Isplati li se dati čak i do 900 kn više za 5870 u odnosu na ono što nudi za razliku od 5850?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Isplati li se dati čak i do 900 kn za 5870 u odnosu na ono što nudi za razliku od 5850?
Na tvoj procesor se niti jedna od tih ne isplati... Ovisi koja rezolucija te interesira i kako si zahtjevan gamer...
Isplati li se dati čak i do 900 kn za 5870 u odnosu na ono što nudi za razliku od 5850?
Na tvoj procesor se niti jedna od tih ne isplati... Ovisi koja rezolucija te interesira i kako si zahtjevan gamer...
Ići će i novi komp u kompletu (750W, 3,4 GHz Quad...)
Ovisi koliko si zahtijevan,al u globalu se ne isplati davat 900kn više za HD5870
Zanima me više kao dugoročna isplativosti.
Znam da ću sad dobiti hrpu TD ali jel si razmišljao o GTX470, sad je sa novim driverima u rangu 5870, a i malo je jeftinijija. Jedino što malo više troši struje, pa ako ti to nije problem možeš ju uzeti u obzir.
Ne bih baš više nvidiju.. Ionako sad čujem traktor u kućištu dok radi 8800gt, a trafo-stranica je daleko da se prikopčam na dodatni izvor napajanja.
hd 5850 je još uvijek best buy kupnja. Ove hd 5870 i gtx 470 su još uvijek precijenjene a ova hd 5850 se još da super oc-ati za super karticu. Ja sam ju odma uzo kad je izišla!;) I bit će dobra sigurno još do zime i više
hd 5850 je još uvijek best buy kupnja. Ove hd 5870 i gtx 470 su još uvijek precijenjene a ova hd 5850 se još da super oc-ati za super karticu. Ja sam ju odma uzo kad je izišla!;) I bit će dobra sigurno još do zime i više
Zima mi je malo. Mene bi zanimalo i da bude dobra sljedeće godine :)
Ne bih baš više nvidiju.. Ionako sad čujem traktor u kućištu dok radi 8800gt, a trafo-stranica je daleko da se prikopčam na dodatni izvor napajanja.
Ajde reci kolko ces love potrosit da nekaj sklepamo.
do 10 000 kn, s time da već imam HDD i monitor.
do 10 000 kn, s time da već imam HDD i monitor.
S periferijom ?
biti ce dobra ona daleko vise od jedne zime....2 godine minimum si miran
Bez
Evo. Ovo je po meni konfiguracija koja ce te sluziti dulje vremena. Grafu mozes ocnut bez frke kao i CPU. Napajanje je dovoljno jako za eventualnu nadogradnju. (iz principa nisam stavio vec Bogu dosadnog Corsaira)
Mislim da se bavis mrezama, jel tak ? Onda vjerovatno koristis virtualke pa bi bilo zgodno stavit jos 4 GB. :)
Hvala. Bavim se više programiranjem, ali i programiranjem s mrežama. Nego, čemu ovaj intel na 2,8 umjesto npr. AMD 3,4 (oba Quad) i kućište od 700 kn? I mislio sam na DDR3 na barem 1666 MHZ?
Hvala. Bavim se više programiranjem, ali i programiranjem s mrežama. Nego, čemu ovaj intel na 2,8 umjesto npr. AMD 3,4 (oba Quad) i kućište od 700 kn? I mislio sam na DDR3 na barem 1666 MHZ?
Taj intel je osjetno bolji od bilo kojeg amd-a. Gledaj to strane da ti veli AMD fan - ja. Moze se stavit 1600 MHz, al to neces opce primjetit u praksi.
Taj intel je osjetno bolji od bilo kojeg amd-a. Gledaj to strane da ti veli AMD fan - ja. Moze se stavit 1600 MHz, al to neces opce primjetit u praksi.
Amd Phenom II x6, od tih nije osjetno bolji.