Izbor ruksaka za dSLR opremu

poruka: 5
|
čitano: 6.752
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dvoumim se izmedju ova dva ruksaka za foto opremu:

1. Case Logic SLR & Computer Back SLRC-4

2. Lowepro flipside 400 aw

pa ako moze pomoc.  Oprema koja bi trebala stati unutra je aparat Canon EOS 450D sa objektivom Tamron AF 18-200 m, Canon 50 mm i Canon 28-90 mm. Jos bi trebalo u njega staviti punjac, UV filter, kartice i jos nekakvih sitnica.

Unaprijed hvala

http://www.eldarpiric.com.ba
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slingshot je ok serija radi jednostavnog pristupa aparatu kad se vidi nesto interesantno za slikanje

ruksak se inace kupuje tako sto odes sa svojom opremom i pokusas sloziti sve u onaj koji ti se svidja i koji ti bolje sjedne kupis.

a ja sam za sebe kupio offtrail 2 torbu koja ide oko pojasa ili na rame i jako je prakticna a stane mnogo

izbjegao sam ruksak jer u gradu mi nije do ruksaka a kad se verem po neprohodnim dijelovima prakticna i je i sigurna i pod rukom stalno

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Izbor ruksaka za dSLR opremu

Malo je tesko svu opremu ponijeti i probati na licu mjesta jeli pase, pogotovo kada ti prodavac puse za vratom. Evo nesto gledam ovu Lowepro SlingShot 200AW? Kako vam se ona cini

OT: Najvise me nervira kad gledam u prodavnci ves masinu ili nesto kabasto a prodavacica dodje i stoji 30 cm od mene koda cu je staviti na rame i odnijeti.

Lowepro SlingShot 200AW Lowepro SlingShot 200AW
http://www.eldarpiric.com.ba
17 godina
neaktivan

Otidji na youtoube imas video review

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ja ti imam Lowepro flipside 400AW i unutra ima dovoljno mjesta za: Oly E-3 sa gripom, 12-60, 50-200, Sigmu 30mm i 50mm f1.4 i FL-50R i još će mi stati 7-14

Sama torba je super izrađena. Ima prostor za stativ ili monopod i nije tako skupa, a može jako puno opreme ponijeti (puno pretinaca i slično)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 16:10 (Oly_E3).
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice