AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 670.239
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: AMD Radeon HD 7000
ja sam danas dobio svoju i najjeftinija je bila u portia 4589 kuna!
16 godina
AMD Radeon HD 7000

ugradi ju i postavi slike u temu za to :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000
kupio sam cijelu konfu, a kako ja nisam baš stručan da sve to složim moram najprije to dati nekom da mi složi a onda ću stavit slike!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne znas je ni sloziti a uzimas grafu od 4-5k KN.....PLESKA!

Nemoj ovo ozbiljno shvatiti, malo sale. : )

16 godina
AMD Radeon HD 7000

znači prva radeonka prodana u mom Splitu,aj neka sa srićon

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 14:43 (dery).
Moj PC  
5 0 hvala 1
14 godina
dery kaže...

znači prva radeonka prodana u mom Splitu,aj neka sa srićon

S obzirom da sam iz ST evo ja cu vlasniku ove kartice sklopit komp a on neka baci bench sa njom za nas forumase.Nek mi se samo javi na PP.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
protjeran
hrci24 kaže...
kupio sam cijelu konfu, a kako ja nisam baš stručan da sve to složim moram najprije to dati nekom da mi složi a onda ću stavit slike!

Zar nisi mogao reci tamo gdje si kupovao da ti oni sloze?

14 godina
protjeran

Uhhh ala ce da leti HD 7970 na 2600K.

To ce dobar trip da bude igrati. CPU odmah na 4.0GHz, karta do kraja u CCC i dalje ne klokovati. 

Ako je dobra maticna to nije nista za nju.

Joooj vise ajde Panther Point da se otarasimo ovog AMDa da i ja osetim moc Intela Z77.

Najaci Single Radeon i 2600K su opasne kombinacije. Slika kristalna. 

Sada tesalacija i microsttutering valjda nema kao u 6900 seriji a i valjda je manja na Intelu.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 15:08 (Vlada011).
15 godina
neaktivan
Vlada011 kaže...

Uhhh ala ce da leti HD 7970 na 2600K.

To ce dobar trip da bude igrati. CPU odmah na 4.0GHz, karta CCC do kraja i dalje ne klokovati. 

Ako je dobra maticna to nije nista za nju.

Joooj vise ajde Panther Point da se otarasimo ovog AMDa da i ja osetim moc Intela Z77.

Najaci Single Radeon i 2600K su opasne kombinacije. Slika kristalna. 

Sada tesalacija i microsttutering valjda nema kao u 6900 seriji a i valjda je manja na Intelu.

A frizura postojana, di ćeš bolje.

Cemetary gates
16 godina
AMD Radeon HD 7000

komponente koje je kupio su prehebene, od dva ssd-a do najjace graficke i i7 2600k ali je uzeo smece od maticne OMG pa na takve komponente je ona asus rog trebala ic a ne ova mid range ploca.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
AMD Radeon HD 7000

i još stavi ovaj cooler na nju i poleti brate

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

komponente koje je kupio su prehebene, od dva ssd-a do najjace graficke i i7 2600k ali je uzeo smece od maticne OMG pa na takve komponente je ona asus rog trebala ic a ne ova mid range ploca.

Čemu kupovati bjesne matične kad ih neznaš ni iskoristiti? Ta matična je best buy za svakog prosječnog korisnika(iako on ima high end setup al vidim da je prosječan korisnik pošto nezna sastaviti te komponente {#}). Sasvim se pristojno kloka na njoj, ima sve moderne tehnologije a i one ROG matične su bolesno skupe i po meni neopravdavaju tu cijenu, no sto ljudi sto ćudi. Vlasniku prve hd 7970 na forumu želim puno igranja i valjda će nas počastiti pokojim benčmarkom. {#}

Ja sam ozbiljan, rijetko kad se zafrkavam, nikad nisam sarkastičan a kamoli ciničan, pismen sam jako, a zgodan sam za nepovjerovat. Neodobravam konzumaciju alkohola i nemoralno ponašanje.
15 godina
kao prvo naravno da znam sastaviti komponente, ali jednostavno nije bilo više love za nekus ausovu rog matičnu, da jest sigurno bi je kupio! a šta se tiče ove asrockice pa ljudi moji šta joj fali! odlična je matična i nisam za tu lovu mogao bolju uzeti! a naravno da će benchmarka biti i naravno za neko vrijeme i pravi review.
17 godina
hrci24 kaže...
kao prvo naravno da znam sastaviti komponente, ali jednostavno nije bilo više love za nekus ausovu rog matičnu, da jest sigurno bi je kupio! a šta se tiče ove asrockice pa ljudi moji šta joj fali! odlična je matična i nisam za tu lovu mogao bolju uzeti! a naravno da će benchmarka biti i naravno za neko vrijeme i pravi review.

Naj se niš sekirat oko ploče, ona je čist vredu..

16 godina
hrci24 kaže...

znaš sastavit ali ako nisi siguran nemoj se vježbat na takvim komponentama

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
14 godina
dery kaže...
hrci24 kaže...

Zasto ne?Kao da je grafa skupa?A nije ni procesor?{#}{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
dery kaže...
hrci24 kaže...

pa nisam lud da na ovim komponentama vježbam! hehehe

ma procesor i grafička su prava sića! hehe

17 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Aha, sve je to lijepo divno i krasno, ali ja tu karticu nebi krivo pogleda a kamoli iša ugrađivat, pogotovo ako nije moja. {#}

A i tako lijepo izgleda, šteta bi je bilo ugrađivat uopće. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 16:34 (Penryn).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Penryn kaže...

Aha, sve je to lijepo divno i krasno, ali ja tu karticu nebi krivo pogleda a kamoli iša ugrađivat, pogotovo ako nije moja. {#}

nisi daleko od istine! stvarno je ugodna oku za gledat! hehe

14 godina
Penryn kaže...

Pizdho,bojis se hardwera.Ne sumnjam u sebe tako da cisto sumnjam da bi pogreske bilo.

15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Slikevašeghardvera.com

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Pizdho,bojis se hardwera.Ne sumnjam u sebe tako da cisto sumnjam da bi pogreske bilo.

{#}

Pa slušaj, nije isto kad slažeš komp od 5000kn i recimo 15000kn. Ne bojin se({#}), nego opreza nikad dosta. 

Je li zohar dovoljno obrazovan/spretan/stručan da 'pipka' HD7970?

8 Naravno
1 Moš mislit..
33 Više vjerujem svojoj baki..
1 :D
1 Kakvo je ovo pitanje?
15 godina
zoharbizo kaže...
Penryn kaže...

naravno da se bojim! {#} frend koji ima servis će to lipo sredit sigurno.

13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ZOHAR JE DOVOLJNO SPOSOBAN DA DIRA HD 7990 !!!!!!!!!! srry na caps {#}

Xc
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
AMD Radeon HD 7000

Izgleda da forumasi vise vjeruju bakama koje imaju doma I7 990X u kombinaciji sa CF 7970.{#}

6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

zs VLADU

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

kupiš kartu od 5k kn a neznaš ugradit u kušište,to je grijeh

daj je meni u ruke i u trenu će na njoj bit accelero xtreme 7970

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

zs VLADU

Loš bench.

17 godina
AMD Radeon HD 7000

bravo hrc ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 17:51 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Joj, cijene su drama, ja kontano dvije uzeti za nekih 1400KM(5500 kuna), bit ce dobro ako nađem jednu za nekih 1000KM(3750 kuna), imam neke ponude, ali moram razmisliti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.1.2012 17:57 (Leopard_st).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice