Predpostavljam kabel, možda je na mobu pa ga je autocorrect "ispravio".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Predpostavljam kabel, možda je na mobu pa ga je autocorrect "ispravio".
Moguće da je a taj autocorect je prvo šta isključim kad postavljam mob.
neda mi se
evo samo da Vam se pohvalim kako sam danas ispao budala,i neka sam
oduvjek sam tvrdio i drugima savjetovao da se sa instalacijom najnovijih drivera i ne treba puno zamarati jer dok radi nek radi,ali ja moram nešto čeprkat po kompu kao i većina ovdje i uvalim si danas sa novim 16.12.2 driverima ...ac tako da cijelo božje popodne se borim sa kompom da dobijem ponovo sliku na TV-u,i nikako da uspijem a sve je ljepo radilo sa 16.9.2 driverima
vraćam stare pišem, briše nove,novije i starije ali ništa
imao sam sa istim davno problema ali sam uspijo nekako u postavkama nariktati rezoluciju i format signala ali sad nebi nema boga,puco bi od muke
ako je netko imao sličan problem a pamti caku kako je riješio bio bih mu do neba zahvalan
P.S ne diraj drivere dok rade i točka
imam sliku na TV-u dok komp boota i diže windowse ali kad se svi driveri i winsi podignu do kraja slika na TV-u nestane i piše nema signala
ponavljam da sam imao takav problem koji sam gore u postu opisao ali više mi ne igra ta opcija
Isključi hdmi iz grafe i ostavi samo monitor uključen ili obrnuto.
evo tek sam sada riješio svoju višesatnu muku
u postavkama display managera sam morao postaviti1080i30(ntsc) a u HDTV postavkama 1080i30 (1920x1080 @30hz)
a prije svega sam postavio Display manager na HD 1080p24 a pod HDTV 1080p24 standard 1920x1080@24
ove postavke nemaju veze sa vezom ali sve radi kao i prije
Jel se desava jos nekom kao i meni da iz sleep moda crimson se ne pokrene, pa ga moram rucno pokretat. Relive driveri. Vec sam i zaboravio tocan broj koliko mi se bugova i cudnih stvari desilo sa relive driverima tako da ono. Vratilo mi se ono sranje na yt da mi nezeli minimizirat traku kad je video u ful screenu sta naravno u prijasnjim driverima je ispravljeno, samo da bi u ovim relive opet bilo "vraceno"
miči zadnje drivere,nisu dobri,ja ih čak nisam mogao niti instalirati,a još je čak izbacivalo sistemske greške
stavio sam 16.11.5 i danas sve super radi
ja kad preskočim relive dodatak na kraju same instalacije mi javi da drajveri nisu uspješno instalirani i nakon restarta rezolucija je nomalna kao da su driveri OK ali nigdje mi ne postiji mapa od Radeon settinga i još je tu drugih problema
Isto je i kod mene. I sve je ok dok ne počmem igrati bf1, onda se ruše..
Isto je i kod mene. I sve je ok dok ne počmem igrati bf1, onda se ruše..
16.10.2 WHQL i 16.11.5 rade super.
16.12.1 WHQL i 16.12.2 na Tonga karticama (R9 285, 380 i 380X) ne valjaju, zar to moram ponjavljati ko švabo trala-la?
Ja sam vratio na 16.11.5. drivere.
Sada imam problem sa directx 11 errorom.
Zamrzne se slika u igrici i izbaci mi taj error.
Meni 16.12.1 WHQL na ASUS STRIX-R9380-DC2OC-4GD5-GAMING rade ok bez problema i na BF1 i na ostalima, a 16.12.2 ne radi nikako, puno lošije....
16.12.1 rade dobro ali tu i tamo mi iskoci neki error vezan za ReLive......
Ja sam vratio na 16.11.5. drivere.
Sada imam problem sa directx 11 errorom.
Zamrzne se slika u igrici i izbaci mi taj error.
Jesi kloka karticu? Ako jesi probaj vratiti na defoltne taktove..
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
Bravo...
Po čemu si skužio da to nikome ne treba?
I da, onaj filing kad "kopija" radi bolje od originala 
Da ali vrlo kvalitetan program za snimanje, skoro pa da i ne uzima resurse dok se koristi prilikom igranja cak i na slabijim konfiguracijama.
To sto je nvidia prva izbacila program za snimanje uz pomoc gpu-a ne znaci da je kopija. Po tome svi auti su kopija mercedesa.
To sto je nvidia prva izbacila program za snimanje uz pomoc gpu-a ne znaci da je kopija. Po tome svi auti su kopija mercedesa.
Šta je nvidija prva izbacila?
nista sve pokupila od ATia,Matroxa i 3DFX-a 
Pa kad će izać ovi novi driveri... skoro su pa svaki tjedan imali nove, a sad vec skoro pa tjedan dana nista..
rade na vegi 
Meni ovi Relive 16.12.1 rade odlično na Fury X za razliku od RX 480 ..... wtf 
takodjer vis kak f-x rula !