Amd clock tool - spremanje postavki

poruka: 4
|
čitano: 1.256
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AMD clock tool
Pozdrav,

kupio sam novi komp i na njemu imam windows7. Kada OC-am grafičku pomoću amd clock toola novi clockovi se spreme i sve je u redu, no clockovi se resetiraju na svakom rebootu. Može li se program namjestiti da se pokreće pri svakom bootanju, odnosno, ne mora se pokretati program već samo želim da clockovi ostanu spremljeni?

Graf je xfx radeon HD 5850 black edition, core @ 935 MHz, ram @ 1175 MHz.

Ispricavam se zbog eventualnih tipfelera, post je napisan na frendovom iPhone-u ;D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: AMD clock tool

I ja imam isti problem već duže vrijeme. OC sam ju na 850/1200, manje nego ti, ali svejedno. Inače čak se niti idle taktovi ne vraćaju na prije OC-inga?

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
17 godina

Pa koristite MSI Afterburner...Dok klokate i potvrdite spremite pod profil, i u postavkama namjestite da se program diže na startu...
Još pod Profiles staviš 2D profil taktove i 3D profil taktove, pa dok se pali igra ili nekaj slično grafa se automatski diže na klokane postavke...

http://it.forumi.hr/ Moj forum.Registrirajte se.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Meni neće napravit EnableUnofficialOverclocking u MSIAfterburner.cfg fajlu. Ne mogu snimiti promjene. Kaže neke administrator preferences...? Access is denied nakon save opcije.

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice