Evo namjeravan na ljeto kupit digitalac, ali se ne mogu odlucit ozmedju ova dva
Ovaj prvi je malo jeftiniji a ta razlika od 1MPX nis ne znaci, obadva imaju istu rezoluciju snimanja sa 30FPS, pa sta vi mislite, ima li nesto bolje za ovu cijenu????
Evo namjeravan na ljeto kupit digitalac, ali se ne mogu odlucit ozmedju ova dva
Ovaj prvi je malo jeftiniji a ta razlika od 1MPX nis ne znaci, obadva imaju istu rezoluciju snimanja sa 30FPS, pa sta vi mislite, ima li nesto bolje za ovu cijenu????
Meni je malo bolji ovaj prvi....da ja biram taj bi si uzeo...
FE-5000 mi se čini boljim izborom. iako, kojeg god da uzmeš, nećeš pogriješiti.
pixeli ti ništa ne znače, ako je isti senzor, samo nabrijan, onda su ti slike pune šuma (usporedba na primjer canon eos 350D i 400D)
bolje baci pogled koji ima veči otvor blende (manji f broj) je r ti objektiv propušta više svijetla i zbog toga pravi bolje fotke
ovih 12 a i 10 MP su ti samo marketing, to su slike ogromne reze i ne jamče bolje sliku
Ja bi išao na FE iz razloga koje sam naveo 1000 puta (manje MPX=manje šuma na istom senzoru=bolja kvaliteta slike)
Ili neka od ova 3 Sony-ja
DSC-W300 zbog većeg senzora za razliku od ovih ostalih
DSC-W300 zbog većeg senzora za razliku od ovih ostalih
Ne 1/1.7 je veće od 1/2,3 (jer je bliže jedinici kada se podjeli 1 sa 1.7, nego kada se podjeli 1 sa 2.3)
Ne 1/1.7 je veće od 1/2,3 (jer je bliže jedinici kada se podjeli 1 sa 1.7, nego kada se podjeli 1 sa 2.3)
Teško pitanje. Ovaj Sony ima 1/1.7" sa skoro 14 MPX ako se ne varam, a FE ima 1/2.33" sa 10 mekapiksela. Ne znam, da se mene pita otišao bi na Olya jer imam povjerenja u tu marku i Olyeve boje su žive (sve nijanse su onako predivne, a to se pokazalo kod mene i na C-150, FE-130, SP-350 i na E-3-ci)
Teško pitanje. Ovaj Sony ima 1/1.7" sa skoro 14 MPX ako se ne varam, a FE ima 1/2.33" sa 10 mekapiksela. Ne znam, da se mene pita otišao bi na Olya jer imam povjerenja u tu marku i Olyeve boje su žive (sve nijanse su onako predivne, a to se pokazalo kod mene i na C-150, FE-130, SP-350 i na E-3-ci)
A ciljaš na to da ti fotoaparat snima video?
Ustvari ovaj 270 mi se čak čini i boljim od W300 (širi objektiv prvenstveno)
A ciljaš na to da ti fotoaparat snima video?
Ustvari ovaj 270 mi se čak čini i boljim od W300 (širi objektiv prvenstveno)
Što točno, jer ima dosta toga
To je vjerojatno neki naziv za AF (auto focus) novije generacije (možda neka detekcija lica ili tako nešto). Pogledati ću na sonyevim stranicama da vidim što je to
Evo ti je normalan AF