Hm, lako za specifikacije. Treba vidjet to na djelu pa sudit, Svi znamo kako je izgledalo kad se šuškalo o FX 81xx procesoru sa OSAM jezgara. Nitko nije uopće razmišljao da će mu konkurencija biti i5 2500K sa 4 jezgre.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Hm, lako za specifikacije. Treba vidjet to na djelu pa sudit, Svi znamo kako je izgledalo kad se šuškalo o FX 81xx procesoru sa OSAM jezgara. Nitko nije uopće razmišljao da će mu konkurencija biti i5 2500K sa 4 jezgre.
Upravo to. Daj mi da vidim proizvod u praksi, teoriju cemo ostaviti po strani. Zato i kazem da ne treba uzimati nista sa papira, prvo pusti da prodje kroz ruke ljudima pa onda razmisljaj o kupovini.
Prekrasan plavi PCB
Prekrasan plavi PCB
Uh, ja ne volim plave PCB-ove.
Prekrasan plavi PCB
ja sad imam plavi pcb matične i grafičke
Moram priznati da sam jako zadovoljan svojom XFX 7950 DD,iako ju imam tek 2 dana (kao i cijelo računalo)
Moram priznati da sam jako zadovoljan svojom XFX 7950 DD,iako ju imam tek 2 dana (kao i cijelo računalo)
imaš kakve slike
standardno od mene,jesi je šta oc-ao,koliki je default napon,temperature...?
Prekrasan plavi PCB
U mene je skoro cijeli komp, black and red kombinacija.
Prekrasan plavi PCB
U mene je skoro cijeli komp, black and red kombinacija.
Daj nabaci koju sliku compa u temu Slike vaseg hardvera ;)
Daj nabaci koju sliku compa u temu Slike vaseg hardvera ;)
Ok, sad za vikend, najdalje u ponedjeljak ide generalno ciscenje pa cu slikati.
Jeli u hrvatsku došla ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II Top? I ako je kolika je cijena jer razmišljam kupit ovu grafu?
Nije ni puno skuplja od referentnih verzija a tvornički je OC-ana i,hladnija i tiša!

Jeli u hrvatsku došla ASUS Radeon HD 7970 DirectCU II Top? I ako je kolika je cijena jer razmišljam kupit ovu grafu?
Nije ni puno skuplja od referentnih verzija a tvornički je OC-ana i,hladnija i tiša!
Moj ti je savjet da ne uzimas HD 7970 DCII izvedbu, par ljudi je kupilo tu grafu na Overclocking net, i svima VRM preko 90C, cak je u jednog lika riknula, u mene je HD 7950 DCII, ali u mene VRM oko 60C. HD 7970 DCII ima redizajnirani cooler, dok HD 7950 DCII koristi cooler od prosle generacije.
imaš kakve slike
standardno od mene,jesi je šta oc-ao,koliki je default napon,temperature...?
Sve defaultno,nikakav OC,nažalost nemam slika,komp nije otvaran pa ne mogu slikat,ali jako sam zadovoljan,temp 34 C idle,a full load oko 50 C,imam dodatni corsairov cooler.
Moj ti je savjet da ne uzimas HD 7970 DCII izvedbu, par ljudi je kupio tu grafu na Overclocking net, i svima VRM preko 90C, cak je u jednog lika riknula, u mene je HD 7950 DCII, ali u mene VRM oko 60C. HD 7970 DCII ima redizajnirani cooler, dok HD 7950 DCII koristi cooler od prosle generacije.
Onda kupujem Sapphire verziju!
Evo čitam http://www.hardwareheaven.com/reviews/1427/pg11/amd-radeon-hd-7870-and-radeon-hd-7850-graphics-cards-review-versus-6870-gtx-580-7950.html i nevjerujem kolko' je 7870 blizu 7950 +kad se klokne ispada da 7950(bez OC-a)vrlo neisplativ(bez uvrede vlasnicima)dakle ako bude oko 2soma definitivan izbor uloženog-dobivenog....
Kao sto sam vec rekao HD 7900 imaju brute snagu za one najteze igre, ove ostale igre su druga prica.
i nevjerujem kolko' je 7870 blizu 7950 +kad se klokne ispada da 7950(bez OC-a)vrlo neisplativ(bez uvrede vlasnicima)dakle ako bude oko 2soma definitivan izbor uloženog-dobivenog....
kako će bit 2 soma kad joj je cijena 350 ojra ili 2650 kn
Baš me zanima kak bu se 7970 nosila sa unreal engine 4.. Al sve mi se čini da bu za to trebala nova generacija grafi hd9xxx.. Da vrti igru na pristojnom fps-u..
i nevjerujem kolko' je 7870 blizu 7950 +kad se klokne ispada da 7950(bez OC-a)vrlo neisplativ(bez uvrede vlasnicima)dakle ako bude oko 2soma definitivan izbor uloženog-dobivenog....
kako će bit 2 soma kad joj je cijena 350 ojra ili 2650 kn
Dobro to je početna,sirova cjena,sjeti se 7970(-bila je 5 soma na početku),treba pričekat xfx,sapp,vtx da izbace svoje pulene sigurno će bit oko 2k i neš sitno...
Dobro to je početna,sirova cjena,sjeti se 7970(-bila je 5 soma na početku),treba pričekat xfx,sapp,vtx da izbace svoje pulene sigurno će bit oko 2k i neš sitno...
tako će i ova bit u početku 2800kn i onda tek na 2500kn tj svoju cijenu,nema druge nego kupovat gpu god. dana od izlaska
tako će i ova bit u početku 2800kn i onda tek na 2500kn tj svoju cijenu,nema druge nego kupovat gpu god. dana od izlaska
Imaš piće ako izdržiš...
Slažem se.
Ako imaš novac u sebe ili mogućnost kupovine kreditnom karticom, teško se iskontrolirati i čekati godinu dana.
Naročito mi, zaljubljenici u hardver.
Mi na ovoj temi većinom imamo dijagnozu - graphic card shopping mania.
Za godinu dana češ razmišljat o novoj seriji.
mah 8 serija bu krajem ove ili pocetkom 2013. vec izasla ;)
kako to da nema još kod nas 7800
Zato što su napravili paper launch sa 7800 serijom.
HD 7800 će biti dostupne u trgovinama od 19.3. ili kasnije, tako tvrde Amd-ovi partneri.
Kod nas vjerojatno krajem mjeseca.
Zato što su napravili paper launch sa 7800 serijom.
HD 7800 će biti dostupne u trgovinama od 19.3. ili kasnije, tako tvrde Amd-ovi partneri.
Kod nas vjerojatno krajem mjeseca.
a možda i zato šta je TSMC napravio shutdown,moglo bi bit jako malo hd 7800 kartica ali i keplera