Je li EOS 1200D dobar DSLR?

poruka: 11
|
čitano: 11.539
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Je li navedeni DSLR dobar??? Ima li ISO osjetljivost do 800?? U koliko FPS snima video (ako snima uopće)?? Pomozite, ali bez gluposti! I odmah (ako netko može)!

Linus T. is only man who will marry a stripper or whore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Je li EOS 1200D dobar DSLR?
Flexan22 kaže...

Je li navedeni DSLR dobar??? Ima li ISO osjetljivost do 800?? U koliko FPS snima video (ako snima uopće)?? Pomozite, ali bez gluposti! I odmah (ako netko može)!

u kratko - nije... a ako te zanima malo duža verzija - nije :)

10 godina
neaktivan
Flexan22 kaže...

Da,za početnika
Da.
1080u 30fps mislim,a 720p u 60

15 godina

Ja sam uzeo Nikon D5200 i skroz zadovoljan za pocetnicki aparat, doduse ja sam uzeo u rusiji za 2200 kn :D
U cjenovnom rangu tog Cannon-a imas Nikon D5100(za nijansu losiji od D5200, a dosta bolji od Cannon-a). Detalji na:
http://www.nikonusa.com/en/Nikon-Products/Product-Archive/dslr-cameras/D5100.html

Usporedba fotoaparata u detalje:
http://snapsort.com/compare/Canon-EOS-1200D-vs-Nikon-D5100

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.4.2015 15:45 (leo_91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Joj O_o... Tu ima raznih komentara :) @Trickortreat Moj tetak mi je također rekao da je taj DSLR slab. @CyberPlague I ja mislim da je taj fotić dobar za početnika... @leo_91 Nikon i Canon-starosjedioci.....................

EOS @ounce96 #30$I$$H1T
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Je li Astra dobar auto? Ovisi što ti treba i što očekuješ od njega. Imaš specifikacije i imaš reviewove. Ako ti nije jasno o čemu se priča, bojim se da DSLR nije za tebe.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Točno tako... eos1200 je trenutno najslabiji DSLR na tržištu, ali to ne znači da bi i nekom nezahtjevnom bio loš. Ovisi što očekuješ od aparata i koliko si spreman izdvojiti.

8 godina
neaktivan
Trebam pomoć. Totalni sam amater, slikam zbog sebe i po potrebi na poslu. I zna mi se desiti da slikam u zatvorenom prostoru i slike mi izgledaju blagi užas. Jel' bi mi mogli preporučiti neku bljeskalicu za Canon 1200D. Ne treba mi neka preskupa, ne bavim se profesionalno, ali da je ok.. gledala sam polovne na njuškalu, ali ih baš nema..Ili je bolje kupiti novu?
Ili možda bolje neki objektiv?
Hvala na savjetu ☺

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kaj znači to "blagi užas"? :D

Vrlo sam siguran da bi ti samo dobra tehnika i nešto pribora pomoglo, za početak. Ofkors, uvijek postoje situacije kad ti stvarno treba i nešto opreme, al uglavnom je ovo prvo.

Npr. stativ, npr. smiriti ruku, npr. ubrzati shutter, npr. hrpa toga kaj ovisi o tome kaj znači to "blagi užas". ;)

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice