Pozz evo ja imam cooler accelero s1 koji je bio na mojoj 9800gtx-ici i radio je koliko se ja sjecam 60c* on load medjutim to je bilo prije dosta vremena i ja sam taj cooler naso danas zapakiran... nije oštećen normalan je ko i sta je bio onda i odlucio sam ga dat frendu pošto njemu grafa ode i do 90+ i uvjeren sam da ce accelero imat bolje performanse i jos smo montirali 120mm fan gore od zalmana ako se ne varam dosta nov fan i jako tih tako da je sve trebalo bit ok... Medjutim problem se javio da grafa bude 52-53 idle i do 85 on load cak i vise ponekad... ok vjerjatno nismo dobro zavidali ili premalo paste ili pak previse probo 10 puta odvidat zavidat namjestavat cistit pastu al i dalje imam osjecaj kao da cooler nije sjeo kako treba i pogledam dali je sve ok i cini se kao da je sjeo perfektno!
Dali neko mozda zna u cemu je problem? Dali se cooler moze istrosit??? ili neki nepoznati fenomen za koji ja ne znam?... Svasta smo probali ista stvar... Nismo previse stiskali vidice kod gpu-a al dovoljno da ne bude na suhom pa cak smo i par puta dosta jako stisnuli!
out of ideas here ;/... Pomagajte pls!