9600GT i Sony Bravia

poruka: 16
|
čitano: 3.429
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
9600GT i Sony Bravia

Ne mogu postici rezoluciju vise od 1600X1200 a na TV-u pise (ima i-manual) da slika sa PC-a moze biti 1920x1080p

Sliku do TV-a vodim sa DVI to VGA adapterom (na TVU je VGA)

Jel netko ima ideju sto se desava?

[edit]

Za sve rezolucije iznad 1280X1024 TV kaze da signal nije podrzan a stelam 60Hz i ono sto mi se nudi 1600X1200

Geek For Hire!! Will Work For Bandwith!!!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.6.2011 22:59 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
9600GT i Sony Bravia

Bump...

[edit]

Cini se da su svima bolje lezi trac...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 0:48 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: 9600GT i Sony Bravia

Hvala. Ima li netko drug kakvo slicno iskustvo ili svoje mislenje u vezi ovoga

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
9600GT i Sony Bravia

Nema li u nVidia Control Panelu opcija skaliranja reze i aspekta, na kojim si driverima? Zadnje probao? Moralo bi ići na fullHD {#}

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
thedream kaže...

Nema li u nVidia Control Panelu opcija skaliranja reze i aspekta, na kojim si driverima? Zadnje probao? Moralo bi ići na fullHD {#}

Ispalo je da sam n00b :))

Imam 266.58 a trenutni driver je 275.33 pa kaze:

Desktop Scaling

*New NVIDIA Control Panel user interface for configuring desktop scaling, including new preview window.
*Now consistently available for all displays (including VGA and HDMI connections).
*New scaling override option for Windows 7 gaming.
*Improved desktop resizing user interface that guides the user to disable overscanning using their HDTV controls and also provides a fallback option to enable desktop resizing via the *NVIDIA Control panel.
*NVIDIA desktop resizing now creates a custom, resized resolution with 1:1 pixel mapping and resizes standard resolutions for games that don’t support custom resolutions.

Jel da stavljam?  {#}

Geek For Hire!! >>Will Work For Bandwith!!<<
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 10:55 (Lazarus Long).
17 godina
neaktivan
9600GT i Sony Bravia

Ekstra pitanje:

Da li cu dobiti bolju sliku ili sto vec ako koristim DVI to HDMI kabel ili adapter. Sada vozam DVI to VGA > VGA 5m [TV]

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
9600GT i Sony Bravia

Hvala svima. Sada je sve okay

Stavio sam zadnje drivere i sve to povezao sa DVI to HDMI kablom

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Posto i ja imam istu grafu interesira me dali si sa hdmi kablom dobi i audio ili si ga spoji posebno.....

17 godina
neaktivan

Nisam (i ne moze) dobio audio. Audio sam odvukao sa drugom zicom ali meni namjena ovoga je da surfam sa svojim omiljenim browserom a ne kako to Sony zapovjeda preko daljinskog.

Inace slika ovako dobivena je cista petica

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Nisam (i ne moze) dobio audio. Audio sam odvukao sa drugom zicom ali meni namjena ovoga je da surfam sa svojim omiljenim browserom a ne kako to Sony zapovjeda preko daljinskog.

Inace slika ovako dobivena je cista petica

Imam istu kombinaciju 9600 GT GE + Sony Bravia, ali su povezani direktno HDMI-em. Ne znam jesi li već pokušao pustiti neki 1080 film, pa ako nisi - topla preporuka da napraviš to što prije. Slika je brutalno dobra = Bravia Engine radi svoj posao jako, jako dobro.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Imam istu kombinaciju 9600 GT GE + Sony Bravia, ali su povezani direktno HDMI-em. Ne znam jesi li već pokušao pustiti neki 1080 film, pa ako nisi - topla preporuka da napraviš to što prije. Slika je brutalno dobra = Bravia Engine radi svoj posao jako, jako dobro.

Na mojoj grafi nema HDMI pa idem, kao sto rekoh, sa DVI>HDMI kabelom do TV-a

Slika je fantazija. Ja imam KDL-40EX500 sa Bravia 3 engineom i TV ima bolesno mnogo mogucnosti sto se tice stelanja slike za svaki ulaz posebno+posebno za analognu i digitalnu televiziju.

Koji model ti imas?

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
vlad0 kaže...

Na mojoj grafi nema HDMI pa idem, kao sto rekoh, sa DVI>HDMI kabelom do TV-a

Slika je fantazija. Ja imam KDL-40EX500 sa Bravia 3 engineom i TV ima bolesno mnogo mogucnosti sto se tice stelanja slike za svaki ulaz posebno+posebno za analognu i digitalnu televiziju.

Koji model ti imas?

Isto EX500, samo 46-ica. Komp i TV spojeni 5.1 audio sustav tako da zapravo nisam ni testirao zvuk preko HDMI-ja. Po specifikacijama kartice ne bi trebalo biti problema. (Što zapravo prvenstveno ovisi o proizvođaču kartice - je li hardverski uopće implementirao tu mogućnost ili ne.) Kombinacija DVI-HDMI sa zvukom ne bude radila.

17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Isto EX500, samo 46-ica. Komp i TV spojeni 5.1 audio sustav tako da zapravo nisam ni testirao zvuk preko HDMI-ja. Po specifikacijama kartice ne bi trebalo biti problema. (Što zapravo prvenstveno ovisi o proizvođaču kartice - je li hardverski uopće implementirao tu mogućnost ili ne.) Kombinacija DVI-HDMI sa zvukom ne bude radila.

Budes nakratko objasnio kako da stelam da na PC-u jedno vidim a na TV-u drugo. Konkretno, kako da dobijem film u full screen modeu kada ga gledam na TV-u?

Ja koristim Media Player Classic ali nema veze, napisi ti sto koristis. Ovako jedino sto mogu postici je da odvucem prozor aplikacije na TV ali onda izgubim isti posto mi je TV pod uglom od 180· :))

[edit]

Kad sam ga kupio bio mi je velik. Sada kad mi se oko naviklo zelim jos vec tako da sledeci put cu definitivno uzeti preko 40" 

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.6.2011 14:36 (Lazarus Long).
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
vlad0 kaže...

Budes nakratko objasnio kako da stelam da na PC-u jedno vidim a na TV-u drugo. Konkretno, kako da dobijem film u full screen modeu kada ga gledam na TV-u?

Ja koristim Media Player Classic ali nema veze, napisi ti sto koristis. Ovako jedino sto mogu postici je da odvucem prozor aplikacije na TV ali onda izgubim isti posto mi je TV pod uglom od 180· :))

[edit]

Kad sam ga kupio bio mi je velik. Sada kad mi se oko naviklo zelim jos vec tako da sledeci put cu definitivno uzeti preko 40" 

Heh, ja koristim razne kombinacije ovisno o tome što radim. Što se videa tiče, uglavnom Windows Media Centr i GOM. Ali svakako bih ti savjetovao da si nabaviš neki daljinski za PC (ja koristim ovaj s priložene slike) - nisu skupi, a oslobodit će te glavobolja oko kuta od 180°.

MCE remote MCE remote
14 godina
Lazarus Long kaže...

vga je ostaria...priko toga vise nista ne spajat...ionako dvi salje digitalni signal kad ide u hdmi...a obratno je kad je dvi to vga...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
vlad0 kaže...

Heh, ja koristim razne kombinacije ovisno o tome što radim. Što se videa tiče, uglavnom Windows Media Centr i GOM. Ali svakako bih ti savjetovao da si nabaviš neki daljinski za PC (ja koristim ovaj s priložene slike) - nisu skupi, a oslobodit će te glavobolja oko kuta od 180°.

Ok, ali ja sam frajer pa koristim DLNA mogucnosti (PS3 Media Server i Wild Media Server) :)) Ili sada, u nedostatku znanja koristim clone da bih gledao filmove

Ali kao sto rekoh primarni cilj spajanja PC-a i TV-a mi je surfanje. Imam Microsoft Wireless Desktop 6000 pa mogu i tako

Dakle da li netko zna kako da stelam MPCHC da prikazuje sliku na TV-u?

Geek For Hire!! --Will Work For Bandwith!!--
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice