AGP 4x/8x

poruka: 19
|
čitano: 3.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
AGP 4x/8x

Trebam nabaviti drugu grafičku karticu jer mi je postojeća nvidia fx5200 riknula. Imam procesor sempron 2500+ i ne treba mi više jer me jako dobro služi i matičnu Gigabyte GA-7N400 Pro2.

Znači nije mi potrebna grafička za igre, ali ne znam dali će svaka AGP grafička (mislim na nove grafičke) raditi jer matična podržava 4x/8x grafičke, i ako hoće treba li negdje podesiti da radi na 4x/8x. Ustvari, jel nove AGP rade na 8x ili više?

Ako netko ima kakvu preporuku od novih i polovnih, bio bih mu zahvalan. Sad trenutno koristim PCI iz starog kompa Voodoo 3dfx (mislim da se tako zove) od 16MB, ali nju moram vratiti u stari komp. :)

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
Moj PC  
4 0 hvala 2
17 godina
neaktivan
RE: AGP 4x/8x

Svejedno ti je u biti.

Neće biti velike razlike između 4x/8x agp-a u performansama.Agp grafičke rade na 8x novije.

U biosu svejedno imaš opciju izmedu 4/8x.

17 godina
neaktivan

Giga, malo ti je krivi link. Ta je 759 kn, a ne 200 kn.

Da, i zaboravih reći da mora imati izlaz za crt monitor. Neodlučan

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 17:37 (ajde).
18 godina

Ma uzmi nešto rabljeno za 50-100 kuna iz oglasnika, a o agp 4×/8× ne trebaš uopće razmišljati. Ja sam gledao na njuškalo.hr i naći ćeš nešto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.2.2010 17:44 (bmw_power).
17 godina
protjeran
ajde kaže...

Giga, malo ti je krivi link. Ta je 759 kn, a ne 200 kn.

Da, i zaboravih reći da mora imati izlaz za crt monitor. Neodlučan

nije gigi krivi link nisan ti ja kriv što ti nećitaš s zazumjevanjem (struju za 200kn mislim )

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
AGP 4x/8x

da ne otvaram novu temu mozete mi odg. koju bi agp grafu kupio a da ju moja konfa moze iskoristi

konfa: procesor: intel pentium 4 2.75ghz

ram:1gb ram

maticna: MSI 865PE Neo2-V (MS-6788)

napajanje:   l&c technology lcb400atx   400w

1 0 hvala 1
17 godina
protjeran
maxmatija14 kaže...

da ne otvaram novu temu mozete mi odg. koju bi agp grafu kupio a da ju moja konfa moze iskoristi

konfa: procesor: intel pentium 4 2.75ghz

ram:1gb ram

maticna: MSI 865PE Neo2-V (MS-6788)

napajanje:   l&c technology lcb400atx   400w

evo ova če te oduševit

http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+AGP+XFX+ATI+RADEON+HD+4650%2C+1GB+DDR2%2C+DualDVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180603&id_artikl=051.806.513

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
AGP 4x/8x

hoce li tu grafu moja konfa iskoristiti i jel mozda ova grafa bolja http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=10768

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
AGP 4x/8x

hallo!!!  moze odgovor?

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
maxmatija14 kaže...

hallo!!!  moze odgovor?

Hallo tebi. Pa daj malo čitaj. Čovjek ti da link od grafe,a ti predložiš lošiju i kažeš da je bolja. Čak bi n00b shvatio da se oznake modela razlikuju.

Never afraid to try something new. Remember,amaters build Ark, and profesionals build Titanic.
16 godina
neaktivan
AGP 4x/8x

Ja bi ti samo preporucio da izbjegavas HD 2xxx i 3xxx seriju zbog losih/nepostojecih drivera. Govorim iz iskustva

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
neaktivan

Mislim da je HD 3850 bolja, ali zahtjeva i bolje napajanje. Ne znam za drivere, ali valjda bi dobio drivere s njom.

System Requirement:

450Watt or greater power supply with 30Amps on 12 volt with 2x4 power connector recommanded.

Certified power supplies are recommended.

Bolje ti je onda uzet HD 4650 jer zahtjeva napajanje 400W koje ti imaš. Moje mišljenje je da su obje kartice podjednake snage i da su taman za tvoj procesor. Neka još bolja kartica ne bi dala značajno bolje rezultate od 4650 bez da mijenjaš ostatak hardware-a.

16 godina
protjeran
AGP 4x/8x

Ako ikako mozete pomoci riknula mi je maticna i neznam di ima kupiti maticna sa agp solton da ima ddr2 memoriju i da podrzaje dual core i sata 2 hdd ako ikako mozete pomoci i dati mi link molio bih vas.HvalaPlač

Ivan
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.4.2010 15:36 (beska).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
beska kaže...

Ako ikako mozete pomoci riknula mi je maticna i neznam di ima kupiti maticna sa agp solton da ima ddr2 memoriju i da podrzaje dual core i sata 2 hdd ako ikako mozete pomoci i dati mi link molio bih vas.HvalaPlač

Skupi pare i mijenjaj to za PCI-E i PCI-e grafu neku uzet.... Ne isplati se u ovo ulagat, pogotovo ake se planiras nekad i poigrat.

Inace ako je to neko home/office racunalo onda pogledaj njuskalo ili nesto, 100-200kn mx, sve preko toga se ne isplati po meni

17 godina
odjavljen
beska kaže...

Ako ne igraš, uzmi PCIe matičnu s integriranom grafičkom pa koristi integriranu. Ako igraš, a nemaš para, napravi istu stvar i koristi integriranu dok ne skupiš pare. Bolje imati PC na kojem ne možeš igrati nego ne imati uopće.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
15 godina
neaktivan

e ovako preporucujem ti grafiku ATI RADEON 9600 ILI ATI RADEON 9600 SE TO JE 128 MB A 9600 JE 256 MB PA BILO BI BOLJE DA KUPIS OVU OD 128 ONA JE STVARNO LAKA DA SE UBACI NISTA NETREBA DIRATIO OKO SLOTA DA NAMESTAS SAMO JE BACIS I CEPAJ 

munja
17 godina
neaktivan
AGP 4x/8x
Ne trebas vikati, vidimo i mala slova.
Nisu igre što su nekad bile!Nisu žene što su nekad bile!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
AGP 4x/8x

Evo kupio sa novo sve i prodao grafu ovu hd4650 1gb i sad kupim jos za pci neku malo bolju jer sad koristim nivida gforce 6600 128mb nije losa lai trebam nesto jace kupio sam sve novo procesor dual core 2.9ghz 2gb rama ddr2 i maticnu asrock g-41-ms

Ivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice