Problem pri prebacivanju video snimka

poruka: 5
|
čitano: 6.007
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Imam fotoaparat Canon  Power Shot A560 i na njemu 3 snimka.Kada sam ga povezala sa racunarom,dva je hteo da rebaci a treci ne.Znaci snimak je potpuno regularan,na fotoaparatu mogu da ga gledam,a kompjuter ne moze da ga primi.Samo se pojavi da ne moze biti kopiran.U cemu je problem? To mi se nikad do sad nije desavalo...Hvala unapred.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

da nije za taj snimak uključena zaštita od pisanja- brisanja ( protected ) pa ga zato ne želi prebaciti Iznenađen

tako je kod mene na mom digitalcu ( kodak ) i vrijedi kako za slike tako i za snimke .

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem pri prebacivanju video snimka

Ma kakvi,isto je kao kod ova dva prethodna snimka,koji idu sve redovno,samo ovaj nece da se prebaci!

15 godina
neaktivan

onda isprobaj spojiti fotić sa kompom, NE pokretati program koji koristiš za taj prijenos slika inače.

otvoriti moj komp, pronaći Fixed storage i Removalbe storage u fotiću kao memorijske lokacije.

pronaći na njima taj snimak i copy- paste kao i bilo koji drugi zapis ručno prebaci.

ako ni to ne želi točno napiši koju poruku dobiješ, onda možda nešto progruntamo.

Sve je prolazno, samo se ja mijenjam... Jedina konstanta mi je google...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

vjerojatno ti se slike i video pohranjuju u aparatu na neku memorijsku karticu. Lijepo ,izvadi memerijsku i stavi je u ČITAČ KARTICA i onda će ti komp. prepoznati bez problema mem.karticu i što je na njoj. Ako nemaš čitač kartica, kupi ga, ima ih od 60-ak kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice