krasne su te šta imaju 1 god garanciju eto koliko su sigurni u nju
ovde je još jeftinija i njoj ti je ista temperatura kao toxic
za razliku u cijeni od 300 kn možeš uzet dobar hladnjak za proc
pa ne bas...o ovak i onak mi fali jos 200kn a ak bum nesto uspio koju bi mi preporucio???
Moje temperature HD 4850 dual slot fansink:
Max temp na loadu mi je jednom bila 58 a sto se tice venta rijetko kad se vrti brze jer mu CCC automatski stima brzinu.Nisam ukljucio manualno.
EDIT:
Budem probao sa gpu-z pa cu ti znat reci vise.
Evo nakon otprilike 2 sata Far cry 2:
Ljudi tak se ne mjerre temperature imate ati tool, ili furmark pokrenite ga nekih 5 minuta i slikajte si temperature kada je furmark ili ati tool pokrenut, ja preporucam furmark jer on stvarno lijepo optereti kartice kao i orthos procesro i onda slikajte temperature da se vidi realno kako i sto..
evo moj benchmark
sad se pocelo popravljat
lol
driveri su 8.12
sad cu probat s 9.1
Ti ne voliš slušat proc je moje e5200 na defoltu znaci na 2.5ghz i sa hd2900xt grafom dao veci skore od njegovog na 2.7 ili 3.0ghz i on ima hd4850, znaci ne stima mu jos sve dobro.
btw. na ovim testovima su koristili e5200 na 4ghz i svi procovi sa istom grafom. te ti testovi nemaju veze sa ovim sta ja pricam
Ti ne voliš slušat proc je moje e5200 na defoltu znaci na 2.5ghz i sa hd2900xt grafom dao veci skore od njegovog na 2.7 ili 3.0ghz i on ima hd4850, znaci ne stima mu jos sve dobro.
btw. na ovim testovima su koristili e5200 na 4ghz i svi procovi sa istom grafom. te ti testovi nemaju veze sa ovim sta ja pricam
Jucer sam narucio proc, danas je stigao i rekli su mi da ga mogu podici. Ja sav sretan idem poslje skole kupit proc, dođem tamo i kažu da ga imaju,ali mu nisu stavili cijenu. Pitam ja kada mogu doci po njega vele oni oko 17-18h, a tada je bilo 14h 30min, nisam imao gdje cekat(zivim 20-25km od siska) pa cu ga uzet sutra ujtro.
Najgore mi je bilo sto je lik još držao proc(kutiju od proca) u ruci preda mnome, a ja ga nemrem uzet.
http://i21.photobucket.com/albums/b296/Amrod666/4850.jpg -3dmark06 6000+ x2 i hd4850 sve stock(neki lik testirao).
http://www.imagesforme.com/show.php/96660_3dm063.2ghzgrafocmem800.jpg -3dmark06 5000+ BE(3,2GHz), hd4850(neznam jel ocana?) (neki lik testirao)
Ja mislim da mu je rezultat sasvim u redu sa 7750+ x2 BE i hd4850.
A i nije mjerilo svega 3dmark.
BTW: Evo i mog top rezultata sa ovim procom i grafom i sutra rezultati sa x3 720 BE.
A hebiga nemozete tako ocjenjivat koji je procesor los koji nije, sta znate onaj sta je testirao, kaki su mu Win, mozda je sve zatrpano,kolkiko procesa radi u topm trenutku to je vrlo bitno jer sam vidjao po 60 procesa im vrti, i to je kill a procesor, i mislim da smo malo otisli odfftopic.
Moderatoru, gdje si..ova tema se totalno razvodnila i krenula u krivom smjeru, sada su već procovi u pitanju, tako da ti preporućujem veliko "loock" teme !!!!!
A hebiga nemozete tako ocjenjivat koji je procesor los koji nije, sta znate onaj sta je testirao, kaki su mu Win, mozda je sve zatrpano,kolkiko procesa radi u topm trenutku to je vrlo bitno jer sam vidjao po 60 procesa im vrti, i to je kill a procesor, i mislim da smo malo otisli odfftopic.
Moderatoru, gdje si..ova tema se totalno razvodnila i krenula u krivom smjeru, sada su već procovi u pitanju, tako da ti preporućujem veliko "loock" teme !!!!!