6850 ili 5830 Hitno !!

poruka: 41
|
čitano: 5.280
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
RE: 6850 ili 5830 Hitno !!
Hyperion kaže...

Sad sam planirao se i na intela se prebacit no to je već druga spika, nema se para za to.

Uzdam se u bully-a... Nemrem gledat kak me core i7 opere za duplo u physics testu u 3dčmarku.{#}

Prihvatimo jednostavno cinjenicu da ni jedan AMDov procesor nije jaci od i7 920...pustite vi pobjede AMDa u Cinenbenchu..surova realnost i 3d mark govore drugacije..

14 godina
protjeran
6850 ili 5830 Hitno !!

Izvinite zbog offtopica

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
toxic kaže...
besi kaže...

a fuck, bas sam se htio uđiberit za nesta para, al dobro uvjerili ste me uzet cu 6850...

al ako mi zgori nakon pola godine ili godinu ubit cu vas..{#}

samo pazi jer kod hd 6850 kod odredenih igara zna doci do zastajkivanja.. necu nazvat trzanje nego cu reci jednostavno da igra padne na 1-2 fpsa pa se digne.. to se vidi najbolje u bf-u ali koliko ja znam ima jos igara, zbog cega se to tocno dogada neznam ali na pce ima dosta o tome..

Obožavam ovu skupinu geyeva iz zelenog tabora. Što vas napada ? Kakvo dropanje na 1-2fps ? Jbt da ne povjeruješ, ja imao dvije gtx-ice prije ove, redovno mjenjam, pristran sam taboru koji nudi više za manje novaca i boli me što piše na njoj, ali ovakve mi stvari fakat idu na jetru. Sve prešlo na neku djecu koja se natječu ćiji je veći i ajmo srat po onom što nemamo, a dizat ćemo u nebesao ono što imamo. Svim računalnim laicima poručujem, kupujute samo best buy proizvode i udri, frikove koji pate na 3fpsa ili još bolje 246 bodova u 3d marku, pustite neka se sami samozadovoljavaju na svoje "high end" igračke.

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1567767.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 2:50 (imba).
15 godina
protjeran

XFX 6850HD Dual Fan XXX

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
imba kaže...

Obožavam ovu skupinu geyeva iz zelenog tabora. Što vas napada ? Kakvo dropanje na 1-2fps ? Jbt da ne povjeruješ, ja imao dvije gtx-ice prije ove, redovno mjenjam, pristran sam taboru koji nudi više za manje novaca i boli me što piše na njoj, ali ovakve mi stvari fakat idu na jetru. Sve prešlo na neku djecu koja se natječu ćiji je veći i ajmo srat po onom što nemamo, a dizat ćemo u nebesao ono što imamo. Svim računalnim laicima poručujem, kupujute samo best buy proizvode i udri, frikove koji pate na 3fpsa ili još bolje 246 bodova u 3d marku, pustite neka se sami samozadovoljavaju na svoje "high end" igračke.

Hebote da si čitao shvatio bi.

Nepadne za 2-3 fps-a nego NA 2-3 fps-a. Znači imaš 60 i odjednom slide show dobiješ, ja to nisam dobivao u igrama no u occt-u je bilo takvih padova.(vjerovatno limiter)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
15 godina
neaktivan
6850 ili 5830 Hitno !!

Nisam ja nista krivo procitao, nego to nisam doživio u 2mj. kolko je kartica kod mene.

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1567767.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
15 godina

Mozda si dobio los primjerak!? ja nisam pristran nikome tko ponudi vise za manje love njegov sam {#}

My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
protjeran
Hyperion kaže...
imba kaže...

Hebote da si čitao shvatio bi.

Nepadne za 2-3 fps-a nego NA 2-3 fps-a. Znači imaš 60 i odjednom slide show dobiješ, ja to nisam dobivao u igrama no u occt-u je bilo takvih padova.(vjerovatno limiter)

Zar je problem zaobici HD 6850 ??? Od toliko kartica vi ste na nju naskocili (GTX 460 Tallon/Cyclone)

17 godina
imba kaže...
toxic kaže...
besi kaže...

a fuck, bas sam se htio uđiberit za nesta para, al dobro uvjerili ste me uzet cu 6850...

al ako mi zgori nakon pola godine ili godinu ubit cu vas..{#}

samo pazi jer kod hd 6850 kod odredenih igara zna doci do zastajkivanja.. necu nazvat trzanje nego cu reci jednostavno da igra padne na 1-2 fpsa pa se digne.. to se vidi najbolje u bf-u ali koliko ja znam ima jos igara, zbog cega se to tocno dogada neznam ali na pce ima dosta o tome..

Da si ovo napiso nekom drugom prošlo ali meni sinko, koji je proso sito i korito sa grafickim karticama nemos tak nes napisat... Da imalo poznas neke forumase nebi pisao ovakve nebuloze... i da nisam zelenas nikako... otidi pod zatvorenu temu vase slike hw-a, tamo ces vidjet , moj 2 x 4890 setup, hd5770, hd5870, hd 5970 i jos dosta toga.. tako da.................... samo cu ti reci easy boy.. sta se tice gayeva uredno bih mogo stisnut na tipku prijavi, ali necu, malo nek te bude sram sta si napiso..

jos bih nadodao, meni vise idu na zivce ljudi koji brane proizvod koji se nije pokazao dobrim a misle da je dobar, ugl. nisam ja jedini koji zna o kakvoj kartici se radi, hyperion je imo isustva sa tom karticom, a cijeli pce forum bruji o tome mislis da smo svi mi laici? tebi se nije to desilo ili ne zelis priznat. probaj bf igrat pa javi... eod

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.1.2011 14:27 (toxic).
16 godina
neaktivan
toxic kaže...

Da si ovo napiso nekom drugom prošlo ali meni sinko, koji je proso sito i korito sa grafickim karticama nemos tak nes napisat... Da imalo poznas neke forumase nebi pisao ovakve nebuloze... i da nisam zelenas nikako... otidi pod zatvorenu temu vase slike hw-a, tamo ces vidjet , moj 2 x 4890 setup, hd5770, hd5870, hd 5970 i jos dosta toga.. tako da.................... samo cu ti reci easy boy.. sta se tice gayeva uredno bih mogo stisnut na tipku prijavi, ali necu, malo nek te bude sram sta si napiso..

jos bih nadodao, meni vise idu na zivce ljudi koji brane proizvod koji se nije pokazao dobrim a misle da je dobar, ugl. nisam ja jedini koji zna o kakvoj kartici se radi, hyperion je imo isustva sa tom karticom, a cijeli pce forum bruji o tome mislis da smo svi mi laici? tebi se nije to desilo ili ne zelis priznat. probaj bf igrat pa javi... eod

Pusti ga Tox, na takve "znalce" nije uopšte vrijedno obračati pažnju. o. Uglavnom imao sam XFX-ovu HD6850 mjesec dana dok je nisam prodao i osobno sam imao problema sa FrameRateom u BC2,Mass Effect2 i Crysis Warhedom koje sam trenutno tada pomalo igrao. Jedino nisam imao problema sa okretajima Ventilatora koji su u BIOS-u bili odlično poštelani pa je grafa bila hladna i tiha.

I'll be back
15 godina
neaktivan
Crni bomarder kaže...
Zar je problem zaobici HD 6850 ??? Od toliko kartica vi ste na nju naskocili (GTX 460 Tallon/Cyclone)

Imao cyclone i gigabayte prije ove, mjenjao radi cf-a u budučnosti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice