Accelero s1 na 8800gt

poruka: 3
|
čitano: 1.258
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Accelero s1 na 8800gt

Pozz evo ja imam cooler accelero s1 koji je bio na mojoj 9800gtx-ici i radio je koliko se ja sjecam 60c* on load medjutim to je bilo prije dosta vremena i ja sam taj cooler naso danas zapakiran... nije oštećen normalan je ko i sta je bio onda i odlucio sam ga dat frendu pošto njemu grafa ode i do 90+ i uvjeren sam da ce accelero imat bolje performanse i jos smo montirali 120mm fan gore od zalmana ako se ne varam dosta nov fan i jako tih tako da je sve trebalo bit ok... Medjutim problem se javio da grafa bude 52-53 idle i do 85 on load cak i vise ponekad... ok vjerjatno nismo dobro zavidali ili premalo paste ili pak previse probo 10 puta odvidat zavidat namjestavat cistit pastu al i dalje imam osjecaj kao da cooler nije sjeo kako treba i pogledam dali je sve ok i cini se kao da je sjeo perfektno!

Dali neko mozda zna u cemu je problem? Dali se cooler moze istrosit??? ili neki nepoznati fenomen za koji ja ne znam?... Svasta smo probali ista stvar... Nismo previse stiskali vidice kod gpu-a al dovoljno da ne bude na suhom pa cak smo i par puta dosta jako stisnuli!

out of ideas here ;/... Pomagajte pls!

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
16 godina
Accelero s1 na 8800gt

bump

"99% igra nije optimizirano da iskoriste više od dvije jezgre procesora... ( to ti je kao da imas 4 radnika koji tovare ugljen, a od njih 2 rade, a druga dvojca ih gledaju)" (mtopol)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Accelero s1 na 8800gt

Dali je dobro prozračeno kučište?..

Dali ventilator na acceleru upuhuje ili ispuhuje..

Koja je termalna pasta gore?...

Možda je grafa pred vječnim lovištem..

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice