Odabir digitalnog fotoaparata

poruka: 6
|
čitano: 2.235
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

prvo da vas sve pozdravim pošto sam nova na forumu. :))

i da odmah prijeđemo na moj problemčić

dakle kupujem digitalni fotoaparat i troumim se između Olympus FE 4000, Olympus FE 5020 i Sony W210.

imate li koji pametan savijet za koji da se odlučim?

ima li tko iskustva sa navedenim fotoaparatima?

hvala unaprijed :))

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Odabir digitalnog fotoaparata

sada sam naišla na sony W310 i on mi se do sada najviše dopada..... :))

koji savijet u vezi njega?

17 godina
honey_sb kaže...

prvo da vas sve pozdravim pošto sam nova na forumu. :))

i da odmah prijeđemo na moj problemčić

dakle kupujem digitalni fotoaparat i troumim se između Olympus FE 4000, Olympus FE 5020 i Sony W210.

imate li koji pametan savijet za koji da se odlučim?

ima li tko iskustva sa navedenim fotoaparatima?

hvala unaprijed :))

Kojeg god da uzmes ne mozes fulat za amaterske fotke, a kak je ovaj Olympus FE 4000 najeftiniji od tog trojca moš njega uzet slobodno ja da moram birat bi recimo Sony izabral od ova tri.Cool

15 godina
neaktivan

ma čitala sam da je FE 4000 smeće... da su slike malo lošije kvalitete.... tako da mislim da on ispada iz igre... 

najvjerojatnije da ću i uzeti sonya ali drugi model.. i to onaj W310.... baš mi se sviđa i čini mi se da je ok što se karakteristika tiče.. Smijeh

17 godina
honey_sb kaže...

ma čitala sam da je FE 4000 smeće... da su slike malo lošije kvalitete.... tako da mislim da on ispada iz igre... 

najvjerojatnije da ću i uzeti sonya ali drugi model.. i to onaj W310.... baš mi se sviđa i čini mi se da je ok što se karakteristika tiče.. Smijeh

On i je najlosiji da zato je najeftiniji normalno, znaci ipak si izabrala ovaj jaci Sony model ok onda je problem rjesen recimo.Cool

16 godina
neaktivan

Imam ja sony-a w210

Jako sam zadovoljan njime, nisam ekspert za fotice da ti idem u detalje no slika je zaista dobra.Ima puno opcija, sama baterija je dosta dobra i dugog vijeka.Sama izrada poprilicno dobra.Ako uzmes neces progrijesiti osim ako zelis za neke profi slike pa ti sad treba nesto odredeno.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice