Pomoc oko izbora fotoaparata

poruka: 6
|
čitano: 1.275
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Molio bih vas da mi pomognete oko izbora nekakvog fotoaparata.

Nisam nikakav profesionalni fotograf ili tako nesto ali volim puno fotografirati zato bih vas molio za preporuku.
Imam oko 1700kn na rapolaganju, znam da to nije nesto previse za dobar fotic, ali vise ne mogu izdvojiti.

Ja sam mislio neki od Canona, nesto kao Powershot SX110 IS, ili Olympus SP 600UZ .

Hvala!

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomoc oko izbora fotoaparata
17 godina

Nedavno sam kupio SP600, imam samo riječi pohvale za njega, meni se jako sviđa - počevši od firmwarea, preko kvalitete fotki čak i pri visokom zoomu, do kvalitete snimljenog videa.

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.7.2010 19:33 (Father_Dougal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ili onaj olympus koji si naveo ili Sony dsc h10, odličan fotoaparat.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
godo kaže...

Ili onaj olympus koji si naveo ili Sony dsc h10, odličan fotoaparat.

za olya neznam a sony dsc h10 ti je stari model (gdje češ ga naći osim u oglasniku) na kojem sam ja počeo sa fotografijom (kupio i predleče) i stvarno je bio dobar u svojoj klasi pogotovo sa wide i tele predlečama mada je wide na najširem mislim 26mm vinjetirala kod upotrebe skočiblica što je bila i jedina mana ali u upotrebi bez blica je bila super a sa tele lečom je išao čak do mislim 650mm,sa baterijom se moglo ispucati oko 300 fotografija,bilo je za njega još i close-up leča ali ja je nisam koristio,eto toliko o iskustvu sa sony dsc h10

17 godina
neaktivan

Hvala vam svima na pomoci, ja sam se na kraju odlucio za Olympus-a.

/close

(̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice