomena.

Radio, ne radio, svira radio!
17 godina
neaktivan
ARES na njuskalu
Zaki: Zašto bi onaj tko bi kupio tu grafu bio budala? Ako se ima para zašto ne?
I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ARES na njuskalu

Sretna budala :)

Shit, shit, shit! What the SHIT!?
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ARES na njuskalu

Jer za tu cjenu kupi 3x GTX480 koje daju puno bolje performanse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zaki kaže...

Jer za tu cjenu kupi 3x GTX480 koje daju puno bolje performanse.

I taj što kupi 3xGTX480 je budala...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
17 godina
neaktivan
ARES na njuskalu
Slobodno no onda zaboravi da ćeš tri GTX480 hladit zrakom,ktome dodaj investiciju od 2200kn za AX1200, naravno treba maticna koja podržava tri sli sto znaci još dodatnih 3300kn, na to također nema smisla stavljat i7 930 već gore ide 980X.Uglavnom kužiš šta hoću rec.

Meni se za grafa iznimno sviđa i definitivno da ne planiram nest drugo uzeo bi je bez pitanja.
I'll be back
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
microman kaže...
Slobodno no onda zaboravi da ćeš tri GTX480 hladit zrakom,ktome dodaj investiciju od 2200kn za AX1200, naravno treba maticna koja podržava tri sli sto znaci još dodatnih 3300kn, na to također nema smisla stavljat i7 930 već gore ide 980X.Uglavnom kužiš šta hoću rec.

Meni se za grafa iznimno sviđa i definitivno da ne planiram nest drugo uzeo bi je bez pitanja.

Odlično si to objasnio...

17 godina
neaktivan
ARES na njuskalu

Za te novce otputujem nekam.Uzmem registrirani auto.Poklonim Noinoj Arci za pomoce napustenim zivinama.Bilo kaj a ne da se igram metro 2033.Na kartici od 1500kn -2000kn se fino da igrat 99.9% igri a i to je plafon ali ajde.Ovo jedino ima kolekcionarsku vrijednost za skupljace jer za pol godine bu izasle jace normalne kartice novih serija.Ali svak ima svoje veselje , po meni apsolutna nekorisna glupost cak i za one dubljeg dzepa

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

Za te novce otputujem nekam.Uzmem registrirani auto.Poklonim Noinoj Arci za pomoce napustenim zivinama.Bilo kaj a ne da se igram metro 2033.Na kartici od 1500kn -2000kn se fino da igrat 99.9% igri a i to je plafon ali ajde.Ovo jedino ima kolekcionarsku vrijednost za skupljace jer za pol godine bu izasle jace normalne kartice novih serija.Ali svak ima svoje veselje , po meni apsolutna nekorisna glupost cak i za one dubljeg dzepa

Bez brige, ima ih koji bi pljunuli toliko za grafu da se ima para.

Ja sam jedan od njih. I microman vjerujem ;)

16 godina
microman kaže...
Slobodno no onda zaboravi da ćeš tri GTX480 hladit zrakom,ktome dodaj investiciju od 2200kn za AX1200, naravno treba maticna koja podržava tri sli sto znaci još dodatnih 3300kn, na to također nema smisla stavljat i7 930 već gore ide 980X.Uglavnom kužiš šta hoću rec.

Tko ima 10k kn za grafu ima i za sve ostale komponete.

Zast bi tri-sli maticna kostala 3300kn, moja ima podrsku za tri-sli, a cele ju je kupio za 500kn u oglasniku, ako mislis na maksimalnu propusnost, domagojX prodaje svoju EVGA za 1400kn, a nova RIIIE kosta 2600kn.

I jos jednom ponavljam ko ima 10k kn za grafu ima i za sve ostalo u zivotu.

17 godina
neaktivan
ARES na njuskalu
Jedno je imti,a jedno je koristiti zdrav razum.Znaci govorimo o 3x3300knza grafe+2200kn za napajanje+3000kn za RampageExIII(toliko dođe nova u adm-u)+7000kn za 980X, zatim 6000kn za komplet custom vodeno hladenje,naravno tu treba dodati kuciste i ostalo i cifra se penje iznad 40000kn.i nećeš valjda na takve konfiguracije stavljat rabljene ploče ili UD5?
I'll be back
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Tcherot kaže...

Bez brige, ima ih koji bi pljunuli toliko za grafu da se ima para.

Ja sam jedan od njih. I microman vjerujem ;)

Sve ok ali po meni je to najgluplja investicija u high classu it opreme ukoliko ti to ne donosi dobit.Pogotovo graficke koje svakih 6 mjeseci izgube 100% vrijednosti a nova serija redovito bude bolja performasama.A ko voli nek svakih 6 mjeseci kupuje novog Aresa (bio on tada serije 6xxx 7xxx itd.).Graficke nemaju nikakvu trajnost i vrijednost i po meni je glupost dati 10 000kn sve da imas i menadjersku placu jer je nepotrebno nebudes iskoristil trenutno, brzo bu zastarjelo kad ce i biti potrebno biti ce nova brza generacija na trzistu i izgubit ce 300% vrijednosti u prvoj godini.

15 godina
neaktivan
Tcherot kaže...

Sve ok ali po meni je to najgluplja investicija u high classu it opreme ukoliko ti to ne donosi dobit.Pogotovo graficke koje svakih 6 mjeseci izgube 100% vrijednosti a nova serija redovito bude bolja performasama.A ko voli nek svakih 6 mjeseci kupuje novog Aresa (bio on tada serije 6xxx 7xxx itd.).Graficke nemaju nikakvu trajnost i vrijednost i po meni je glupost dati 10 000kn sve da imas i menadjersku placu jer je nepotrebno nebudes iskoristil trenutno, brzo bu zastarjelo kad ce i biti potrebno biti ce nova brza generacija na trzistu i izgubit ce 300% vrijednosti u prvoj godini.

Nema tu i od isplativosti. Najisplativije je imati konfu od 5k kn na koj 99,9% igara možeš pokretati na very high fluidno. Ovakve grafe se kupuju zbog prestiža, ljubavi prema hardveru rekao bih. Ja bih isto volio imati tu mrcinu u konfi ali nemam para. Da imam para bih kupio sasvim sigurno. Zašto ljudi kupuju Ferrari?

17 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
Tcherot kaže...

Nema tu i od isplativosti. Najisplativije je imati konfu od 5k kn na koj 99,9% igara možeš pokretati na very high fluidno. Ovakve grafe se kupuju zbog prestiža, ljubavi prema hardveru rekao bih. Ja bih isto volio imati tu mrcinu u konfi ali nemam para. Da imam para bih kupio sasvim sigurno. Zašto ljudi kupuju Ferrari?

Pogledi nam se razlikuju Ferari bu Ferari 30 godina i ima statusni simbol.Karticu od 10 000 si ja kmet priustim uz normalne troskove u 3-4 meseca.Slike,auti,plovila satovi, itd. sve ima trenutnu kvalitetnu vrijednost ali i vremensku trajanja a i statusnu ako je o tome rijece.Graficka je tiskana plocica namjenjenja igranju igrica u ovom slucaju ovakava je nepotrebna kad ce biti potrebna bit ce zastarjela.Ako je nekome gust neka svak ima svoje veselje

17 godina
neaktivan
zaki kaže...
microman kaže...

Zast bi tri-sli maticna kostala 3300kn, moja ima podrsku za tri-sli, a cele ju je kupio za 500kn u oglasniku, ako mislis na maksimalnu propusnost, domagojX prodaje svoju EVGA za 1400kn, a nova RIIIE kosta 2600kn.

Mali ispravak netočnog navoda, ja sam svoju platio 480kn + 25kn poštarine novu sa 2 godine jamstva direktno od generalnog uvoznika za Gigabyte :)), ali slažem se sa micromanom, ako daješ 10k kn za jednu ili 3 grafičke whatever onda ne dolazi u obzir ništa ispod UD9 ili RIIIE i 980X sa vrhunskim vodenim, nikakve raskramane i pregažene EVGA ili RIIE ne dolaze u obzir...

clock2much
16 godina
Cele303 kaže...
zaki kaže...
microman kaže...

Mali ispravak netočnog navoda, ja sam svoju platio 480kn + 25kn poštarine novu sa 2 godine jamstva direktno od generalnog uvoznika za Gigabyte :)), ali slažem se sa micromanom, ako daješ 10k kn za jednu ili 3 grafičke whatever onda ne dolazi u obzir ništa ispod UD9 ili RIIIE i 980X sa vrhunskim vodenim, nikakve raskramane i pregažene EVGA ili RIIE ne dolaze u obzir...

Ček Cele, ti si tu "sadašnju" matičnu platio cirka 500 kuna?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice