Spajanje Fotoaparata na skype

poruka: 8
|
čitano: 5.568
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran

Kako da spojim fotoaparat da bude kao kamera za skype?Sto brze mi treba.Hvaala{#}

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Morat ćeš da nam kažeš koji fotoaparat imaš i unaprijed ću ti reći da ti to vjerovatno neće uspjeti.

Pogledate li količinu mojih zvjezdica, vidjet ćete da ih nema mnogo. Dobio sam ih mnogo više već što ih imaju oni s 5, ali vrijednost im spoznao nisam i izgubih ih. Sada tražim ih u bezdanu foruma.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prvi put cujem za ovu ideju.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Spajanje Fotoaparata na skype
Lol?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
14 godina
protjeran

Imam ES80-ES81 i vidio sam kod komsije da je prikljucio na pc fotoaparat neznam da li je na skyp koristio ali je se na monitoru gledao a snimo aparatom i stoji mu na monitoru fotoaparat koji je prikljucen u pc i verovatno ga koristi za skype.?

0 0 hvala 0
18 godina

ovako od oka, ako aparat ima video out, njega spojiti recimo na tv-karticu ili neki drugi video-in u komp. jedino ne znam kak bi to moglo raditi sa skajpom...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I kad bi uspio, upload ti je vjerojatno premal da bi takvu kvalitetu uspio slat sugovorniku..

I you are considering to SignUp to DropBox, please do it over my refferal link. For every friend who joins and installs Dropbox, I will get 250 MB of bonus space:) Thank you!! www.goo.gl/bsIIb
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja imam neki ljeva marka ,slika nije neka troši baterije da sa sobom trebas furat akumulator ako mislis slikat duze od 1h.I dobio sam cd i isto ga mogu koristiti kao web cam.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice